- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.921
Tamamen normal. Büyüdükçe olacak artık.Bu ara sık sık kasık ağrım oluyor yani batma şeklinde. Sürekli değil ama ara ara hissettiriyor
Canım eşimin karantinası dün bitti benim salı günü bitecek çok şükür her şey yolunda eşim de ben de gayet iyiyiz eşim bugün test verdi yarın sonucu çıkacak@effok tebriklerbir kız annesi daha erkek anaları olarak sindirildik resmen
Sağlıkla kucağımıza alalım da insallah minnoşlarımızıııııııı
Spring05 yolda filansındır sanırım canım bize yaz hemen güzel haberlerini
bireylulmasali kız sen nerelerdesin naptın ne ettin eşin Nası oldu karantinanız dün bitti sanırım herşey yolunda mııııı bebişimmmm
Çok normal canım bebek büyüdükçe rahim de büyüyorBu ara sık sık kasık ağrım oluyor yani batma şeklinde. Sürekli değil ama ara ara hissettiriyor
Ay hadi iyi bakalım çok şükürCanım eşimin karantinası dün bitti benim salı günü bitecek çok şükür her şey yolunda eşim de ben de gayet iyiyiz eşim bugün test verdi yarın sonucu çıkacak
İki gündür dip köşe evi temizliyorumAy hadi iyi bakalım çok şükür
Geçti çok şükür canım ya kurtuldum.İki gündür dip köşe evi temizliyorumsen nasılsın canım,kulağın geçmiştir inşallah?
Tamamen normal. Büyüdükçe olacak artık.
Bazen korkuyorum bazen normaldir diyorum. Lavaboya çıkınca geçer gibi oluyor tekrar başlıyor. 2 gündür böyle. Normalse içim rahatladıÇok normal canım bebek büyüdükçe rahim de büyüyor
Normal normal :) bu haftalardan sonra açıkça dayanılmaz bir ağrı bir kanama kasılma kramp gibi böyle ekstrem bişey görmedikçe her şey normalBazen korkuyorum bazen normaldir diyorum. Lavaboya çıkınca geçer gibi oluyor tekrar başlıyor. 2 gündür böyle. Normalse içim rahatladı
Gözün aydın canım çok güzel sonuçlarınSelam kizlar 17 gun sinra nihayet ikuli test sonucumu alabildim genetik yaptirmistim ama doktor ikili testide görmek istemişti burayada atiyorum cunku bu testlerden bisi anlamiyorum bakarsaniz sevinirim bisey yok gibi bundada dusuk risk gozukuyo ama yas kismi biraz az geldi bana 777 de 1 Eki Görüntüle 2729064
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsınHerkeze iyi akşamlar hamilelikleriniz çok güzel geçsin sağlıkla bebeklerinizi zamanında kucaginiza alın inşallah bende 16+6 haftalık ikinci gebeliğime hamileyim kısaca hikayem 7 yıllık evliyim rahîm ağzından kanser öncü lezyonlar sebebiyle konizasyon amaliyati oldum buda rahim ağzı yetmezliğine sebep oldu tüp bebekle ilk bebeğimi 16+1 haftalık aniden suyum gelmesiyle bebeğimi kaybettim dinlendikten sonra dondurulmuş embriyo transferiyle kızıma hamile kaldım 12 haftalık rahim ağzına dikiş attırıp sürekli yattım herşey çok güzel gidiyordu kilo almadım 15 haftada preklamsi oldum 6 gün dayanabildik sezeryanla dünyaya geldi kızım 82 gün yoğun bakımda kaldı çok şükür iyi bir sorun yok çocuğum olmuyor diye korunmuyordum bir baktık ki 8 haftalık hamileyim yine dikiş attık günün çoğunu yatarak geçiriyorum şimdi preklamsiden çok korkuyorum
Aaa o zaman dikkat etmek lazım ha ona göre koyalım çocuk baştan kaybetmesinMerhaba canım inan uydurma değil isim karakteri direk etkiliyor internetteki yazılanlara bende inanmıyorum hepsi aynı şeyleri yazıyor her isme ama mesela bnm kızın adı zeynep çok hareketli çok bilmiş ve yaramaz geneldede öyle zeynep ler birde efe ismindeki çocuklar çok yaramaz oluyorlar isim çok önemli bir mevzu
