2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cok gecmis olsun idrar kulturunde mi ureme oldu diyordu bende ureme de olmadi diyordu ilacla insallah gecer en kisa zamanda
Biraz önce gittim aile hekimine zimaks antibiyotik yazdı bir de geniz akıntısı kulakta uğuldama falan oluyordu boğazda da iltihap var ikisine de iyi gelir dedi kramp karın ağrısı yapıyor tuvaletim var gibi ama tuvalete gidince zorla oluyor sanki rahatsız etmeye başladı inşallah düzelir bununla

Bu beşik de güzelmiş aslında fiyatı da baya iyi ama ahşapla bu beşikler arasında kararsızım ahşap olanları sonra odasına götürüp orda kullanmaya devam edebilirim. Bunlar da 6 ay kullanılıyor ama çok pratik bişey ilk aylar için her odaya taşınabilir

Eklentiler

• 5EF96F29-67F5-4E8C-BED2-A5B77E7529EB.webp
    14 KB · Görüntüleme: 48

Ben her gun bir soda iciyorum icine limon atarak, bir de magnezyum kullaniyorum migren icin vermisti ama kramplara da iyi geliyor sanirim. Hic kramp sorunu yasamadim insallah iyi gelir benim de dun burnum akmaya baslamisti hasta olcak gibiydim, sabah ikiser portakal siktim, oglen ihlamur, aksam nar ve gece yatarken listerine le gargara yapip uyudum sabaha hic bir seyim kalmamisti sende kendine cok dikkat et

Ben bir sey alirken bir iki beden büyük alıyorum sonucta göbek buyucek

Eveet ust icin belki oyle ama alt icin bir kere tayt aldim iste ag kismi dusup duruyordu surekli cekistirdim altta bence beden neyse onu almak lazim ama ustte emin degilim simdilik evdeki kazaklar oluyor

Ben de ilk 6 ay kullanım için bunlardan da düşünüyorum kararsızım hangisi daha işlevselse onu tercih edicem

ilk 6 ay için bunu, sonrası için ahşabı düşünebilirsin :)
6 ay için değer mi deniyor ama dediğin gibi hem yanında, hem istediğin odada kullanmak var... bir de bunlar ergonomik, baş yukarıda popo aşağıda pozisyonlayabiliyorsun vs. bence anne yanı eğer odanda yatak yanında yer varsa güzel bir şey, bayaa yan yana yatıyo gibi :)

Biz şimdi kac aylık gebeyiz. Herkes sorunca hafta söylesek anlamiyorlar 18 hafta kac ay oluyor acaba
Doktora sordum ay hesabı daha farklı dedi. Benim son adet tarihim 5 ağustos her ayın 5inde 1 ay dolacak dedi. Yani şuan 16 haftalık hamileyim ama 5 aralık olunca 4 aylık hamileyim diyeceğim. Soranlara 4 aylık olmaya az kaldı deyip geçiyorum

ayva çekirdeği jelini nasıl yapıyorsun
Ayva çekirdeklerini cezveye koyup üzerini bürüyene kadar su ekliyorsun ocağın altını açıp iyice jelleşene kadar kaynatiyorsun sonra süzüp bı krem kabına koyup krem gibi o jeli kullaniyorsun buzdolabında saklamistim her emzirmeden sonra sürmüştüm tek o ise yaramıştı bende

Ayva cekirdegini cok az suya koyunca da jellesiyor benim ilk gozalti kremim buydu :)))

Effok
Ne güzel bir kediyle büyüyen bebek bizde kızım 1,5 yaşındayken sokaktan kurtarılmış bir pati sahiplenmistik 3 aylıktı bize geldiğinde bütün gün uyuyordu hiç sesi çıkmıyordu malesef bizde 5 ay kalabildi bizden gittiğinde panter gibiydi kızım hayvanları çok seviyor kardeş olurlar demiştik eşimle ama ilk iki aydan sonra resmen kardes kavgaları başladı iki çocuk gibi birbirlerinden oyuncak kiskanmaya başladılar kızım kediye kedi kızıma zarar vermeye başladı bizim sahiplendigimiz kedi Ankara kirmasiymis ve çocuklarla pek gecinemezmis birde sagirdi en son kızımın gözüne saldırınca ona daha iyi yuva olabilecek başka birilerine vermiştik o evde hala bakiliyor ama onca kavgaya rağmen kızım uyudumu gider onun besigine yanına kivrilirdi o manzara cok güzel oluyor keşke gecinebilselerdi de birlikte büyüselerdi şimdi yine kızım çok istiyor ama benim hiç cesaretim yok ne zaman kendin sorumluluğunu alabilecek yasa gelirsin o zaman sahipleniriz diyorum şimdilik bahçemize gelen canları besliyoruz

Ben eskiden de canım bişeyler isterdi yerdim, şimdi bulantılar geçince yine öyle oldum. Gebeliğe özel bi durum olmadı sanki aşerme olarak, ben eskiden de aşerirdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…