- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.801
Bende suan pentiden o yumusacik olanlardan giyiyorum ayak bilekleri ribanali oldugu icin yukarida cikmiyo yatarken genelde cok usuyen biriyim onlar iyi geliyor aklinizda olsun sizinde ama cabuk tuylenme yapiyor suan indirimdeker trendyoldaŞu önden düğmeli rahat pijamalardan al kuzu lohusa lar gereksiz pahalı bence, hem istediğin kalınlıkta bulursun
Cok sanslisin bence canim benim gogus uclarim cok kucuk bi tanesi hatta iceri dogru emziremekekten korkuyorum bence senin ztn disaridaysa bi daha neden iceri girsin ki oyke kalır diye dusunuyorum bakalim deneyimli anneler ne dicek bu konudaKızlar benim meme ucum baya dışarda ve çıkık duruyor, sonradan içe kaçma gibi bi durum olmuyor di mi?Yani doğumdan sonra bir sürpriz yaşamam bu konuda di mi? Memeucu olmayanların önceden de olmuyodur heralde sonradan değişen bişey mi bilemedim
Bende bugun gumus kapak siparis vericem ama hangisi iyidir bilemedim gogyslerim cok buyudu asiri kasinti ve aci var krem surdukten srna kapicam abimin karisindan ogrendm bu durumlarda da kullanilabliyormusEvet evet bundan iki uc hafta once sol gogus ucum hatta parcalandi gibi olmustu simdi kendi kendine duzelmisdemek ki buyuyor kendi kendine aslinda su gogus ucu kremi alip simdiden surmek lazim haftada bir bile sursek iyi olur. Gumus kapak alicam ben bir de
Benimki de çağıracağım dedi. Aralık’ta demişti.Tetanoz aşısı 20. Haftada yapılıyor bende ebenin aramasını bekliyorum. Kan testi verdiğimde ararım demişti
Bende bugun gumus kapak siparis vericem ama hangisi iyidir bilemedim gogyslerim cok buyudu asiri kasinti ve aci var krem surdukten srna kapicam abimin karisindan ogrendm bu durumlarda da kullanilabliyormus
Tamam çok sağolun içmiştim, doktorumda içebilirsin demişGünde bi bardaktan bişey olmaz
İçtim teşekkürler, hasta olmaktan çok korktuğum için arada içsem mi ki diyordumGünde 1 fincan içilebiliyor
Bizden çok yatakları var o kesinhepsi şart değil mesela park yatak alıp büyüyene kadar kullanan çok. Ben anne yanı almamıştım park yatağın üst kademesini kullandım bütçe meselesi. 6 ay için o parayı harcamak istemedim ama rahatlık mı? Evet rahatlık... ahşap karyolasında pek yatıramadım 3-4 ay kullandım sırf yatsın diye. ben direkt bazalı bir karyolaya geçiş yaptım. Şimdi arkadaşımdan alacağım anneyanını o olmasa satın almazdım.
Bu park yataklar doğumdan itibaren anne yanında da kullanılabilir dimi? Ben baya park yatağa şartladım da kendimiBence normal gece yanında yatirmalik ucuz bir beşik ve park yatak ya da karyola
Tetanoz aşısı yaptıran var mi? 2 hafta sonra falan gidicem ben
Beni bugün çağırdı sağlık ocağı, yapıldı tetanoz aşım, 17+1 deyim. Şimdi böyle okuyunca bi panik oldum, inşallah erken olmamışımdır ve sorun olmaz.Bebeğin ilk hareketini hissedince vuruluyor kuzu yani bariz tekme hissedince 20 ya da 21. Haftada vuruluyor
Canım deneme fırsatın oldu mu ses algılama, uyarı, sesi iletme vs. nasıl ? Ben de bunun şeklini çok beğendim çok şirin güle güle kullanTelsiz geldi bile ben cok sevdim bunu
Neyseki uçla çok ilgili değil diyolar bakCok sanslisin bence canim benim gogus uclarim cok kucuk bi tanesi hatta iceri dogru emziremekekten korkuyorum bence senin ztn disaridaysa bi daha neden iceri girsin ki oyke kalır diye dusunuyorum bakalim deneyimli anneler ne dicek bu konuda
Çok çok geçmiş olsun.. insana korkusu bile yetiyortrafik kazası en korktugum şeylerden biri, ilkokula giderken çok büyük bi kaza yapmıştık hala unutamıyorum. annem arabada sıkışıp kalmıştı saatlerce çıkaramamışlardı ama mucize gibi 5 kişi olduğumuz arabada sadece abimle ben daha ilk takla attığımız anda kendimizi dışarda sapasağlam bulmuştuk ve arabanın attığı taklaları izlemiştik. Ama asıl mucize olan kıştı ve hiç bi cam açık değildi. biz nerden nasıl en ufak bi çizik bile olmadan çıktık kimse anlayamadı. Kaç sene geçti, arabayı kendim de kullansam başkası da kullansa kalbimde hep bi çarpıntı olur.
Canım Allah korusun beterinden çok geçmiş olsun. Şükür kemerleriniz bagliymis. Bebeginde iyidir inşallah
Allah razı olsun canımCanım çok geçmiş olsun,Allah büyüğünden korusun
Kullanılır kullanılırBu park yataklar doğumdan itibaren anne yanında da kullanılabilir dimi? Ben baya park yatağa şartladım da kendimisonra da ihtiyaca göre şekillendirmeyi düşünüyorum bu yatak işlerini.
Beni bugün çağırdı sağlık ocağı, yapıldı tetanoz aşım, 17+1 deyim. Şimdi böyle okuyunca bi panik oldum, inşallah erken olmamışımdır ve sorun olmaz.
Sağ şeritte karayollarının arabası gidiyordu ağır ağır, tır da bir anda sol şeride geçti ama ayna falan baktığını hiç zannetmiyorum resmen önümüze atladı bir anda.Ay çok geçmiş olsun allah korumuş, TIR neden böyle bir şey yaptı ama belli olmaz işte trafik
Be kapak nasıl kullanılıyor ve ne işe yarıyormuş. Ben bilmiyorum daDogumdan bir ay once tavsiye ediyorlar ama simdiden kapatabiliriz bencegorumcem silver moon diye bir marka almis bana da onu tavsiye etti, krem kullanmamis o hic gumus kapak yeterli oldu demisti
Çok geçmiş olsun canım inşallah öyle bisy yoktur ya enfeksiyon kolay kolay gecmiyoBende 2 gündür aynıyım canım idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı diye düşündüm doktor antibiyotik verdi bugün başladım geçer mi bilmiyorum gece kalkamadım yataktan
Aynen kuzum bıçak saplanmasi gibi oldu bı kaç saniyelik inslah tekrar olmaz korktum bı anBir kaç önce bende de oldu bir iki defa canm, birden bıçak saplanması gibi geçti ama sonra bir daha olmadı
Başınız sağolsun CanımÇok geçmiş olsun Allah korumuş kemerlerin takılı olmasına eşimde bende çok dikkat ederiz eniştem ve teyzemi kemerleri takılı olsa burunları kanamayacak bir trafik kazasında kaybettik malesefkızimda hep kendi koltuğunda bağlı oturur ilk zaman her bebek pek oturmak istemiyor ama anne baba kararlı olursa bir şekilde alisiyorlar tedbir bizden takdir Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?