2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gözün aydın canım yok yok bu ay kız doğurmayanı dövüyolar ben anladım cinsiyet belli olunca daha bir sahipleniyor insan ya çok güzel

Gözün aydın canım yok yok bu ay kız doğurmayanı dövüyolar ben anladım cinsiyet belli olunca daha bir sahipleniyor insan ya çok güzel

ya eveeeet, sağlıklı olsun hiç önemi yok diye girdik içeri ama doktor kız deyince ikimiz de abartı bi bağırdık doktor da tutamadı güldü
gerçekten önemi yok bu arada ama tek çocuk istediğim için sağlıklı ve kız olması inanılmaz bir mucize benim için üstelik gerçekten erkek hissediyordum

yuppiieeeee, bi kız daha geliyor

bu şimdiki kilon değil dimi, değildir diye umuyorum

Bir prenses daha maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Selam kizlar 17 gun sinra nihayet ikuli test sonucumu alabildim genetik yaptirmistim ama doktor ikili testide görmek istemişti burayada atiyorum cunku bu testlerden bisi anlamiyorum bakarsaniz sevinirim bisey yok gibi bundada dusuk risk gozukuyo ama yas kismi biraz az geldi bana 777 de 1

sağlıkla kucağına al... sat aynı ikimizde bnde şuan totem yaptım. sat aynı cinsiyette aynı olcak mı. inşallahh

Valla çoook sevindim,kızlar beteketiyle gelir derler ,bol bol bereket getirsin yuvanıza,tabi önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallah...

Yaa hayırlı olsun

Sağlıkla gelsin inşallah

Bir prenses daha maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah

sağlıkla kucağına al... sat aynı ikimizde bnde şuan totem yaptım. sat aynı cinsiyette aynı olcak mı. inşallahh

arkadaşlar hepinize çoooook teşekkür ederim, hepimizinki inşallah sağlıkla mutlulukla gelsin

yuppiieeeee, bi kız daha geliyor

bu şimdiki kilon değil dimi, değildir diye umuyorum

hahaha yok kuzum 52,7 ya da 52,8 idim kaldığımda şimdi 55'im, 16 olduğumda bence 2 kilo daha almış olurum bu hızla
en başlarda çıkarınca çok yiyememiştim ondan yavaş gitti

aman aman iyi sevindim tek kilosuna kilo ekleyen ben olmayayım da
valla dün tartıldım +3 kg eklemişim başlangıç kiloma. çocuk 178 gr ama analar uçuyor.

aman aman iyi sevindim tek kilosuna kilo ekleyen ben olmayayım da
valla dün tartıldım +3 kg eklemişim başlangıç kiloma. çocuk 178 gr ama analar uçuyor.

ohoo sen benden neredeyse 1 ay ileridesin, o yüzden senin alman çoook normal - doktor bana da en az 1 kilo al 1 ay sonra geldiğinde dedi zaten, o zamana beklentisi bu :- benim minnot daha 95 graaam )

ohoo sen benden neredeyse 1 ay ileridesin, o yüzden senin alman çoook normal - doktor bana da en az 1 kilo al 1 ay sonra geldiğinde dedi zaten, o zamana beklentisi bu :- benim minnot daha 95 graaam )

Bakalim bugun bana neler diyecek en son 86 gramken gormustum bebisi 3 hafta once cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…