2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yaaa kızlar bu sefer eminim bebeğimi hissettim galiba Dün de aynı saatte aynı yerde bi hareketlenme hissetmiştim ama emin olamamıştım. Yine aynı hareket oldu. Bu saatlerde uyanıyor demek ki sıpa

nasıl bi his çok merak ediyorum :)

Of oda olayi bende cok sikinti bebisin odasi bayag buyuk ama cati kati yani tavan egimli ondan dolayi ozel dolap yaptircam herhalde daha kullanisli olur diye acikcasi onlada cok ugrasmak istemuyorum ustasiydi marangozuydu ama en guzel bu sekilde olcak gibi onun disinda dolap bence kesinlikle alan varsa 4 kapili olmali su takimlarda uc kapili oluyo ya sinir oluyorum biz sigmazmisiz gibi geliyor o yuzden takim degilde syri ayri dusunuyorum bende besik olarakta bebis biraz buyudukten sonra alicam herhalde 2 yil fln kullanilan bi anne yani bulmustum cok hosuma gitti onu alcam herhalfe burayada attim ama kims ebegenmedi sanirim hic yorum gelmedi :))) trendyokda kiwi zoody diye geciyo bi bakin canlarim :) kullanisli olurmu olmazmi fikir verin bana:)

aa görürsen bana da atar mısın?
ben bilindik markaların beşiklerini inceledim, eğer böyle sağı solu sandıklı gibi değilse hiç inen bulamadım
Şimdi ahşap anne yanı beşik diye yazınca ilk gördüklerimi atıyorum. Bunları cibinliksiz ve tülsüz olarak hayal et ayrıca kullananlar varsa yorumlarsa süper olur

Eklentiler

• 6CB7E55F-2637-41CE-9E55-38589A5AAE34.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 34691FBE-E8D8-4C23-966E-380B416BC13B.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 24
  • D804DEF0-B5DB-452C-89E6-F367C77F3899.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 28
  • A641B898-0D20-4E6E-A636-F5480FA08039.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 28

Eklentiler

• 753200BF-E778-4658-8687-5DEC9ED1D41A.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 89D807DD-D0B7-4EFF-AC93-4F61CB7A50B8.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 38

Bekarken annemlerin eski evi de cati katiydi, onlarda ozel yaptirmak zorunda kalmisti baska care yok cunku egimli geliyor ya biraz daha ugrasarak cok kullanisli guzel bir oda olur ama bebise ben cok kucuk almak zorundayim her seyi, kuculenleri calisma odasinda bir dolap var oraya kaldiririm diye dusunuyorum. Bir de yataklar bazali bizim, onlarin altina koyuyorum kullanmadigim seyleri kiwinin o urununu selin derelinin bebeginde gormustum ben begendim oyle bir sey alabilirim, ya da ona benzer daha uygun muadilini cunku sadece bir iki ay ayni odada kalmayi dusunuyoruz biz, kendi odasinda uyutup odama gecmeyi dusunuyorum bir de bir yere gidersek o zaman cok kullanisli olur bu model

kızlar bende hissediyorum 15 haftalığız ama ben yaklaşık 2 haftadır hissediyordum mesela karnımda karınca doşarır gibi oluyor orayı kaşıyorum sonra başka yerime geçiyor bazen aşırı hissettirdiği ve uzun süre devam ettiği de oluyor çok tuhaf bir his sanırım benim iç karnım geniş değil sanırım 5 aylık göbeğim var resmen ondan da erken hissediyor olabilirim diye düşünüyorum

Şimdi ahşap anne yanı beşik diye yazınca ilk gördüklerimi atıyorum. Bunları cibinliksiz ve tülsüz olarak hayal et ayrıca kullananlar varsa yorumlarsa süper olur

Bu ara bunlardan cok goruyorum bir de yuvarlagi var

Eklentiler

• SmartSelect_20201126-112923_Hepsiburada.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 52
mavii33 şimdi gördüm yazdığını yukarda bi kaç tanesini paylaştım o şekilde bir kaç model daha var. Bunların yatak kademesi de 3 kademeli olarak ayarlanabiliyormuş. Büyüdüğünde en alta çekilebiliyor yatak, küçükken daha yukarda gibi.. kullanışlı geldi bana görüntü olarak da istediğim modele benzer.

Günaydın hanımlar bende ilk alisverisimi yaptım ama bebek için değil kendim için gümüş kapak aldım İnşallah işe yarar ve bu sefer kizimdaki emzirme eziyetini çekmem, kızimda lansinoh hamaten garmastan kremlere bir dünya para vermiştim zaten hiç birinden fayda görmedim lansinohu doğumdan bir hafta önce kullanmaya başlamıştım üstelik tek fayda eden şey ayva çekirdeği jeli olmustu bu kapak ise yararsa başımda taşırım herhalde çok eziyet çekmiştim çünkü yorumlara bakarak silvermom aldım fiyatida yabancı üretim olan markaya göre baya avantajli geldi 139 lira lansinoh krem bile 60 küsür bişey olmuş

Cnm cevabin icin tesekkurederim mecbur ozel yaptiricaz gibi ama guzel olcak kizimin odasi kocaman terasi var bogaz manzarali en guzel oda onun oluyor evde tepe tepe kullansın :))) sen ayri yatırmayı dusunuyosan oda islevsel olmali cnm senin icinde gitgellerin olcak cokca kiwinin o urunu hem cok yer kaplamiyor hem işlevsel gozuken bi urundu ondan hosuma gitti ama normal besikli takimda yapabilirsin hep orda yaticak sonucta daha komplike biside olabilir seninki

çok güzelmiiiş, açıkçası pratik de görünüyor, şimdiden güle güle kullansın :)
benim aldığım anne yanı dün geldi ve ilk denemeyi içinde kedim yaptı
gerçekten bebek eve gelince gece uykularını kediyle nasıl halledeceğim kafamda çok büyüüüük bir soru işareti, hele bir de böyle hevesle zıplamadı mı üstüne beşiğin, kalbime inecekti

Bir de böyle modeller var. Bunda yatak ayarı yapılıyor gibi

Eklentiler

• 7D5188B5-83C1-4AA9-AD42-07C8E52590A1.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 46

ben böyle bilmediğim markalar olunca geriliyorum biraz ama tipleri çok güzelmiiiş :)
sadece ayaklarını böyle istemem sanırım ama istenmezse çıkarılır o ayaklar heralde..

şu pandemi bitse de gönül rahatlığıyla IKEA'ya gidebilsem

Ohh ne guzel evet evet bizim odanin hemen yani olacak odasi bir de suan bos kotu gozukuyor. Utu ve camasir kurutma islerini hallediyordum orada mobilyasi olsa cok iyi olur

Aa cnm sen almistin di mi seninki hangi modeldi snki paylastin mi ya yanlis hatirliyoda olabilirim kuzum benmde kedilerim var :) ustunr ustluk oda kapikarini acabilen kediler :) artik bebekle uyur modundayim benm yanmda yatarken bebis sknti yok ama buyuyunce oyle olcaktir diye dusunuyorum alissan iyi edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…