- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.661
Sennsikdi orayi guzelcenenduzenleyince cennet gibi olur senin icun hemen yan odanolmasida cok avantajli ay bunlari konusmak bile o kdr guzelkiOhh ne guzelevet evet bizim odanin hemen yani olacak odasi bir de suan bos kotu gozukuyor. Utu ve camasir kurutma islerini hallediyordum orada mobilyasi olsa cok iyi olur
Sennsikdi orayi guzelcenenduzenleyince cennet gibi olur senin icun hemen yan odanolmasida cok avantajli ay bunlari konusmak bile o kdr guzelki
Ayyy ben onu yerim ya ne hos ne guzel bir duygu olmali oturur aglarim ben kesin hissettigim anGunaydin canimmarada kelebek kanadı gibi oluyordu iki üç güne bir ama sabah daha kuvvetli hissettim nasıl özlemişim :)) yakındır inşallah canım benim sizinde :)
Benim de çocuk odası ütü çamaşır ve fazlalık odam oldu resmenOhh ne guzelevet evet bizim odanin hemen yani olacak odasi bir de suan bos kotu gozukuyor. Utu ve camasir kurutma islerini hallediyordum orada mobilyasi olsa cok iyi olur
Benim de çocuk odası ütü çamaşır ve fazlalık odam oldu resmenbaza var tek kişilik. Onu kaldırıcaz. Cam balkon yapıldı oraya alıcam fazlalıkları da. Ama rahatsız etmeye başladı artık karışık geliyor. Bir an önce düzenlemek istiyorum
Sen yine esyalari alicaksin esim odanin butun laminatlarini çıkarttı tekrardan ozel isi yalitimli bi şap döktü falan komedi :) o kurudu daha laminat dosencek tekrar süpürgelik flnBenim de çocuk odası ütü çamaşır ve fazlalık odam oldu resmenbaza var tek kişilik. Onu kaldırıcaz. Cam balkon yapıldı oraya alıcam fazlalıkları da. Ama rahatsız etmeye başladı artık karışık geliyor. Bir an önce düzenlemek istiyorum
Aa o markayi biliyorum maltepedeki hic bakmadim ama onyda bi stalkliyim fiyatlar nasil cnnBalkona ufak bir dolap yaptirsak aslinda tum fazlaliklar girer bende istiyorum, bir de yatak odasinda ufak bir balkon var ilerde onu da kapatmak istiyorum bende. Ben tek kisilik bazayi da calisma odasina koydum annem gelirse orada kalir diye dusundumbu arada almila diye bi bebek mobilya markasi da buldum o da fena degil
Evet gerçekten öyle ben daha önce yaşamış olmama rağmen onu hissedince burnumun direği sızladıAyyy ben onu yerim ya ne hos ne guzel bir duygu olmali oturur aglarim ben kesin hissettigim anztn asiri duygusalim ultrasonlarim aglamadan gecmiyor evde instadan brbek videosu izleyip agliyorum fln bi de bizim bebisi hissetsem nasil olurum kim bilir:)
Ne sanslısın cnm allah ikinci evladinida veriyor kucagina sagsalim dogurmak nasip olsun . Bu arada bu park yatakla ilgili verdigin bilgiler cok onemli gercekten benn bi park yatak bi de kiwinin zoody modelini almayi dusunuyorum derinlige dikkat ederek aliyim boydan boya file olsa aslinda ustu ne guzek ilurdu oarj yatajlarun en guvenlisi:) park yatak olarakta kanzin bi modelini sevmistim cikip bakamiyoruzki bi de hep netten bakiyoruz nasil olcak bilmiyorumEvet gerçekten öyle ben daha önce yaşamış olmama rağmen onu hissedince burnumun direği sızladıne güzel duygular şükürler olsun.
Aa o markayi biliyorum maltepedeki hic bakmadim ama onyda bi stalkliyim fiyatlar nasil cnn
Kesinlikle canım ben yaşayarak tecrübe ettim halbuki baya da derin bir yatak ama dediğim gibi sipalar kurtulmak isteyince bir yolunu buluyorlar gerçekten bende ki de Chicco nun park yatağı ama bu kuduruk çocuğum beni korkutuyorNe sanslısın cnm allah ikinci evladinida veriyor kucagina sagsalim dogurmak nasip olsun . Bu arada bu park yatakla ilgili verdigin bilgiler cok onemli gercekten benn bi park yatak bi de kiwinin zoody modelini almayi dusunuyorum derinlige dikkat ederek aliyim boydan boya file olsa aslinda ustu ne guzek ilurdu oarj yatajlarun en guvenlisi:) park yatak olarakta kanzin bi modelini sevmistim cikip bakamiyoruzki bi de hep netten bakiyoruz nasil olcak bilmiyorum
Evet kapalı balkona dolap da düşünüyorum hatta kurutma makinası alırsak da dolabı ona göre yaptırmak istiyorumBalkona ufak bir dolap yaptirsak aslinda tum fazlaliklar girer bende istiyorum, bir de yatak odasinda ufak bir balkon var ilerde onu da kapatmak istiyorum bende. Ben tek kisilik bazayi da calisma odasina koydum annem gelirse orada kalir diye dusundumbu arada almila diye bi bebek mobilya markasi da buldum o da fena degil
Yaa gerçekten miSen yine esyalari alicaksin esim odanin butun laminatlarini çıkarttı tekrardan ozel isi yalitimli bi şap döktü falan komedi :) o kurudu daha laminat dosencek tekrar süpürgelik fln)) allahtan elinden geldi bu isler de corona zamani usta cagirmak zorunda kalmadik:)
Yaa noldu böyle birden sana nazar değdiKızlar ben yine istifra ettim koşa koşa zor yetiştim banyoya hiç özlememişim bu kusma işinidoktorumu aradım söyledim ara dönemlerde olabileceğini,bu haftalarda tansiyon düşüklüğü yaşayabileceğimi bunun da kusmayı tetikliceğini söyledi. Bu haftalar biraz hızlı büyüyor idare et annesi dedi ararken moralim bozuktu kusuyorum yine galiba diye öyle deyince geçti
Ama 62 milyon kere dedim ben ara ara hortluyor bulanti diyeKızlar ben yine istifra ettim koşa koşa zor yetiştim banyoya hiç özlememişim bu kusma işinidoktorumu aradım söyledim ara dönemlerde olabileceğini,bu haftalarda tansiyon düşüklüğü yaşayabileceğimi bunun da kusmayı tetikliceğini söyledi. Bu haftalar biraz hızlı büyüyor idare et annesi dedi ararken moralim bozuktu kusuyorum yine galiba diye öyle deyince geçti
Sorma kuzum ben cocugumun Odasini kendi elimle yapicam diye tutturdu :) suan kendi evimizde yasamiyoruz daha duz ayak hamilelik icin guvenli bi evdeyiz o gidiyo arasira evi duzeltiyo yine bisileri bozup yapiyo falan cicekleri suluyo geliyo :) dizayn benden insaat tamir isleri ondan :)Yaa gerçekten mineyseki kendi yapıyormuş
Kızlar ben yine istifra ettim koşa koşa zor yetiştim banyoya hiç özlememişim bu kusma işinidoktorumu aradım söyledim ara dönemlerde olabileceğini,bu haftalarda tansiyon düşüklüğü yaşayabileceğimi bunun da kusmayı tetikliceğini söyledi. Bu haftalar biraz hızlı büyüyor idare et annesi dedi ararken moralim bozuktu kusuyorum yine galiba diye öyle deyince geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?