2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Yok canim almadik hepsi oraya gore tasarlanmisti cunku amerikan mutfakti salon ve mutfak dolaplari ayni olsun diye mutfagi bile kirdirip yeniden yaptirmistim. Yatak odasi dikdortgendi dolap yatak dolap seklinde tasarlandi ki ferah olsun gibi. Ama evin degerini arttirdi tabi bu etkenler en pahali biz satmisiz eski sitede yatak odasini getirmeyi cok istedim ama sokup tasiyim monte etmek icin 4 5 bin tutar dediler, enzada zaten 10 bin filandi evi alan kisi yatak odasini cok begenmisti onlar satin aldi en guzeli mimarla calismak inanilmaz ferah ve guzel oluyor da cok pahali en az 4 kati enzanin filan en guzelini dusunmussun bende anne yanini katlamali almak istiyorum, yazliga gidersek en azindan orada kullanirim diye

Kendi adıma ilk bir hafta on gün yanımda annelerim dönüşümlü kaldılar ki isterdim de cnki bünye yorgun oluyor uykusuzluk oluyor ve ikisaat uykuda bebeği anneye emanet edip uyumak kadar iyi gelen birşey yok gecede anne iç güdüsü onlar ufacık bir sesde hemen uyaniyorlar sennyataktann dogrulana kadar bebeegi kucaklayıp emme posiyonuna. Kadar yardım etmeleri paha biçilemez yemekti temizlikti kiyafetti cabasi Allah yokluklarini göstermesin ama toparlanana kadar destek olmalarını bnce büyük şans

ben de ikeaya baktım hep, sadece beşik için çok içime sinmedi.
aslında şu en düz ahşap rengi beşiklerini çok seviyorum, hem kademesi var hem de olaysız - nasıl olsa bi kaç sene sonra yatağa geçecek diye..

ama yan taraftaki korkulukları inip kalkmıyor sanırım, ya da bazı modellerinde iniyor ama de-monte, monte etmen lazım gibi anlıyorum. öyle çarşaf takıcam dur indireyim gibi bir şey yok sanki

Eveet en minimal seyleri almaliyim ki biraz ferah olsun odasi biz yatak odasini olctuk ama yine tutturamadik yatak boyundan dolap acilmiyordu, sonra bazayi iade edip raykonsepte yaptirmistik bazasini sadece yetenek sifir olcum konusunda
Ya evet vivensede kelebek mobilyada falan iç mimarlar çalışıyor gelip ölçü alıp çizimini yapanlar da var tabi biraz masraflı olabiliyor ben de mimarım genel büyük projeler çiziyoruz ama iç mimarlık biraz detay oluyor yine de az çok anlıyorum Lazermetre var onunla ölçü alınca daha net ölçü elde ediliyor. Dolap Kapağının açılma payını falan da düşünmek gerekiyor

Bazı modellerde korkuluk iniyor sanırım. Ben de onu çözmeye çalışıyorum. Çilek mobilyanın bir ürününde tanıtım filminde gösteriyor rahat bir şekilde korkuluğu kaldırıp indirebiliyor. gidip detaylı sormak gerekiyor

çileğin mocha baby diye bir serisi var, oradaki beşiği de seviyorum ama bebek odalarında da yine sırf onun kenarı inmiyor sanırım

Cook sanlisin o zaman evet evet benim de bir kerelik sansim vardi iste mimar icin o da bitti benim esim de birazci autocad programini biliyor yatak odasi faciasindan sonra cizim yapmaya basladi is isten gecince yapiyor da olsun o da bir sey bebek odasini ona onceden cizdirip goturucem

Ama çok faydasını görürsünüz bence iyi bir şey çizimini yapıyor olması hatta şöyle diyim sketch up diye bir program var üç boyutlu bir program. O kadar basit minimal bi program ki indirmesi falan da çok kolay. Üç boyutlu düşünüp görmek isterseniz onu da kullanabilirsiniz rahatlıkla.

Bak o programi bilmiyordum tesekkur ederiz

Gunaydinn
Bende gece ruyamda maldivler gibi bir yerde denize giriyordum, gobegim baya buyumustu ve bikini giymistim o halimle baya guzel bir ruyaydi sabah cok mutlu uyandim

İkeada yok evet o şekilde beşik ama internette sık sık görüyorum. Düz ahşap olup yine anne yanı gibi yandaki korkuluk inebiliyor. 2 3 yaşa kadar da yatabiliyormuş, en azından bi kaç sene şu “nerde yatacak” olayını çözmüş olurum

aa görürsen bana da atar mısın?
ben bilindik markaların beşiklerini inceledim, eğer böyle sağı solu sandıklı gibi değilse hiç inen bulamadım

aa görürsen bana da atar mısın?
ben bilindik markaların beşiklerini inceledim, eğer böyle sağı solu sandıklı gibi değilse hiç inen bulamadım
Ben mothercareden almıştım zamanında. çekilmeseydi Türkiye’den şimdi iyi bir seçenek olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…