- 13 Nisan 2020
- 2.915
- 5.513
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.681
Kız dedin de işte ah ahAma 62 milyon kere dedim ben ara ara hortluyor bulanti diye
İnşallahhhh bebeğim insallah koz sorma hani erkek kusturmazdı bu beni süründürdü sıpaSenemisback kuzum sen ne cektin bu kusma isinden yaa kiyamam ay bi bitsede rahatlasan burdan dualarimi yolladim sana gecicek ins annesi
Bende de varmış 10 gün önce test yapmışlardı unuttum dün aklıma geldi sonuca baktım 10000 üreme tespit edildi yazıyor 3 gündür kasıklarımda kramp ağrı oluyor muhtemelen yarın giderim doktora ilerlemeden ilaç verir inşallahSpring05 sen daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştin değil mi?Belirtilerin neydi canım? Sanırım az su tükettiğim için bende de oldu şüpheleniyorum
Ah insallahhhh geçerYaa noldu böyle birden sana nazar değdineyse kısa sürelidir bence
Valla ben onlara hic inanmiyorum bunlar fizyolojik seyler cinsiyetle alakasi yok kuzum bence benimki kiz ama bir kez bile kusmadim hamileligimin basindan beri :) simdi senin oglus buyusun ona hesabini sorarsin :))) herkesin farkli oluyor kuzum ya bendede kusma olmadi ama.kussam daha ioyi dicek kdr midem bulandi smdide gogus kasintisi ve asiri catlamayla ugrasiyorum bunyedbe bunyeye hamilelikler cok degisiyor sanirim bitanemİnşallahhhh bebeğim insallah koz sorma hani erkek kusturmazdı bu beni süründürdü sıpa
Aynen doğru diyosun canım annem de bende çok kötü geçirmiş erkek kardeşimde hamile değildim gibi diyo 64 kiloyla doğuma gitmiş kimse inanmıyordu doğum için geldiğime demişti bende çatlak olmadı sanırım iç karnım geniş ama öncesinde olan çatlaklarım vardı o da kiloyla alakalıydı hayırlısıyla sağ sağlam kucağımıza alalım da geçer bunlarValla ben onlara hic inanmiyorum bunlar fizyolojik seyler cinsiyetle alakasi yok kuzum bence benimki kiz ama bir kez bile kusmadim hamileligimin basindan beri :) simdi senin oglus buyusun ona hesabini sorarsin :))) herkesin farkli oluyor kuzum ya bendede kusma olmadi ama.kussam daha ioyi dicek kdr midem bulandi smdide gogus kasintisi ve asiri catlamayla ugrasiyorum bunyedbe bunyeye hamilelikler cok degisiyor sanirim bitanem
yanımda şişeyle geziyorum korkuyorum enfeksiyondan bi kere başıma gelmişti insallah hemen geçer canımKızlar ya bu idrar yolu enfeksiyonu fenaymış. Bir türlü tam geçmiyor. Geçiyor gibi oluyor yine başlıyor. Kültür temiz çıktı ama lökositim 27lerde, dr.um ısrarla ilaç vermedi, su iç dedi, içiyorum da ama abartmak gerekiyor herhalde..
Bende de varmış 10 gün önce test yapmışlardı unuttum dün aklıma geldi sonuca baktım 10000 üreme tespit edildi yazıyor 3 gündür kasıklarımda kramp ağrı oluyor muhtemelen yarın giderim doktora ilerlemeden ilaç verir inşallah
Canim tam olarak ayni seyleri yasiyoruz hamileligin basindan beri bende sikinti icindeyim bu konuda deli gibi su iciyorum ama benim doktor ilac verdi antibiyotik yazdi uc gun kullandim 26 dan 9 a dustu tamam dedi normal degerler arasinda ama yinede baktir bi hafta sonra dedi monuroller hic bi ise yaramadi bende . Surekli 15 gunde bi idrar baktiriyorum oyle devam edicez beb suyla gecicegine inanmiyorum cunku benm kdr su ucen biri olamaz gece yattiginda bile uyanip bibucuk litrelik siseyi bitiren biriyim ben ama bu isin en skntili yani surekli tekrar etmesi bebek mesaneye baski yapiyor mesane tam bosaltim yapamiyor ve sonuc idrar yolu enfeksiyonu bi sure sonrada kroniklesiyor ne yazik kiKızlar ya bu idrar yolu enfeksiyonu fenaymış. Bir türlü tam geçmiyor. Geçiyor gibi oluyor yine başlıyor. Kültür temiz çıktı ama lökositim 27lerde, dr.um ısrarla ilaç vermedi, su iç dedi, içiyorum da ama abartmak gerekiyor herhalde..
