2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Gunaydin
Saat 16 30 da canim insallah her sey yolundadir

Benim de öyleydi o haftada ama sonra değişti benim karnım hala sert değil zaten sertleşmesi için henüz erken endişelenmene gerek yok

Benim de öyleydi o haftada ama sonra değişti benim karnım hala sert değil zaten sertleşmesi için henüz erken endişelenmene gerek yok
Çok tesekkurler canım içime biraz su serptin , benımde bulantı/kusmalarım cok yogun aceba bısey mı oldu cok korkmustum ,pazartesı gunude kontorlmuz var zor sabredıyorum .

günaydınnn hamişler.. yazdıklarınızı hep okuyorum boş kaldıkça ama işten vakit bulup dahil olamıyorum. aynı süreçlerden beraber geçiyoruz. burda okudukça sakinliyorum. aa normalmiş herkes aynı durumda diyorum kızlar bu aralar ben hep kabus görüyorum. çok şükür gebeliğimde bi sıkıntı yok. hormonlardan mı bilmiyorum sizde de oluyor mu. sürecin bir parçası mı bilmiyorum. ama güne kötü başlamama neden oluyor benim gibi gece terörü yaşayan var mı ?

Kızlar günaydın yarın bende gideceğim kontrol günüm geçmeden akıntım var onu sorayım. Sonra da detaylıya giderim 1 ay sonra direkt. Dünden beri çok sinirliyim sigortam ikinci pakete yüzde 70 zam yapmış. Arayıp kavga edeceğim ama önce sakinleşeyim de pisleşmeyeyim diyorum. Devam ettirmeyeceğim sigortayı cepten devam edeceğim.

Cok firsatcilar gercekten yuzde 70 zam nedir bizim de martta yenilenecek bende buyuk bir artis bekliyorum aylik odemelerde

Olmaz mı? Sık sık görüyorum ama kafana takma

ben böcekler yılanlar. ölümler. neler neler. bilinçaltımızın kafası karışık demekki.
Canım uyumadan önce bildiğin duaları oku karnına kendine üfle ben her gece okuyorm ilk başlarda dediğin gibi öyle kötü şeyler görüyodm bide evde küçük Yasin kitabı fln varsa yastığının altına koy hamilelikte oluyomus böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…