2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ohh ne guzel evet evet bizim odanin hemen yani olacak odasi bir de suan bos kotu gozukuyor. Utu ve camasir kurutma islerini hallediyordum orada mobilyasi olsa cok iyi olur
Sennsikdi orayi guzelcenenduzenleyince cennet gibi olur senin icun hemen yan odanolmasida cok avantajli ay bunlari konusmak bile o kdr guzelki

Gunaydin canimm arada kelebek kanadı gibi oluyordu iki üç güne bir ama sabah daha kuvvetli hissettim nasıl özlemişim :)) yakındır inşallah canım benim sizinde :)
Ayyy ben onu yerim ya ne hos ne guzel bir duygu olmali oturur aglarim ben kesin hissettigim an ztn asiri duygusalim ultrasonlarim aglamadan gecmiyor evde instadan brbek videosu izleyip agliyorum fln bi de bizim bebisi hissetsem nasil olurum kim bilir:)

Ohh ne guzel evet evet bizim odanin hemen yani olacak odasi bir de suan bos kotu gozukuyor. Utu ve camasir kurutma islerini hallediyordum orada mobilyasi olsa cok iyi olur
Benim de çocuk odası ütü çamaşır ve fazlalık odam oldu resmen baza var tek kişilik. Onu kaldırıcaz. Cam balkon yapıldı oraya alıcam fazlalıkları da. Ama rahatsız etmeye başladı artık karışık geliyor. Bir an önce düzenlemek istiyorum

Balkona ufak bir dolap yaptirsak aslinda tum fazlaliklar girer bende istiyorum, bir de yatak odasinda ufak bir balkon var ilerde onu da kapatmak istiyorum bende. Ben tek kisilik bazayi da calisma odasina koydum annem gelirse orada kalir diye dusundum bu arada almila diye bi bebek mobilya markasi da buldum o da fena degil

Kizlar bu kademeli besiklerden alırken en alt kademeden yukarıya doğru kaç cm oluyor ogrenebilirseniz bence mükemmel olur. Bebekler 8 _9aylıkken tutunup kalkmaya başlıyorlar. Benim oğlum tam 11 aylikti ki park yatagin en alt kademesinden tırmanıp benim yatağa düştüğünde . Kısa süreli kalp krizi geçirdim sonra. Pamuk yatağını incelttim çünkü zaten en alt kademe şu an ama tırmanmayı bir kere ogrenirlerse unutmuyorlar. O yüzden alabildiğiniz kadar derin alırsanız daha gönlünüz rahat kullanırsınız. Ben odada olmayacaksam yataktan tırmanır da düşer diye park yataga koyup çıkamıyorum. Kendi yatağıma yatırıp aşağılara yorgan yastık koymak bile daha güvenli geliyor. Eşim de Montessori yatak çizimi yapıyor şu an oğluma. Doğumdan önce halledicez inşallah.

Sen yine esyalari alicaksin esim odanin butun laminatlarini çıkarttı tekrardan ozel isi yalitimli bi şap döktü falan komedi :) o kurudu daha laminat dosencek tekrar süpürgelik fln)) allahtan elinden geldi bu isler de corona zamani usta cagirmak zorunda kalmadik:)

Aa o markayi biliyorum maltepedeki hic bakmadim ama onyda bi stalkliyim fiyatlar nasil cnn

Evet gerçekten öyle ben daha önce yaşamış olmama rağmen onu hissedince burnumun direği sızladı ne güzel duygular şükürler olsun.

Evet gerçekten öyle ben daha önce yaşamış olmama rağmen onu hissedince burnumun direği sızladı ne güzel duygular şükürler olsun.
Ne sanslısın cnm allah ikinci evladinida veriyor kucagina sagsalim dogurmak nasip olsun . Bu arada bu park yatakla ilgili verdigin bilgiler cok onemli gercekten benn bi park yatak bi de kiwinin zoody modelini almayi dusunuyorum derinlige dikkat ederek aliyim boydan boya file olsa aslinda ustu ne guzek ilurdu oarj yatajlarun en guvenlisi:) park yatak olarakta kanzin bi modelini sevmistim cikip bakamiyoruzki bi de hep netten bakiyoruz nasil olcak bilmiyorum

Aa o markayi biliyorum maltepedeki hic bakmadim ama onyda bi stalkliyim fiyatlar nasil cnn

Evet maltepede e5 in yani sanirim bende gormus gibiyim cilekten bir tik daha ucuz bence bizim modokoya gitmemiz lazim hepsi orda caploonba diye bir bebek odasi markasi daha var o da uygun cilekten modokoda satis noktasi varmis hepsinin

Kesinlikle canım ben yaşayarak tecrübe ettim halbuki baya da derin bir yatak ama dediğim gibi sipalar kurtulmak isteyince bir yolunu buluyorlar gerçekten bende ki de Chicco nun park yatağı ama bu kuduruk çocuğum beni korkutuyor bir de bebeklere tüm yeni skiller sen yanında yokken yükleniyor valla çok dikkatli olmak lazım

Evet kapalı balkona dolap da düşünüyorum hatta kurutma makinası alırsak da dolabı ona göre yaptırmak istiyorum almila mobilyaya baktım şimdi orası da kurumsalmış. Orayı da gezeriz teşekkürler

Yaa gerçekten mi neyseki kendi yapıyormuş

Kızlar ben yine istifra ettim koşa koşa zor yetiştim banyoya hiç özlememişim bu kusma işini doktorumu aradım söyledim ara dönemlerde olabileceğini,bu haftalarda tansiyon düşüklüğü yaşayabileceğimi bunun da kusmayı tetikliceğini söyledi. Bu haftalar biraz hızlı büyüyor idare et annesi dedi ararken moralim bozuktu kusuyorum yine galiba diye öyle deyince geçti

Yaa noldu böyle birden sana nazar değdi neyse kısa sürelidir bence

Ama 62 milyon kere dedim ben ara ara hortluyor bulanti diye

Yaa gerçekten mi neyseki kendi yapıyormuş
Sorma kuzum ben cocugumun Odasini kendi elimle yapicam diye tutturdu :) suan kendi evimizde yasamiyoruz daha duz ayak hamilelik icin guvenli bi evdeyiz o gidiyo arasira evi duzeltiyo yine bisileri bozup yapiyo falan cicekleri suluyo geliyo :) dizayn benden insaat tamir isleri ondan :)

Senemisback kuzum sen ne cektin bu kusma isinden yaa kiyamam ay bi bitsede rahatlasan burdan dualarimi yolladim sana gecicek ins annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…