Ayben kuzum iyisiyle kotusuyke bitiricegiz bi sureci ins benm gogus acilarim senin kusmalarin gecerAynen doğru diyosun canım annem de bende çok kötü geçirmiş erkek kardeşimde hamile değildim gibi diyo 64 kiloyla doğuma gitmiş kimse inanmıyordu doğum için geldiğime demişti bende çatlak olmadı sanırım iç karnım geniş ama öncesinde olan çatlaklarım vardı o da kiloyla alakalıydı hayırlısıyla sağ sağlam kucağımıza alalım da geçer bunlar
Çok tatlılar yuvarlağını da gördüm o da çok güzel ama biraz büyüdüğünde yuvarlağa sığmaz diye vazgeçtim ondan. Görsel olarak harikaBu ara bunlardan cok goruyorum bir de yuvarlagi var
Aman ihmal etme canım okuduğum kadarıyla gebelikte riskli bir durummuş çok geçmiş olsunBende de varmış 10 gün önce test yapmışlardı unuttum dün aklıma geldi sonuca baktım 10000 üreme tespit edildi yazıyor 3 gündür kasıklarımda kramp ağrı oluyor muhtemelen yarın giderim doktora ilerlemeden ilaç verir inşallah
Aa cnm sen almistin di mi seninki hangi modeldi snki paylastin mi ya yanlis hatirliyoda olabilirim kuzum benmde kedilerim var :) ustunr ustluk oda kapikarini acabilen kediler :) artik bebekle uyur modundayim benm yanmda yatarken bebis sknti yok ama buyuyunce oyle olcaktir diye dusunuyorum alissan iyi edersin
Sağlık ocağına adım atmam zaten büyük konuşmayayım da.Yine kendi doktorumda yaptırırım teşekkür ederim canımArkadaşım soğan sürdüm yara olmamıştı diyor ama ne bileyim onu pek yapasin yok gümüş kapakta çok övülüyor bakayım bi dedim onlarda marka marka aralarda da baya fiyat farkı olunca hangisi nasıl hiç bilemedim ama kesin ayva çekirdeği atacağım bir kenara yine olursa kullanmak için ondan başka hiç bişey fayda etmemişti çünkü
Hahaha bu kediler ya hepsi aynıçok güzelmiiiş, açıkçası pratik de görünüyor, şimdiden güle güle kullansın :)
benim aldığım anne yanı dün geldi ve ilk denemeyi içinde kedim yaptı
gerçekten bebek eve gelince gece uykularını kediyle nasıl halledeceğim kafamda çok büyüüüük bir soru işareti, hele bir de böyle hevesle zıplamadı mı üstüne beşiğin, kalbime inecekti
Aslında ilk 6 ay anne yanı beşik aldıysan sonrası için ikea beşikleri olabilir bence. Ya da bu modeller güvenilir bir yerde yaptırılabilir belki .. ben karar verene kadar bebek doğmazsa iyidirben böyle bilmediğim markalar olunca geriliyorum biraz ama tipleri çok güzelmiiiş :)
sadece ayaklarını böyle istemem sanırım ama istenmezse çıkarılır o ayaklar heralde..
şu pandemi bitse de gönül rahatlığıyla IKEA'ya gidebilsem
Hahaha bu kediler ya hepsi aynıbenimki de hep yanımda yatıyor. Gece yatağa geçtiğim gibi nerdeyse koşar gelir atlar hatta gece uyurken kolumu çeker üstüne yatmak için. şimdi anne yanı beşik olduğunda o da beşiğe çıkıp yatar mı, bebeği kıskanır mı kafamda sorular.
Oglum da ben de gebeligin sonuna kadar kusmustum. Kiz kusturur erkek bebek kusturmaz lafi sehir efsanesiİnşallahhhh bebeğim insallah koz sorma hani erkek kusturmazdı bu beni süründürdü sıpa
İnşallahhhh bebeğim insallah koz sorma hani erkek kusturmazdı bu beni süründürdü sıpa
benim kız da beni asla kusturmadıOglum da ben de gebeligin sonuna kadar kusmustum. Kiz kusturur erkek bebek kusturmaz lafi sehir efsanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?