2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım emer merak etme benim sol meme ucum içeri gömük gibi emerken bebek sadece ucunu tutup emmiyor memenin koyu bölgesini ağzına koyuyorsun direkt. Hatta uç olmaması avantaj bile olabilir yaralar konusunda...
Çok teşekkür ederim bilginiz için içim rahatladı bende alcam o gümüş kapaklardan bebislerimiz bol bol emer insallah

Cok iyi yapmissiniz herkes cok oneriyor yani kapaklar emzirme doneminde hep gogsumuzde kalicak dogru anladim dimi
Evet hep memede kalacak deniliyor dışarıdan belli oluyormuş üzerine göğüs pedi sütyen takınca ne kadar belli olabilir ki belli olursada olsun iyi gelsin yeter
bebek güzelce emmeyi kavrayıp sütte güzel gelmeye başladıktan sonra pek yara olacağını sanmıyorum zaten çünkü yara ilk baş memeyi kavrayamayan bebek düzgün emzirme pozisyonunu bulamama gelmeyen süt yüzünden oluyor benim kızımda sütüm tam olarak üçüncü günü gelmeye başlamıştı minik bı bebekti zaten emerken uyuyakaliyordu sonra gelsin yaralar anneye eziyetler olarak devam etti

Son düzenleme:

Ben bir iki dakika tutucaz sanmistim iyi ki yazdiniz bende alicam kesin insallah iyi gelir

Herkesin farklı teni demekki canım, inşallah aynı şeyleri yaşamazsın da işe yarar

Değişmiştir belki kuzu onlar daha iyi bilirler tabii

Emer inşallah canım kavrarsa zaten o uçta belirginleşir

Günaydın canım gece okuyunca yorumunu netten baktım çok memnun kalmışlar ve dediğin gibi dediğin marka en iyisi gibi nette yorumlara göre oğlumda çok çekmiştim sagol canım Allah razı olsun ama dogum dan niye Bi kac ç hafta önce kullanılıyor hrp meme de mi duracak emxormeden önce mi hemen takacağız.. Hep durmaz herhalde hava almazsa koku olur içinde kullanışı varsa aydınlatır san sevinirim bide ıslak olunca yapışıyor herhalde meme ye dimi bende alabam da yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum

Günaydın kızlar Spring05 randevunnnn kaçta bugünnnn hadi bakim kocaman olmustur senin minnoş

bugün kontrol başka kimlerin vardı arkadaşlar herkes güzel güzel haberlerle dönsün insallah

atanamayanogretmen canım benim çok geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın beterinden korusun

teşekkür ederim eltim de sadece hakiki zeytinyağı sürdüm o fayda etti demişti

Ben eskiden de canım bişeyler isterdi yerdim, şimdi bulantılar geçince yine öyle oldum. Gebeliğe özel bi durum olmadı sanki aşerme olarak, ben eskiden de aşerirdim yani
bi ben değerlendiremedim herhalde bu zamanı ya benim de tam tersi canım hiçbişe istemiyor önüme ne gelirse yiyip kalkıyorum kocamı aratmayı isterdim

kızlar gunaydın ,
benmde 16 .haftamdayım .
bu hafta karnım bıraz kuculdu gıbı ve yumusak gıbı gelıyor .
annelık içgüdüsü herahlde korkuyorum bısey mı oldu dıe sızde durumlar nasıl var mı bu durumu yasayan ?

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Küçük gibi karım. Ptesi doktora gitmiştim bir problem yoktu. İçini ferah tutmaya çalışıyorum

Merhabalar kızlar yeni öğrendim hamileyim İstanbul da iyi hastane doktor tavsiye edenleriniz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz sevinirim teşekkürler

Dogumdan bir ay once tavsiye ediyorlar ama simdiden kapatabiliriz bence gorumcem silver moon diye bir marka almis bana da onu tavsiye etti, krem kullanmamis o hic gumus kapak yeterli oldu demisti
Ben simdiden o kdr cok cekiyorum ki canim mecbur kullanicam dun karar veremedim bugun silvermoonu incekeyeyim tesekkurederim

Günaydın bende netten araştırdığım kadar biliyorum şimdilik kullanımını gelince nasipse içinde yazara zaten kullanımı onuda o zaman yazarım ama gebeliğin son zamanlarında meme uçları çatlıyor iyice kaşınıyor belki ondan önceden kullanıma başlanılsin deniyordur baştan tedbir gibi evet hep memede duracakmis ilk zamanlar zaten sürekli memeler açık oluyor bebek sarilik olmasın süt gelsin diye yarım saatte bir emziriyordum ben kızımi iki dakika emip yorulup uyuyorlar zaten her emzirmeden önce memenizi ve kapağı ılık suyla silin deniyor açıklamalarında dün eltimle konuşurken aynı dönemde doğum yaptığı yakın arkadaşı vardı bebekleri 1 yaşında arkadaşı hala kullaniyormus ara ara her emzirende yara olmuyor ama oldumuda acısı kötü oluyor ben çok çektim malesef elimin altında bulunsun istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…