2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Lohusa geceligini kac beden almak gerekir acaba kendi bedenimizi mi yoksa large filan mi almak gerekir
Ilk defa beyaz olmayan bir model gozume carpti da bunu begendim, ben o beyazlardan evlenirken bile almamistim bu ikisini cok begendim yarin kizi kesinlestirirsek alabilirim

Eklentiler

• SmartSelect_20201126-132428_Trendyol.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 71
  • SmartSelect_20201126-132437_Trendyol.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 67
ayva çekirdeği jelini nasıl yapıyorsun

Kediler nerdeyse anahtar deliğinden bile geçebilecek potansiyele sahip annemin kedisi sineklik telini yırtıyordu tabi o asla normal bir kedi değil uzaylı

Cansu maşallah sen alışveriş işini bu ay sonuna kadar tamamlayacaksın galiba Güzelmiş bunlar sevdim

Doktor ne güzel kusmaya bile pozitif bakış açısı geliştirmiş Benim 4. Ay bitmesiyle kusmalar da tamamen bitti koku hassasiyeti de çok az kaldı. Hala bazı şeyleri koklamaya tahammül edemiyorum ama en azından burnuma pamuk tıkamadan duşa girebiliyorum

Kediler nerdeyse anahtar deliğinden bile geçebilecek potansiyele sahip annemin kedisi sineklik telini yırtıyordu tabi o asla normal bir kedi değil uzaylı
Kesinlikle marstan gelen canlilar. Capraz binamda ucuncu katta iki kedi var cam da acik hic sineklik de yok oylece bakiyorlar ucan kuslaea bazen sarkiyorlar onlari oyle gordukce ben panikliyorum eyvah dusecekler diye.

Cansu maşallah sen alışveriş işini bu ay sonuna kadar tamamlayacaksın galiba Güzelmiş bunlar sevdim

Bende cok sevdim ya olsun da bitsin kafam rahatlasin taksitlerini oderim ah ah eskiden ben elit uyeydim trendyolda bu korona beni vurdu s mi almak gerekir sizce m mi onu bilemedim

Bende cok sevdim ya olsun da bitsin kafam rahatlasin taksitlerini oderim ah ah eskiden ben elit uyeydim trendyolda bu korona beni vurdu s mi almak gerekir sizce m mi onu bilemedim
Hiç bilmiyorum ki, ama fazla büyük alma bence.

kızlar hiç aşerme yaşadınız mı ya da ben mi aşermedim geçti mi o zmanlar bilmiyorum 15 haftlığım ama böyle canımın çok istediği birşey olmadı norml mi yoksa ilerleyen zamanlarda mı oluyor bu aşerme bilemedim sizde durumlar nasıl

Gorumceme sordum hamile kiyafeti gibi bedenin neyse onu al dedi. S almicam ama ben m daha iyi olur sanirim biraz daha salas durur en azindan

bence de M al, bana hala kendi kıyafetlerim oluyor ama bir şey alırsam M alacağım ki dökümlü olsun :)

Nasıl bir yatak düşünüyorsunuz? Yine montessori tarzı çok güzel ranzalar var merdiven basamakları çekmece şeklinde acaba öyle bişey mi yaptırsak diyorum 2 sene sonra kızım üstte yatar kardeşi altta. Oda da oynamak için de daha çok alanları olur diye düşündüm ama kararsızım. Şöyle bişey. Ama aralarında 1buçuk yaş olacak. Kızı 4 yaş gibi üst kata almak gerekir yatabilir mi acaba üstte

Kesinlikle marstan gelen canlilar. Capraz binamda ucuncu katta iki kedi var cam da acik hic sineklik de yok oylece bakiyorlar ucan kuslaea bazen sarkiyorlar onlari oyle gordukce ben panikliyorum eyvah dusecekler diye.
Orda olsam heralde camdan sahibine söylenipdururdum benim aklım çıkıyor, evde nasıl önlem alacağımı şaşırıyorum ki yükseklik korkusu var camın önüne bile sadece kucağımda yaklaşabiliyor

Bu da çok güzelmiş ama biz iki basamak yukarda tek yatak şeklinde yapıcaz galiba. Kapısı olacak bir de. Daha tam netlestiremedik ama böyle konuştuk. Yani üst katta tamamen korkuluk olacaksa bu şekilde yatar bence.

Bende oluyor dun bir şey aserdim cok fena yiyene kadar rahat etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…