- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.701
ayva çekirdeği jelini nasıl yapıyorsunGünaydın hanımlar bende ilk alisverisimi yaptım ama bebek için değil kendim için gümüş kapak aldım İnşallah işe yarar ve bu sefer kizimdaki emzirme eziyetini çekmem, kızimda lansinoh hamaten garmastan kremlere bir dünya para vermiştim zaten hiç birinden fayda görmedim lansinohu doğumdan bir hafta önce kullanmaya başlamıştım üstelik tek fayda eden şey ayva çekirdeği jeli olmustu bu kapak ise yararsa başımda taşırım herhalde çok eziyet çekmiştim çünkü yorumlara bakarak silvermom aldım fiyatida yabancı üretim olan markaya göre baya avantajli geldi 139 lira lansinoh krem bile 60 küsür bişey olmuş
Kediler nerdeyse anahtar deliğinden bile geçebilecek potansiyele sahipya kıyamam, konforunun peşinde
anne yanını sığıyor mu rahat diye yatağın yanına çektiğimiz an hop diye gitti ve yumuşak da gelmiş olacak ki yattı
aklımda hem bizim yatak odası kapısına hem de çocuğun ileride yatacağı odanın kapısına balkonlara yapılan gibi bir tel yaptırmak var, en azından bizi görürse o kadar sinirlenmez diye düşünüyorum ama tam kafamda da oturtamadım nasıl olacak :) internette araştırıyorum deli gibi, hep köpekler için çözümler var - ne güzel koruyucu çiti koyunca geçemiyor onlar :)
Cansu maşallah sen alışveriş işini bu ay sonuna kadar tamamlayacaksın galibaLohusa geceligini kac beden almak gerekir acaba kendi bedenimizi mi yoksa large filan mi almak gerekir
Ilk defa beyaz olmayan bir model gozume carpti da bunu begendim, ben o beyazlardan evlenirken bile almamistimbu ikisini cok begendim yarin kizi kesinlestirirsek alabilirim
Doktor ne güzel kusmaya bile pozitif bakış açısı geliştirmişKızlar ben yine istifra ettim koşa koşa zor yetiştim banyoya hiç özlememişim bu kusma işinidoktorumu aradım söyledim ara dönemlerde olabileceğini,bu haftalarda tansiyon düşüklüğü yaşayabileceğimi bunun da kusmayı tetikliceğini söyledi. Bu haftalar biraz hızlı büyüyor idare et annesi dedi ararken moralim bozuktu kusuyorum yine galiba diye öyle deyince geçti
Kesinlikle marstan gelen canlilar. Capraz binamda ucuncu katta iki kedi var cam da acik hic sineklik de yok oylece bakiyorlar ucan kuslaea bazen sarkiyorlar onlari oyle gordukce ben panikliyorum eyvah dusecekler diye.Kediler nerdeyse anahtar deliğinden bile geçebilecek potansiyele sahipannemin kedisi sineklik telini yırtıyordu tabi o asla normal bir kedi değil uzaylı
Cansu maşallah sen alışveriş işini bu ay sonuna kadar tamamlayacaksın galibaGüzelmiş bunlar sevdim
Omron en iyisi benceKızlar oğlumda, braun un kulak dan ölçer aldım.. Şimdi siz çok araştırıyor sunuz, temas sızlar ıyı mı ve hangi markayı düşünüyorsunuz yada kullandınız.. Ateş ölçer markası yardımcı olabilir misiniz
Hiç bilmiyorum ki, ama fazla büyük alma bence.Bende cok sevdim yaolsun da bitsin kafam rahatlasin taksitlerini oderim ah ah eskiden ben elit uyeydim trendyolda bu korona beni vurdu s mi almak gerekir sizce m mi onu bilemedim
Hiç bilmiyorum ki, ama fazla büyük alma bence.
Gorumceme sordum hamile kiyafeti gibi bedenin neyse onu al dedi. S almicam ama ben m daha iyi olur sanirim biraz daha salas durur en azindan
Nasıl bir yatak düşünüyorsunuz? Yine montessori tarzı çok güzel ranzalar var merdiven basamakları çekmece şeklinde acaba öyle bişey mi yaptırsak diyorum 2 sene sonra kızım üstte yatar kardeşi altta. Oda da oynamak için de daha çok alanları olur diye düşündüm ama kararsızım. Şöyle bişey. Ama aralarında 1buçuk yaş olacak. Kızı 4 yaş gibi üst kata almak gerekir yatabilir mi acaba üstteKizlar bu kademeli besiklerden alırken en alt kademeden yukarıya doğru kaç cm oluyor ogrenebilirseniz bence mükemmel olur. Bebekler 8 _9aylıkken tutunup kalkmaya başlıyorlar. Benim oğlum tam 11 aylikti ki park yatagin en alt kademesinden tırmanıp benim yatağa düştüğünde . Kısa süreli kalp krizi geçirdim sonra. Pamuk yatağını incelttim çünkü zaten en alt kademe şu an ama tırmanmayı bir kere ogrenirlerse unutmuyorlar. O yüzden alabildiğiniz kadar derin alırsanız daha gönlünüz rahat kullanırsınız. Ben odada olmayacaksam yataktan tırmanır da düşer diye park yataga koyup çıkamıyorum. Kendi yatağıma yatırıp aşağılara yorgan yastık koymak bile daha güvenli geliyor. Eşim de Montessori yatak çizimi yapıyor şu an oğluma. Doğumdan önce halledicez inşallah.
Orda olsam heralde camdan sahibine söylenipdururdumKesinlikle marstan gelen canlilar. Capraz binamda ucuncu katta iki kedi var cam da acik hic sineklik de yok oylece bakiyorlar ucan kuslaea bazen sarkiyorlar onlari oyle gordukce ben panikliyorum eyvah dusecekler diye.
bence de M al, bana hala kendi kıyafetlerim oluyor ama bir şey alırsam M alacağım ki dökümlü olsun :)
Bu da çok güzelmiş ama biz iki basamak yukarda tek yatak şeklinde yapıcaz galiba. Kapısı olacak bir de. Daha tam netlestiremedik ama böyle konuştuk. Yani üst katta tamamen korkuluk olacaksa bu şekilde yatar bence.Nasıl bir yatak düşünüyorsunuz? Yine montessori tarzı çok güzel ranzalar var merdiven basamakları çekmece şeklinde acaba öyle bişey mi yaptırsak diyorum 2 sene sonra kızım üstte yatar kardeşi altta. Oda da oynamak için de daha çok alanları olur diye düşündüm ama kararsızım. Şöyle bişey. Ama aralarında 1buçuk yaş olacak. Kızı 4 yaş gibi üst kata almak gerekir yatabilir mi acaba üstteEki Görüntüle 2728338
Çok acil çünkü diş taşı. Böyleleri ölse zerre kadar üzülmem. Bir bilgim yok malesef. Keşke alabilsen.Kızlar sağlıkçılara idari izin çıkma ihtimali hakkında bilgisi olan var mı? Dün karantinası bitmiş pozitif hasta bugün diş taşı temizletmeye geliyor, çıldıracağım.
Bende oluyor dun bir şey aserdim cok fena yiyene kadar rahat etmedimkızlar hiç aşerme yaşadınız mı ya da ben mi aşermedim geçti mi o zmanlar bilmiyorum 15 haftlığım ama böyle canımın çok istediği birşey olmadı norml mi yoksa ilerleyen zamanlarda mı oluyor bu aşerme bilemedim sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?