- 28 Ağustos 2020
- 9.012
- 41.716
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.641
Yaaa kızlar bu sefer eminim bebeğimi hissettim galibaDün de aynı saatte aynı yerde bi hareketlenme hissetmiştim ama emin olamamıştım. Yine aynı hareket oldu. Bu saatlerde uyanıyor demek ki sıpa
Ben geçen sene babymall da görmüştüm o dediğiniz beşiklerdenEvet ben de göremedim o şekilde. Yani pek anlaşılmıyor daha doğrusubibalprensesi görürsen atabilir misin
Ya böyle kesinlikle batma, ağrı, gaz hareketi gibi değil ya. Yer ayaklarının altından çekiliyormuş gibi başta sonra diyorsun ben sabitim içimde bir şey hareket ediyornasıl bi his çok merak ediyorum :)
Of oda olayi bende cok sikinti bebisin odasi bayag buyuk ama cati kati yani tavan egimli ondan dolayi ozel dolap yaptircam herhalde daha kullanisli olur diye acikcasi onlada cok ugrasmak istemuyorum ustasiydi marangozuydu ama en guzel bu sekilde olcak gibi onun disinda dolap bence kesinlikle alan varsa 4 kapili olmali su takimlarda uc kapili oluyo ya sinir oluyorum biz sigmazmisiz gibi geliyor o yuzden takim degilde syri ayri dusunuyorum bende besik olarakta bebis biraz buyudukten sonra alicam herhalde 2 yil fln kullanilan bi anne yani bulmustum cok hosuma gitti onu alcam herhalfe burayada attim ama kims ebegenmedi sanirim hic yorum gelmedi :))) trendyokda kiwi zoody diye geciyo bi bakin canlarim :) kullanisli olurmu olmazmi fikir verin bana:)Aynen bende simdi caploonbaya bakiyordum fena durmuyormodokoda varmis magazasi bizde oraya bakalim kesin vivense degisik belki emzirme koltuguna oradan bakarim, ikeada sallanan sandalyelerde var cok rahat belki onu da alabiliriz. Oda dar cunku berjer cok yer kaplayabilir diye dusunduk daha cok alincak sey var aslinda
Şimdi ahşap anne yanı beşik diye yazınca ilk gördüklerimi atıyorum. Bunları cibinliksiz ve tülsüz olarak hayal etaa görürsen bana da atar mısın?
ben bilindik markaların beşiklerini inceledim, eğer böyle sağı solu sandıklı gibi değilse hiç inen bulamadım
GunaydinlarGunaydinnnn :)) karnımda kıpır kıpır bebeğimin varlığıyla uyandım
TeşekkürlerBen geçen sene babymall da görmüştüm o dediğiniz beşiklerden
Of oda olayi bende cok sikinti bebisin odasi bayag buyuk ama cati kati yani tavan egimli ondan dolayi ozel dolap yaptircam herhalde daha kullanisli olur diye acikcasi onlada cok ugrasmak istemuyorum ustasiydi marangozuydu ama en guzel bu sekilde olcak gibi onun disinda dolap bence kesinlikle alan varsa 4 kapili olmali su takimlarda uc kapili oluyo ya sinir oluyorum biz sigmazmisiz gibi geliyor o yuzden takim degilde syri ayri dusunuyorum bende besik olarakta bebis biraz buyudukten sonra alicam herhalde 2 yil fln kullanilan bi anne yani bulmustum cok hosuma gitti onu alcam herhalfe burayada attim ama kims ebegenmedi sanirim hic yorum gelmedi :))) trendyokda kiwi zoody diye geciyo bi bakin canlarim :) kullanisli olurmu olmazmi fikir verin bana:)
Şimdi ahşap anne yanı beşik diye yazınca ilk gördüklerimi atıyorum. Bunları cibinliksiz ve tülsüz olarak hayal etayrıca kullananlar varsa yorumlarsa süper olur
Cnm cevabin icin tesekkurederimBekarken annemlerin eski evi de cati katiydi, onlarda ozel yaptirmak zorunda kalmisti baska care yok cunku egimli geliyor yabiraz daha ugrasarak cok kullanisli guzel bir oda olur ama bebise ben cok kucuk almak zorundayim her seyi, kuculenleri calisma odasinda bir dolap var oraya kaldiririm diye dusunuyorum. Bir de yataklar bazali bizim, onlarin altina koyuyorum kullanmadigim seyleri kiwinin o urununu selin derelinin bebeginde gormustum ben begendim oyle bir sey alabilirim, ya da ona benzer daha uygun muadilini cunku sadece bir iki ay ayni odada kalmayi dusunuyoruz biz, kendi odasinda uyutup odama gecmeyi dusunuyorum bir de bir yere gidersek o zaman cok kullanisli olur bu model
Cnm cevabin icin tesekkurederimmecbur ozel yaptiricaz gibi ama guzel olcak kizimin odasi kocaman terasi var bogaz manzarali en guzel oda onun oluyor evde tepe tepe kullansın :))) sen ayri yatırmayı dusunuyosan oda islevsel olmali cnm senin icinde gitgellerin olcak cokca kiwinin o urunu hem cok yer kaplamiyor hem işlevsel gozuken bi urundu ondan hosuma gitti ama normal besikli takimda yapabilirsin hep orda yaticak sonucta daha komplike biside olabilir seninki
Şimdi ahşap anne yanı beşik diye yazınca ilk gördüklerimi atıyorum. Bunları cibinliksiz ve tülsüz olarak hayal etayrıca kullananlar varsa yorumlarsa süper olur
Cnm cevabin icin tesekkurederimmecbur ozel yaptiricaz gibi ama guzel olcak kizimin odasi kocaman terasi var bogaz manzarali en guzel oda onun oluyor evde tepe tepe kullansın :))) sen ayri yatırmayı dusunuyosan oda islevsel olmali cnm senin icinde gitgellerin olcak cokca kiwinin o urunu hem cok yer kaplamiyor hem işlevsel gozuken bi urundu ondan hosuma gitti ama normal besikli takimda yapabilirsin hep orda yaticak sonucta daha komplike biside olabilir seninki
Gunaydin canimmGunaydinlarAy ne guzel hissediyormusun arkadasim darsi basimiza ben hic hissetmedim daha
Aa cnm sen almistin di mi seninki hangi modeldi snki paylastin mi ya yanlis hatirliyoda olabilirim kuzum benmde kedilerim var :) ustunr ustluk oda kapikarini acabilen kediler :) artik bebekle uyur modundayim benm yanmda yatarken bebis sknti yok ama buyuyunce oyle olcaktir diye dusunuyorum alissan iyi edersinçok güzelmiiiş, açıkçası pratik de görünüyor, şimdiden güle güle kullansın :)
benim aldığım anne yanı dün geldi ve ilk denemeyi içinde kedim yaptı
gerçekten bebek eve gelince gece uykularını kediyle nasıl halledeceğim kafamda çok büyüüüük bir soru işareti, hele bir de böyle hevesle zıplamadı mı üstüne beşiğin, kalbime inecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?