2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Şu önden düğmeli rahat pijamalardan al kuzu lohusa lar gereksiz pahalı bence, hem istediğin kalınlıkta bulursun
Bende suan pentiden o yumusacik olanlardan giyiyorum ayak bilekleri ribanali oldugu icin yukarida cikmiyo yatarken genelde cok usuyen biriyim onlar iyi geliyor aklinizda olsun sizinde ama cabuk tuylenme yapiyor suan indirimdeker trendyolda

Cok sanslisin bence canim benim gogus uclarim cok kucuk bi tanesi hatta iceri dogru emziremekekten korkuyorum bence senin ztn disaridaysa bi daha neden iceri girsin ki oyke kalır diye dusunuyorum bakalim deneyimli anneler ne dicek bu konuda

Bende bugun gumus kapak siparis vericem ama hangisi iyidir bilemedim gogyslerim cok buyudu asiri kasinti ve aci var krem surdukten srna kapicam abimin karisindan ogrendm bu durumlarda da kullanilabliyormus

Bende bugun gumus kapak siparis vericem ama hangisi iyidir bilemedim gogyslerim cok buyudu asiri kasinti ve aci var krem surdukten srna kapicam abimin karisindan ogrendm bu durumlarda da kullanilabliyormus

Dogumdan bir ay once tavsiye ediyorlar ama simdiden kapatabiliriz bence gorumcem silver moon diye bir marka almis bana da onu tavsiye etti, krem kullanmamis o hic gumus kapak yeterli oldu demisti

Bence normal gece yanında yatirmalik ucuz bir beşik ve park yatak ya da karyola
Bu park yataklar doğumdan itibaren anne yanında da kullanılabilir dimi? Ben baya park yatağa şartladım da kendimi sonra da ihtiyaca göre şekillendirmeyi düşünüyorum bu yatak işlerini.
Tetanoz aşısı yaptıran var mi? 2 hafta sonra falan gidicem ben

Bebeğin ilk hareketini hissedince vuruluyor kuzu yani bariz tekme hissedince 20 ya da 21. Haftada vuruluyor
Beni bugün çağırdı sağlık ocağı, yapıldı tetanoz aşım, 17+1 deyim. Şimdi böyle okuyunca bi panik oldum, inşallah erken olmamışımdır ve sorun olmaz.

Cok sanslisin bence canim benim gogus uclarim cok kucuk bi tanesi hatta iceri dogru emziremekekten korkuyorum bence senin ztn disaridaysa bi daha neden iceri girsin ki oyke kalır diye dusunuyorum bakalim deneyimli anneler ne dicek bu konuda
Neyseki uçla çok ilgili değil diyolar bak

Canım benim gerçekten mucize yaşamışsınız allah bağışlamış sizi de. Ben de çok korkuyorum trafik kazasından.
Dün de baya kötü oldum.
Allah kimseye yaşatmasın

Canım Allah korusun beterinden çok geçmiş olsun. Şükür kemerleriniz bagliymis. Bebeginde iyidir inşallah

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.
Kemer bağlamadan asla gitmeyiz zaten de işte bir anlık boşluk da olabilirdi allah korusun
Bebek de iyi çok şükür canım her şey yolunda

Kullanılır kullanılır

Ay çok geçmiş olsun allah korumuş, TIR neden böyle bir şey yaptı ama belli olmaz işte trafik
Sağ şeritte karayollarının arabası gidiyordu ağır ağır, tır da bir anda sol şeride geçti ama ayna falan baktığını hiç zannetmiyorum resmen önümüze atladı bir anda.
Çok şükür ucuz atlattık

Dogumdan bir ay once tavsiye ediyorlar ama simdiden kapatabiliriz bence gorumcem silver moon diye bir marka almis bana da onu tavsiye etti, krem kullanmamis o hic gumus kapak yeterli oldu demisti
Be kapak nasıl kullanılıyor ve ne işe yarıyormuş. Ben bilmiyorum da

Bende 2 gündür aynıyım canım idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı diye düşündüm doktor antibiyotik verdi bugün başladım geçer mi bilmiyorum gece kalkamadım yataktan
Çok geçmiş olsun canım inşallah öyle bisy yoktur ya enfeksiyon kolay kolay gecmiyo

Başınız sağolsun Canım
Benim teyzemin kocası da aynı şekilde kemer bağlamadığı için araçtan fırladı ben hayatını kaybetti.
Önceden de dikkat ediyordum da o günden sonra çok daha fazla hassas oldum.

Çocuklar da her binişte şansını bi dener ama kararlı olmak gerek, ağlasa da asla yüz vermeyiz ağlar ağlar susar.

Yeğenim üç yaşındayken babamın arabasına binmişti, babam arabayı çalıştırınca hemen bağırdı “dede bekle annem daha kemerimi bağlamadı” dedi çok alışmıştı öğrenmişti hiç itiraz etmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…