- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.621
Taşınırken eski eşyalarını almadın mı peki canım onlar ne oldu sonra? Aslında haklısın çok yorucu oluyor bide hepsini ayrı ayrı teslimatını bekliyorsun.. ben çok yorulmuştum sonra da herkes kendin böyle istedin diye çok uğraşmamıştı hep görüşmeleri falan bana kalmıştıama bebek odası için de şimdilik bi dolap bi de şifonyer düşünüyorum zaten. İlk zamanlar anne yanı beşikte yatar sonrası için hiç bi fikrim yok
Kendi adıma ilk bir hafta on gün yanımda annelerim dönüşümlü kaldılar ki isterdim de cnki bünye yorgun oluyor uykusuzluk oluyor ve ikisaat uykuda bebeği anneye emanet edip uyumak kadar iyi gelen birşey yok gecede anne iç güdüsü onlar ufacık bir sesde hemen uyaniyorlar sennyataktann dogrulana kadar bebeegi kucaklayıp emme posiyonuna. Kadar yardım etmeleri paha biçilemez yemekti temizlikti kiyafetti cabasi Allah yokluklarini göstermesin ama toparlanana kadar destek olmalarını bnce büyük şansBirefebirece @atanamayanogretmen DuDulalala bir de diğer tecrübeli annelere sorum,aklımı kurcalayan bir şey var kızlar lohusa psikolojisi gerçekten çok mu zor?Yani annem yanımda olacak 2-3 gün kayınvalidemi de çağırsam zorlanır mıyım o psikolojiyle yoksa ablamdan mı destek almalıyım onun da küçük iki kızı var diğer annelere de sorum kayınvalidemi doğum için çağırayım mı yani
Ben de ikeadaki o büyük şifonyerden bir de yine ikeadan gardrop yaptırmayı düşünüyorum. İçini istediğimiz gibi dizayn edebiliyoruz ya o açıdan çok iyi olur. Ben takım olan hiçbir şeyi sevmiyorum ya evlenirken de her şeyi farklı yerlerden ayrı ayrı almıştım. masa ayrı sandalyeler ayrı hatta 4 sandalye başka 2 si başka yerden. ben ve etrafımdakiler kafayı yiyecektik artıkyine aynısı olacak diye korkuyorlar ama neyse ki bu küçük çaplı
Ya evet vivensede kelebek mobilyada falan iç mimarlar çalışıyor gelip ölçü alıp çizimini yapanlar da var tabi biraz masraflı olabiliyorEveet en minimal seyleri almaliyim ki biraz ferah olsun odasibiz yatak odasini olctuk ama yine tutturamadik yatak boyundan dolap acilmiyordu, sonra bazayi iade edip raykonsepte yaptirmistik bazasini sadece yetenek sifir olcum konusunda
Bazı modellerde korkuluk iniyor sanırım. Ben de onu çözmeye çalışıyorum. Çilek mobilyanın bir ürününde tanıtım filminde gösteriyor rahat bir şekilde korkuluğu kaldırıp indirebiliyor. gidip detaylı sormak gerekiyorben de ikeaya baktım hep, sadece beşik için çok içime sinmedi.
aslında şu en düz ahşap rengi beşiklerini çok seviyorum, hem kademesi var hem de olaysız - nasıl olsa bi kaç sene sonra yatağa geçecek diye..
ama yan taraftaki korkulukları inip kalkmıyor sanırım, ya da bazı modellerinde iniyor ama de-monte, monte etmen lazım gibi anlıyorum. öyle çarşaf takıcam dur indireyim gibi bir şey yok sanki
Bazı modellerde korkuluk iniyor sanırım. Ben de onu çözmeye çalışıyorum. Çilek mobilyanın bir ürününde tanıtım filminde gösteriyor rahat bir şekilde korkuluğu kaldırıp indirebiliyor. gidip detaylı sormak gerekiyor
Ya evet vivensede kelebek mobilyada falan iç mimarlar çalışıyor gelip ölçü alıp çizimini yapanlar da var tabi biraz masraflı olabiliyorben de mimarım genel büyük projeler çiziyoruz ama iç mimarlık biraz detay oluyor yine de az çok anlıyorum Lazermetre var onunla ölçü alınca daha net ölçü elde ediliyor. Dolap Kapağının açılma payını falan da düşünmek gerekiyor
Ama çok faydasını görürsünüz bence iyi bir şey çizimini yapıyor olmasıCook sanlisin o zamanevet evet benim de bir kerelik sansim vardi iste mimar icin o da bitti benim esim de birazci autocad programini biliyor yatak odasi faciasindan sonra cizim yapmaya basladi is isten gecince yapiyor da olsun o da bir sey bebek odasini ona onceden cizdirip goturucem
Ama çok faydasını görürsünüz bence iyi bir şey çizimini yapıyor olmasıhatta şöyle diyim sketch up diye bir program var üç boyutlu bir program. O kadar basit minimal bi program ki indirmesi falan da çok kolay. Üç boyutlu düşünüp görmek isterseniz onu da kullanabilirsiniz rahatlıkla.
Günaaaaydınnn Kızlar güzel bir gün olsun erkenden dikildim ayağa kahvaltı o şu bu. Saçma sapan rüyalar görmeye hala devam ediyorumkocam beni aldatıyordu rüyamda ben de onu öldürme planı yapıyordum kendimden korktum uyandım ay hayır olsun
İkeada yok evet o şekilde beşik ama internette sık sık görüyorum. Düz ahşap olup yine anne yanı gibi yandaki korkuluk inebiliyor. 2 3 yaşa kadar da yatabiliyormuş, en azından bi kaç sene şu “nerde yatacak” olayını çözmüş olurumben de ikeaya baktım hep, sadece beşik için çok içime sinmedi.
aslında şu en düz ahşap rengi beşiklerini çok seviyorum, hem kademesi var hem de olaysız - nasıl olsa bi kaç sene sonra yatağa geçecek diye..
ama yan taraftaki korkulukları inip kalkmıyor sanırım, ya da bazı modellerinde iniyor ama de-monte, monte etmen lazım gibi anlıyorum. öyle çarşaf takıcam dur indireyim gibi bir şey yok sanki
İkeada yok evet o şekilde beşik ama internette sık sık görüyorum. Düz ahşap olup yine anne yanı gibi yandaki korkuluk inebiliyor. 2 3 yaşa kadar da yatabiliyormuş, en azından bi kaç sene şu “nerde yatacak” olayını çözmüş olurum
Ben mothercareden almıştım zamanında. çekilmeseydi Türkiye’den şimdi iyi bir seçenek olurduaa görürsen bana da atar mısın?
ben bilindik markaların beşiklerini inceledim, eğer böyle sağı solu sandıklı gibi değilse hiç inen bulamadım
Evet ben de göremedim o şekilde. Yani pek anlaşılmıyor daha doğrusuaa görürsen bana da atar mısın?
ben bilindik markaların beşiklerini inceledim, eğer böyle sağı solu sandıklı gibi değilse hiç inen bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?