2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kuzum gümüş kapak kullanmadım ama lanolin in kremini kesinlikle al, ben yanımda birde göğüs pompası almıştım Manuel onunla iyice çekerek ucunu çıkarttıtıyordum, memeyi kavrayamıyordu benimde bebeğim. Pompa ve lanolin hayatımı kurtarmıştı ilk günler emzirme insanı biraz yoruyor

Kızlar, anne yanı beşiğini, yatağını, ana kucağını, hepsini ayrı ayrı mı alacağız şimdi kaç tane yatağı olacak bu çocukların?
Ben kesinlikle park yatağı öneririm. İki kademeli oluyor zaten. Doğduğunda üstte yatırıyorsun. Sonra büyüdükçe çıkarıyorsun. Alt katta yatıyor. Gittiğin yere taşıması kolay. Oda oda gezdirmesi kolay. Anne yanı değildi benim ama. Ben zaten sezaryenden dolayı yatağıma yatamamıştım ilk zamanlar. Yatağım bana yüksek gelmişti. Dolayısıyla dibimde olması çok önrmli değildi. İkimiz aynı odada otruma odasında kaldık. Ardından yatak odasına geçtik.hiç zorlanmadım. Gideceğim yere de götürdüm iyi oldu

Şu önden düğmeli rahat pijamalardan al kuzu lohusa lar gereksiz pahalı bence, hem istediğin kalınlıkta bulursun

Bebeğin ilk hareketini hissedince vuruluyor kuzu yani bariz tekme hissedince 20 ya da 21. Haftada vuruluyor

Beni daha aramadı sağlık ocağı aşıları orda yaptırmayı düşünüyorum.

Ben yarin sorucam canim doktoruma benim bildigim 16. Haftadan sonra gidiliyor
Beni de 17.haftada çağırmışlardı. Ama hamileliğimin başında söyledi daha sonra aramadılar sağlık ocağından

Kızlar benim meme ucum baya dışarda ve çıkık duruyor, sonradan içe kaçma gibi bi durum olmuyor di mi?Yani doğumdan sonra bir sürpriz yaşamam bu konuda di mi? Memeucu olmayanların önceden de olmuyodur heralde sonradan değişen bişey mi bilemedim

Benim meme ucum hic yoktu ama hamilelikle birlikte biraz cikmaya basladi simdi hala cok emziricekmis gibi degil ucu cok minik ama ice kacmis sekilde de degil. Belki hamilelikle birlikte daha da buyuyebilir ucu diye dusunuyorum

Benim meme ucum hic yoktu ama hamilelikle birlikte biraz cikmaya basladi simdi hala cok emziricekmis gibi degil ucu cok minik ama ice kacmis sekilde de degil. Belki hamilelikle birlikte daha da buyuyebilir ucu diye dusunuyorum
Benimde göğüs ucum yok ama sanki biraz büyüme farkettim kasintisi da oliyor arada ondandır belki

Olurgibi göründüğüne bakma canım kaçabiliyor

Benimde göğüs ucum yok ama sanki biraz büyüme farkettim kasintisi da oliyor arada ondandır belki

Evet evet bundan iki uc hafta once sol gogus ucum hatta parcalandi gibi olmustu simdi kendi kendine duzelmis demek ki buyuyor kendi kendine aslinda su gogus ucu kremi alip simdiden surmek lazim haftada bir bile sursek iyi olur. Gumus kapak alicam ben bir de

Uçla hiç alakası yok emzirmenin, bebek tüm memeyi kavrıyor zaten. Doğum sonrası stres yapmayın emer inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…