2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet bebek arabasına son ana kadar karar veremicem sanırım en zoru o geliyor şuan. Evet evde pek durmuyorduk biz de Pandemiden önce. O yüzden arabanın çok hantal olmaması lazım

Kesinlikle. Hele ki yaz bebeği olacak şimdi bizimkiler. İnşallah şu hastalık da bitmiş olur, her gün çıkar gezeriz

Canım Mina ziggy ve inglesina zippy modellerine de bir bak öneririm sağlamdır. Gb qbit bak derdim ama Türkiye’den çekiliyor diye duydum.

Canım Mina ziggy ve inglesina zippy modellerine de bir bak öneririm sağlamdır. Gb qbit bak derdim ama Türkiye’den çekiliyor diye duydum.
Bakayım canım sağol. Gb nin oto koltuğuna gözümü diktim. Adac puanı da çok iyi. Cybex ya da gb düşünüyorum şimdilik. Maclaren ve silver cross baktık biz araba için. Maclaren hoşuma gitti. Henüz düşünme aşamasındayım ama

Evet bebek arabasına son ana kadar karar veremicem sanırım en zoru o geliyor şuan. Evet evde pek durmuyorduk biz de Pandemiden önce. O yüzden arabanın çok hantal olmaması lazım
Ağır araba çok zor cidden. Bir de bebek topluysa derdini ikiyle çarp. Yokuş çıkamazsın dizlerin kopar... düz yolda hepsi harika zaten.

Araba koltuğu benim cybex büyüyünce de cybex aldım öyle devam ettim. Baktığın arabalar da güzel. Araba koltuğu ile uyumlu mu? Bazılarına hiç takılmıyor

Ağır araba çok zor cidden. Bir de bebek topluysa derdini ikiyle çarp. Yokuş çıkamazsın dizlerin kopar... düz yolda hepsi harika zaten.
Evet ya bir de benim o kadar gücüm de yok katlayıp açması da kolay olması lazım. En iyisi benim gidip bakmam lazım

Neden gereksiz baslatti ki bazi dr lar yas 35 den sonra veriyorlar ya da pihtilasma oykun varsa sana neden verdi merak ettim.ya bugunlerde benimde kalbim cikacakmis gibi carpintim oluyor ama bazi kizlarda da da olmus normal demekki fazla kan pompalaniyor ya kan sulandiricinin etkisi var mi bende merak ettim benim pihtilasmam var mecburum kullanmaya.

Araba koltuğu benim cybex büyüyünce de cybex aldım öyle devam ettim. Baktığın arabalar da güzel. Araba koltuğu ile uyumlu mu? Bazılarına hiç takılmıyor
Evet uyumlu, adaptör ile maxi cosi, cybex, gb, avionaut vs hepsi takılıyor.

Çok sevimliler, sağlıkla kullansın Ben de Senemisback gibi ilk etapta park yatak ve şifonyer düşünüyorum. Oda takımını 3 yaşına gelince inşallah
Aynen ben de öyle düşündüm canım valla şifonyer görür işimizi. Spring05 kız bizim iki tarafta da ilk torun suan kimseden bi atak gelmedi biz yine el elde baş başta yapcaz ikimiz bişiler Allah ne verdiyse

Kızlar eşim işte nöbette romantik bir serseri oldu adeta baba olacağını öğrendiğinden beri

Şunu yazmış etiketlemiş beni

kısacık bir bebek çığlığıdır şimdi hayat
e kolay mı başlamanın yükü
bu ufacık bir omza konmuş
heyhat
o omuz ben olurum istersen
istersen yaren istersen yoldaş
bak!
ettik mi sana iki başlı dev şimdi
bir omuz iki baş

Ne diyorsun yeğenim? Yazsana

Belki gelir canim ya dur bakalim daha erken ben kendi ailemden isteyebiliyorum ama bir seyler hala gozlerinde kucuk bir kiz cocugu gibiyim

Peki ağız bezi yaparken tek kat mı yapacak canım?öyle mi oluyormuş?ağız bezi de mi iki kat yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…