2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar daha önceden keratin bakım yaptıranınız var mı?Benim saçlarım gür kalın telli uzun ve kabarık düzleştirmek için daha önceden bir kez yaptırdım saçlar 3-4 ay düz kalıyor çok da kullanışlı birşey ama ozaman hamile değildim.Şimdi tekrar yaptırsam bir zararı olur mu acaba?Isı ile yapılıyor çünkü saça da keratinli bir kimyasal sürüyorlar saç derisine pek temas etmiyor.Diğerlerine göre biraz daha organik bir marka da buldum ama yine de yaptırmakta tereddüt ettim.İçinde koruyucular var çünkü.

Ayy okuyunca dedim benden de birileri var rüyalarımı pek hatırlamazken normalde dizi film gibi rüyalar görüyorum o kadar gerçekki bazen hatta kalanını falan görüyorum ertesi gün ve hoş rüyalar degil deprem mi görmedim hırsız mı . Bir kaç arkadaşıma söyledim onlarda da olmuş. Gebeliğin bi parçası sanırım.

Ben hic keratin bakimi yaptirmadim ama senin yerinde olsam yaptirmazdim. Hem kuafore gitmek riskli hem de kimyasallar var mi yok mu insan tedirgin olabilir. Ben sacimi bile kurutmuyorum, bosver evdeyiz zaten bence suan ki hali de yeterince guzeldir

bence yaptırmayın, ciddi kimyasal yüklemesi yapılıyor ve diplere de sürülüyor çünkü.

Kizlar rica etsem bi bakabilir misiniz?

Merhaba kızlar, isim konusuna takıldım bu ara analiz vs araştırıyorum ama bilemedim ya doğru mu acaba biraz uydurma gibi geliyor. Harflerin enerjisi falan diyor ama bilemedim yaa

Merhaba kızlar, isim konusuna takıldım bu ara analiz vs araştırıyorum ama bilemedim ya doğru mu acaba biraz uydurma gibi geliyor. Harflerin enerjisi falan diyor ama bilemedim yaa
Merhaba canım inan uydurma değil isim karakteri direk etkiliyor internetteki yazılanlara bende inanmıyorum hepsi aynı şeyleri yazıyor her isme ama mesela bnm kızın adı zeynep çok hareketli çok bilmiş ve yaramaz geneldede öyle zeynep ler birde efe ismindeki çocuklar çok yaramaz oluyorlar isim çok önemli bir mevzu

Canım emzirirken bile yaptırma bence. Kimyasal soluma hiç

E effok tebrikler bir kız annesi daha erkek anaları olarak sindirildik resmen
Sağlıkla kucağımıza alalım da insallah minnoşlarımızıııııııı
Spring05 yolda filansındır sanırım canım bize yaz hemen güzel haberlerini

bireylulmasali kız sen nerelerdesin naptın ne ettin eşin Nası oldu karantinanız dün bitti sanırım herşey yolunda mııııı bebişimmmm

Sıfır kilometre taptaze bebeğim icin bu iki takımı aldım üstünde sağlıkla gulucuklerle görmek nasip olsun
Bal oglusuma da diğerini

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-27-16-19-19-374_com.instagram.android.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2020-11-27-16-19-59-784_com.instagram.android.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2020-11-27-16-20-59-998_com.instagram.android.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar bayadır aktif takip edemiyorum konuyu zaman buldukça okuyorum ama, balayı dedikleri döneme çoğumuz geldik sanırım Benim hala her yemekten sonra davul gibi şişme ve gaz problemim var ama buna da şükür, kontrolüm vardı bugün 1 hafta önden gidiyor benim premses.. Bu sıra çok fazla alışverişe sarmış durumdayım kendimi stoplamam lazım yoksa önümüzdeki aylarda önünü alamıcaz

ya hahahah valla ben erkek tarafına +1 gelirim diyordum ama son bir hamleyle anasını haksız çıkardı
saol canım beniiiim :)

Yaaa, sağlıkla gelsin kuzucuğun
teşekkür ederiiim teyzesiiii, hepimizinki inşallaaah

Ben de alışverişe sardım balkon Kargo poşetleriyle doldu.. ne aldın desen doğru düzgün bir şey de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…