2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu ara sık sık kasık ağrım oluyor yani batma şeklinde. Sürekli değil ama ara ara hissettiriyor

Canım eşimin karantinası dün bitti benim salı günü bitecek çok şükür her şey yolunda eşim de ben de gayet iyiyiz eşim bugün test verdi yarın sonucu çıkacak

İki gündür dip köşe evi temizliyorum sen nasılsın canım,kulağın geçmiştir inşallah?
Geçti çok şükür canım ya kurtuldum.
aman kendini yorma ben şunu anladım insan herşeyi yaparım diyo hamilelikte ama işler bitip yatağa geçtiğin anda pert oluyorsun dikkat et kendine

Bazen korkuyorum bazen normaldir diyorum. Lavaboya çıkınca geçer gibi oluyor tekrar başlıyor. 2 gündür böyle. Normalse içim rahatladı
Normal normal :) bu haftalardan sonra açıkça dayanılmaz bir ağrı bir kanama kasılma kramp gibi böyle ekstrem bişey görmedikçe her şey normal

Gözün aydın canım çok güzel sonuçların

Herkeze iyi akşamlar hamilelikleriniz çok güzel geçsin sağlıkla bebeklerinizi zamanında kucaginiza alın inşallah bende 16+6 haftalık ikinci gebeliğime hamileyim kısaca hikayem 7 yıllık evliyim rahîm ağzından kanser öncü lezyonlar sebebiyle konizasyon amaliyati oldum buda rahim ağzı yetmezliğine sebep oldu tüp bebekle ilk bebeğimi 16+1 haftalık aniden suyum gelmesiyle bebeğimi kaybettim dinlendikten sonra dondurulmuş embriyo transferiyle kızıma hamile kaldım 12 haftalık rahim ağzına dikiş attırıp sürekli yattım herşey çok güzel gidiyordu kilo almadım 15 haftada preklamsi oldum 6 gün dayanabildik sezeryanla dünyaya geldi kızım 82 gün yoğun bakımda kaldı çok şükür iyi bir sorun yok çocuğum olmuyor diye korunmuyordum bir baktık ki 8 haftalık hamileyim yine dikiş attık günün çoğunu yatarak geçiriyorum şimdi preklamsiden çok korkuyorum

Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Aaa o zaman dikkat etmek lazım ha ona göre koyalım çocuk baştan kaybetmesin

Allah yardımcın olsun kuzum sağlıkla kucağına al inşallah

Kizlar her sey yolunda bebek 15 cm 166 gram olmus 16+2 olculdu baya buyumus doktor bir sonraki geldiginde boyle butun goremeyeceksin bebegi daha da buyucek dedi. Kafasini ayri gobegini ayri gostercekmis sanirim tetanoz asisi da 16. Haftadan sonra yapilir dedi, saglik ocagi seni arar dedi. 3 aralikta hepatit b asimin ikinci dozunu olurken tetanozu da olurum sanirim

Gözün aydın canım. Kız olduğu kesinleşmiştir o zaman artık Diğer kontrole 1 ay sonra mı çağırdı

Oy masallah ya canim benim saglikla gelsin insallah bebis ultrasona signayacak desene:))))

Neler yasamissin cok gecmis olsun arkadasim Allah sagsalik bevegini kucagina almani nasip etsin inan bana alinacak nefesi varsa ztn gelecektir dunyaya saglikli sagsalim bir sekilde korkman suan cok normal tabi kotu tecrubelerden sonra ins hersey yolunda gidicek icini ferah tut Allah ol demis olmus resmen canim keyfini cikart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…