2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin. Tırların yanından geçerken hep korkarım zaten. Arkayı görmüyorlar bence.
Teşekkür ederim canım
Ben de hep korkarım tırların yanından geçerken.
Bence de arkayı görmüyorlar ya da hiç bakmıyorlar bile

Bana da o zamanlar için tarih verildi bence sıkıntı olmaz

Canım ucuz atlatmışsınız çok geçmiş olsun. Bende her zaman otokoltuğunda oturturum emzirmek için bile seyir halinde asla kucağıma almadım.
Teşekkür ederim canım
Ben de seyir halinde hiç almadım, büyüdükçe de koltuk konusunda hiç taviz vermedik, evden markete bile gitsek koltuğuna koyup kemerini bağladık ki iyice alışsın başka bir seçeneği öğrenmesin diye.
Allah korusun tüm yavruları

Canım mesajına anca dönüş yapıyorum kusura bakma, kızlar yazmıştır fikirlerini.
Bence doğum sonrası ev ne kadar sakin olursa o kadar iyi oluyor. Kalabalık olunca her kafadan bir ses çıkıyor.
Zaten inşallah her şey yolunda giderse bebekle sen her şekilde ilgilenirsin, annen de yemek temizlik çamaşır gibi evin düzenine bakar, eşin dışarı işlerini halleder, sakince bir lohusalık geçirirsin.

Tabi kaynananla aran nasıl, kaynanan nasıl biri sen daha iyi bilirsin ona göre karar verirsin.
Benim yanımda sadece annem olmasına rağmen gerildiğim ağladığım zamanlar oldu, o dönem hiç kimsenin beni anlamadığını düşünüyordum

Teşekkür ederim canım allah razı olsun

Canım deneme fırsatın oldu mu ses algılama, uyarı, sesi iletme vs. nasıl ? Ben de bunun şeklini çok beğendim çok şirin güle güle kullan

Eveet denedik sesi iletmesi filan guzel, muzik calma ozelligi, beyaz isik ve isi gostergesi var ben cok sevdim. Sevmedigim yanlari 3 pil gondermisler sarj edilebilir, 3 tanede evden taktik ama sarj edilebilir pil almak lazim normal pil taktik biz. Bir de normal kumanda pilini degistirirken elinle acabiliyorsun ya tirtikli gibi oluyor bunda esim minik bir tornavida acicagi gibi bir seyle acip pilleri takti sadece onu sevmedim genel olarak cok sevimli kucuk bez cantasiyla geldi

Yoykonun kamerasini da denedik benim telefonum android o yuzden uygulamayi ben yonetemedim ama cok da ugrasmadik ugrassak olur dedi esim bilmiyorum o yuzden aile uyesi olarak ekledi esim ben kamerayi yukari asagi yapamiyorum onun acisindan izleyebiliyordum tek umarim ugrasinca bende yonetebilirim.

Telsizi daha cok sevdim acikcasi kameradan

Be kapak nasıl kullanılıyor ve ne işe yarıyormuş. Ben bilmiyorum da

O kadar sormadim ama bence gogsunun ucuna dogru biraz tutup birakiyorsun onemli olan sanirim burada gumusun iyilestirici ozelligi ama bende hic kullanmadim alinca sorcam ya da okuycam

atanamayanogretmen geçmiş olsun canım biz ne kadar dikkatli olsak da diğer sürücülerin hatası da kazaya sebep olabiliyor maalesef. Verilmiş sadakanız varmış, oto koltuğu asla ihmal etmemek gerek.

Aynen dediğin gibi canım biz ne kadar dikkat etsek de diğerlerinin hatası sebep oluyor Allah’a emanetiz hepimiz.
Kesinlikle oto koltuğu ihmale gelmez canım ilk günden taviz vermeden devam etmek gerekiyor

İşte bende onlar bir ise yaramadı malesef lansinoh kremi dogumdanda önce kullanmaya başladım manuel makinamda vardı onuda kullandım ama ilk üç günde olan oldu zaten garmastan krem hamatem krem sezeryan dikişleri için kullanılan kremlerden bile kullandım banamisin demedi yara olunca tam iyilesmesi 3,4 ayı buldu , bugün gümüş kapak aldım silvermom marka 139 liraydı kremlere vereceğim parayla aynı hemen hemen İnşallah işe yarar bir kaç alışveriş sitesinde inceledim kullanıcı yorumları çok iyiydi

Kizlarrrr bişey sorcam meme demisken ay resmn deşifre oluyoruz benim sağ cicik ucu yarım gibi böyle olan var mı bilmiyorum sol ucu tam yuvarlak bide birz büyük sağ hem küçük hemde yarım gibi bebişim emebilir mi ki bu kadr zmndir kimseye sormadım utancımdan

İçtim teşekkürler, hasta olmaktan çok korktuğum için arada içsem mi ki diyordum

Ben kahvaltilarda ya meyve suyu ya ihlamur iciyorum ihlamuru esimin memleketinden babannesi verdi ama kendisi toplattirmis agactan baska otlarla karismadigina emin oldugum icin gonul rahatligiyla iciyorum

Be kapak nasıl kullanılıyor ve ne işe yarıyormuş. Ben bilmiyorum da

O kadar sormadim ama bence gogsunun ucuna dogru biraz tutup birakiyorsun onemli olan sanirim burada gumusun iyilestirici ozelligi ama bende hic kullanmadim alinca sorcam ya da okuycam
Ben bugün aldım kızlar kızımda çok çekmiştim yaralardan bir kaç sitede fiyat ve marka inceleyip fiyatı ve yorumları içime sinen silvermom markasının gümüş kapağını 139 liraya aldım İnşallah işe yarar emzirme eziyet olmaz bu sefer doğumdan bir kaç hafta önce kullanılmaya baslaniliyormus kapak kullanırken krem kullanilmasini onermiyorlar onlar hep göğsünüzde olacak emzirmeden önce memeyi ve kapağı ılık suyla silin sadece deniyor açıklamalarında kapağın üzerinde göğüs pedi konuluyor akan süt üstümüzü islatmasin diye

Cok iyi yapmissiniz herkes cok oneriyor yani kapaklar emzirme doneminde hep gogsumuzde kalicak dogru anladim dimi

Canım emer merak etme benim sol meme ucum içeri gömük gibi emerken bebek sadece ucunu tutup emmiyor memenin koyu bölgesini ağzına koyuyorsun direkt. Hatta uç olmaması avantaj bile olabilir yaralar konusunda...

Ben kahvaltilarda ya meyve suyu ya ihlamur iciyorum ihlamuru esimin memleketinden babannesi verdi ama kendisi toplattirmis agactan baska otlarla karismadigina emin oldugum icin gonul rahatligiyla iciyorum
Bende ilk defa içmek isteyince bir çekindim, ne güzel şanslısınız organik ıhlamur güzel olur bende ancak marketten bulduklarımı içeceğim inşallah bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…