2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar hamilelikte ıhlamur içebiliyor muyuz acaba, doktoruma sordum cvp yazmadı daha, bir de size sorayım dedim

Aynen öyle iri bebekse 10-15 gün giyer hatta yenidoğan takımları. 0-3 ay ve 3-6 ay kıyafetlere ağırlık vermeli. 3 ay kıyafetler için de mevsim geçişi olacağı için bir kaç parça uzun alt ve üst gerekli olacak. Yazın zaten tek parçayla gezdireceğiz

Kızlar, anne yanı beşiğini, yatağını, ana kucağını, hepsini ayrı ayrı mı alacağız şimdi kaç tane yatağı olacak bu çocukların?
Bizden çok yatakları var o kesin hepsi şart değil mesela park yatak alıp büyüyene kadar kullanan çok. Ben anne yanı almamıştım park yatağın üst kademesini kullandım bütçe meselesi. 6 ay için o parayı harcamak istemedim ama rahatlık mı? Evet rahatlık... ahşap karyolasında pek yatıramadım 3-4 ay kullandım sırf yatsın diye. ben direkt bazalı bir karyolaya geçiş yaptım. Şimdi arkadaşımdan alacağım anneyanını o olmasa satın almazdım.

Kızlar bisy sorcam bugün iki defa sol kasigimda ani ağrı oldu kramp mi nedr bilmiyorum korkulacak bişey var mı sizce ben riskli olduğum için diken ustundeym

Bende sirkeyle aşk yaşıyorum

Kızlar bisy sorcam bugün iki defa sol kasigimda ani ağrı oldu kramp mi nedr bilmiyorum korkulacak bişey var mı sizce ben riskli olduğum için diken ustundeym
Bende 2 gündür aynıyım canım idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı diye düşündüm doktor antibiyotik verdi bugün başladım geçer mi bilmiyorum gece kalkamadım yataktan

Sizin kediniz bebekten önce evde olduğu için bişi yapmaz büyük ihtimal onu sahiplenir gibi geliyor bizde kızımda kedide daha bebekti o yüzden kavgalar çok oldu diye tahmin ediyorum birbirlerinden oyuncak kaçırmaya kadar gitti bu iş kızım mincirma işini biraz fazla yaptı kuyruğundan tutup çekti kediyi sürekli uyarsamda zarar verebileceğini düşünmedi pek, birde beyaz ırk kediler çok çocuk sevmezmis sonradan öğrendim ben bunu hatta bazı beyaz ırk kediler otozimli oluyormuş sağır oluncada biraz daha zorluğu oldu kedi yapma etme dediğim hiç birseyi gözüme bakmazsa algilayamiyordu bizim kedide bir değişikti sudan korkmazdi mesela kızımı yıkarken hemen duşun altına oda girerdi kızım ne zaman sorumluluk alabileceğini bana gösterirse eve anca o zaman kedi gelir bundan sonra cesaretim yok çünkü o ara ben sürekli onları kollayıp birbirlerine zarar vermesinler diye stres oluyordum, o zamana kadar bahçemize gelen kedilere baksak yeterli zaten mahallenin tüm kedileri bizim bahçeyi cok seviyor yemek var çünkü ama bu arada evde salyangoz bile besledik biz elimize alırız antenlerini severiz ne kızımın korkusu var ne benim çocuğu steril yaşatma gibi bi kaygım toza toprağa bulanan çocuk seviyorum ben
bende bekarken kuş köpek kaplumbağa beslemistim uzun süreler tek cekindigim sokak köpekleri ne tepki vereceklerini bilmiyorsun çünkü

Bir kaç önce bende de oldu bir iki defa canm, birden bıçak saplanması gibi geçti ama sonra bir daha olmadı

Bebeklerimize zararı olmasın da katlanırız. Ama dışarı çıkmak ölüm gibi, sürekli wc aramaktan yoruldum artık. Bugün bir yürüyüşe çıktım, max sürem 1 saat, hemen koşarak eve döndüm..

Pentide indirim var diye emzirme sütyeni alacaktım sonra normal ve cicili sütyen görünce vazgeçtim kendime göre aldım hep bebeye olcak değil birazda normal halimize alalım dimi ama

Bende ayni dışarı çıktım yürüyüşe bir saat geçmeden sanki şiştim gibi geldi eve geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…