Allah yardımcın olsun kuzumHerkeze iyi akşamlar hamilelikleriniz çok güzel geçsin sağlıkla bebeklerinizi zamanında kucaginiza alın inşallah bende 16+6 haftalık ikinci gebeliğime hamileyim kısaca hikayem 7 yıllık evliyim rahîm ağzından kanser öncü lezyonlar sebebiyle konizasyon amaliyati oldum buda rahim ağzı yetmezliğine sebep oldu tüp bebekle ilk bebeğimi 16+1 haftalık aniden suyum gelmesiyle bebeğimi kaybettim dinlendikten sonra dondurulmuş embriyo transferiyle kızıma hamile kaldım 12 haftalık rahim ağzına dikiş attırıp sürekli yattım herşey çok güzel gidiyordu kilo almadım 15 haftada preklamsi oldum 6 gün dayanabildik sezeryanla dünyaya geldi kızım 82 gün yoğun bakımda kaldı çok şükür iyi bir sorun yok çocuğum olmuyor diye korunmuyordum bir baktık ki 8 haftalık hamileyim yine dikiş attık günün çoğunu yatarak geçiriyorum şimdi preklamsiden çok korkuyorum
@effok tebriklerbir kız annesi daha erkek anaları olarak sindirildik resmen
Sağlıkla kucağımıza alalım da insallah minnoşlarımızıııııııı
Spring05 yolda filansındır sanırım canım bize yaz hemen güzel haberlerini
bireylulmasali kız sen nerelerdesin naptın ne ettin eşin Nası oldu karantinanız dün bitti sanırım herşey yolunda mııııı bebişimmmm
Gözün aydın canım.Kizlar her sey yolunda bebek 15 cm 166 gram olmus 16+2 olculdu baya buyumusdoktor bir sonraki geldiginde boyle butun goremeyeceksin bebegi daha da buyucek dedi. Kafasini ayri gobegini ayri gostercekmis sanirim tetanoz asisi da 16. Haftadan sonra yapilir dedi, saglik ocagi seni arar dedi. 3 aralikta hepatit b asimin ikinci dozunu olurken tetanozu da olurum sanirim
Ay oylemi cok sagol canim benim doktor yazana kdr orda 777 de 1 yazan kisim sanirim baz alinanmis benimki degil degil mi bende bisey anlamadim buraya yazdim fln sevindim cokGözün aydın canım çok güzel sonuçların
Oy masallah ya canim benim saglikla gelsin insallah bebis ultrasona signayacak desene:))))Kizlar her sey yolunda bebek 15 cm 166 gram olmus 16+2 olculdu baya buyumusdoktor bir sonraki geldiginde boyle butun goremeyeceksin bebegi daha da buyucek dedi. Kafasini ayri gobegini ayri gostercekmis sanirim tetanoz asisi da 16. Haftadan sonra yapilir dedi, saglik ocagi seni arar dedi. 3 aralikta hepatit b asimin ikinci dozunu olurken tetanozu da olurum sanirim
Neler yasamissin cok gecmis olsun arkadasim Allah sagsalik bevegini kucagina almani nasip etsin inan bana alinacak nefesi varsa ztn gelecektir dunyaya saglikli sagsalim bir sekilde korkman suan cok normal tabi kotu tecrubelerden sonra ins hersey yolunda gidicek icini ferah tut Allah ol demis olmus resmen canim keyfini cikartHerkeze iyi akşamlar hamilelikleriniz çok güzel geçsin sağlıkla bebeklerinizi zamanında kucaginiza alın inşallah bende 16+6 haftalık ikinci gebeliğime hamileyim kısaca hikayem 7 yıllık evliyim rahîm ağzından kanser öncü lezyonlar sebebiyle konizasyon amaliyati oldum buda rahim ağzı yetmezliğine sebep oldu tüp bebekle ilk bebeğimi 16+1 haftalık aniden suyum gelmesiyle bebeğimi kaybettim dinlendikten sonra dondurulmuş embriyo transferiyle kızıma hamile kaldım 12 haftalık rahim ağzına dikiş attırıp sürekli yattım herşey çok güzel gidiyordu kilo almadım 15 haftada preklamsi oldum 6 gün dayanabildik sezeryanla dünyaya geldi kızım 82 gün yoğun bakımda kaldı çok şükür iyi bir sorun yok çocuğum olmuyor diye korunmuyordum bir baktık ki 8 haftalık hamileyim yine dikiş attık günün çoğunu yatarak geçiriyorum şimdi preklamsiden çok korkuyorum
Cok sagol arkadasim cevap attigin icin sonradan doktorlada konustum iyi dedi rahatladimBence iyi sonuçların kuzum bide sen gen testi yapmistin o da temiz çıkmıştı sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?