- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.821
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin. Tırların yanından geçerken hep korkarım zaten. Arkayı görmüyorlar bence.
Bana da o zamanlar için tarih verildi bence sıkıntı olmazBu park yataklar doğumdan itibaren anne yanında da kullanılabilir dimi? Ben baya park yatağa şartladım da kendimisonra da ihtiyaca göre şekillendirmeyi düşünüyorum bu yatak işlerini.
Beni bugün çağırdı sağlık ocağı, yapıldı tetanoz aşım, 17+1 deyim. Şimdi böyle okuyunca bi panik oldum, inşallah erken olmamışımdır ve sorun olmaz.
Teşekkür ederim canımAaaaaçok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.
Teşekkür ederim canımCanım ucuz atlatmışsınız çok geçmiş olsun. Bende her zaman otokoltuğunda oturturum emzirmek için bile seyir halinde asla kucağıma almadım.
Teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten kemer hayat kurtariyo verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz oto koltuk şart demekki
Canım mesajına anca dönüş yapıyorum kusura bakma, kızlar yazmıştır fikirlerini.@Birvarbiryokumatanamayanogretmen DuDulalala bir de diğer tecrübeli annelere sorum,aklımı kurcalayan bir şey var kızlar lohusa psikolojisi gerçekten çok mu zor?Yani annem yanımda olacak 2-3 gün kayınvalidemi de çağırsam zorlanır mıyım o psikolojiyle yoksa ablamdan mı destek almalıyım onun da küçük iki kızı var diğer annelere de sorum kayınvalidemi doğum için çağırayım mı yani
Teşekkür ederim canım allah razı olsunCanım çok çok geçmiş olsun, allah korumuş gerçekten, bununla gelmiş gitmiş olsun
Bunlar ancak moral bozmaya yarar, asla kafaya takmamak lazım, ben de 3 kg falan aldım sanırım.. doktoruma sordum ilk 4 ay kaç kg almak lazım diye, 4-5 kg normal dedi
Canım deneme fırsatın oldu mu ses algılama, uyarı, sesi iletme vs. nasıl ? Ben de bunun şeklini çok beğendim çok şirin güle güle kullan
Allah korumuş sizi çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Be kapak nasıl kullanılıyor ve ne işe yarıyormuş. Ben bilmiyorum da
atanamayanogretmen geçmiş olsun canım biz ne kadar dikkatli olsak da diğer sürücülerin hatası da kazaya sebep olabiliyor maalesef. Verilmiş sadakanız varmış, oto koltuğu asla ihmal etmemek gerek.
İşte bende onlar bir ise yaramadı malesef lansinoh kremi dogumdanda önce kullanmaya başladım manuel makinamda vardı onuda kullandım ama ilk üç günde olan oldu zaten garmastan krem hamatem krem sezeryan dikişleri için kullanılan kremlerden bile kullandım banamisin demedi yara olunca tam iyilesmesi 3,4 ayı buldu , bugün gümüş kapak aldım silvermom marka 139 liraydı kremlere vereceğim parayla aynı hemen hemen İnşallah işe yarar bir kaç alışveriş sitesinde inceledim kullanıcı yorumları çok iyiydiKuzum gümüş kapak kullanmadım ama lanolin in kremini kesinlikle al, ben yanımda birde göğüs pompası almıştım Manuel onunla iyice çekerek ucunu çıkarttıtıyordum, memeyi kavrayamıyordu benimde bebeğim. Pompa ve lanolin hayatımı kurtarmıştıilk günler emzirme insanı biraz yoruyor
İçtim teşekkürler, hasta olmaktan çok korktuğum için arada içsem mi ki diyordum
Be kapak nasıl kullanılıyor ve ne işe yarıyormuş. Ben bilmiyorum da
Ben bugün aldım kızlar kızımda çok çekmiştim yaralardan bir kaç sitede fiyat ve marka inceleyip fiyatı ve yorumları içime sinen silvermom markasının gümüş kapağını 139 liraya aldım İnşallah işe yarar emzirme eziyet olmaz bu sefer doğumdan bir kaç hafta önce kullanılmaya baslaniliyormus kapak kullanırken krem kullanilmasini onermiyorlar onlar hep göğsünüzde olacak emzirmeden önce memeyi ve kapağı ılık suyla silin sadece deniyor açıklamalarında kapağın üzerinde göğüs pedi konuluyor akan süt üstümüzü islatmasin diyeO kadar sormadim ama bence gogsunun ucuna dogru biraz tutup birakiyorsunonemli olan sanirim burada gumusun iyilestirici ozelligi ama bende hic kullanmadim alinca sorcam ya da okuycam
Çok güzel bayıldımmmmmAnnemin torun özlemi ektediryıllarca abimden bi umut bekliyordu ama kısmet olmadı. her gördüğünü favorilere eklemiş hep başlamış şimdi tamamlıyor
Ben bugün aldım kızlar kızımda çok çekmiştim yaralardan bir kaç sitede fiyat ve marka inceleyip fiyatı ve yorumları içime sinen silvermom markasının gümüş kapağını 139 liraya aldım İnşallah işe yarar emzirme eziyet olmaz bu sefer doğumdan bir kaç hafta önce kullanılmaya baslaniliyormus kapak kullanırken krem kullanilmasini onermiyorlar onlar hep göğsünüzde olacak emzirmeden önce memeyi ve kapağı ılık suyla silin sadece deniyor açıklamalarında kapağın üzerinde göğüs pedi konuluyor akan süt üstümüzü islatmasin diye
Canım emer merak etme benim sol meme ucum içeri gömük gibi emerken bebek sadece ucunu tutup emmiyor memenin koyu bölgesini ağzına koyuyorsun direkt. Hatta uç olmaması avantaj bile olabilir yaralar konusunda...Kizlarrrr bişey sorcam meme demiskenay resmn deşifre oluyoruz benim sağ cicik ucu yarım gibi böyle olan var mı bilmiyorum sol ucu tam yuvarlak bide birz büyük sağ hem küçük hemde yarım gibi bebişim emebilir mi ki bu kadr zmndir kimseye sormadım utancımdan
Bende ilk defa içmek isteyince bir çekindim, ne güzel şanslısınız organik ıhlamur güzel olur bende ancak marketten bulduklarımı içeceğim inşallah bir şey olmazBen kahvaltilarda ya meyve suyu ya ihlamur iciyorumihlamuru esimin memleketinden babannesi verdi ama kendisi toplattirmis agactan baska otlarla karismadigina emin oldugum icin gonul rahatligiyla iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?