- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.281
Kuzum ben aslında ağız bezini merak ettim? O teknkatlı mı oluyor, yani tersi düzü oluyor mu? Çünkü iki taraf da resimli olmuyor herhalde o bezlerde, tekbtaraf resimli dimiCanım 2-3 tane bulunsun elinin altında. Ben havlu yerine bile onu kullanıyorum çok güzel su çektiği için. 2 tane 2 katlı olsun mesela 1 tane battaniye olarak kullanmalık 4 katlı güzel olur. Çok abartmak istemezsen 2 tane de yeterli
AslInda kötü bi kokusu yok onun. Ben yeni pakete başladım farklı değil aynıKızlar bişey sorcam bu lierac jel çatlak önleyici Krem çok kötü kokuyo ya yanlış mi aldım ben
Hayır erken değil.Erken değil mi canım,çatlamaya başladın mı?
Ben kitikateden almıştım müslin ağız bezi, eve gidince bakıp söyliyebilirim sizeKuzum ben aslında ağız bezini merak ettim? O teknkatlı mı oluyor, yani tersi düzü oluyor mu? Çünkü iki taraf da resimli olmuyor herhalde o bezlerde, tekbtaraf resimli dimi
Evet tek taraf desenli gibi bendekilerde. müslin ağız bezi çok rahat leke vs de tutmuyor. Çabuk kuruyor.Kuzum ben aslında ağız bezini merak ettim? O teknkatlı mı oluyor, yani tersi düzü oluyor mu? Çünkü iki taraf da resimli olmuyor herhalde o bezlerde, tekbtaraf resimli dimi
Maclaren baston modeli değil mi? Oto koltuğu alacaksınız o zaman ekstra? Ben de öyle düşünmüştüm, görevli 1.tekerlekleri küçük olduğu için bebeği çok sallıyor 2. Bebeğin yönünü dışa çevirebiliyosunuz kendinize çeviremiyosunuz demişti. Herkes öyle düşünüyor ama öyle olmuyor demişti. Pratikte nasıl olur acabaBakayım canım sağol. Gb nin oto koltuğuna gözümü diktim. Adac puanı da çok iyi. Cybex ya da gb düşünüyorum şimdilik. Maclaren ve silver cross baktık biz araba için. Maclaren hoşuma gitti. Henüz düşünme aşamasındayım ama
Maclaren atom modeli. Oto koltuğu sürene çevrili takılıyor başka şansı yok. O konuda sıkıntı yok. Tutma kolu yön değiştirmiyor evet. Zaten biraz büyüdükten sonra dışarıya dönük olup etrafı seyretmesi daha iyi. Benim için şart değil bana dönük olması sonrasında. Kompakt arabaların hepsinin tekerleği küçük, travel sistemlerin büyük tekerleri oluyor. Onlar da aşırı ağır ve hantal. Eğer arnavut kaldırım tarzı aşırı engebeli bir yerde sürmeyecekseniz, çok da anlamı yok diye düşünüyorum. Tercih meselesi tabi, travel sistem uzun ömürlü değil, eninde sonunda çocuk da ağırlaştıkça bastona geçmek gerekecek. Ben iki araba almak yerine tek arabayla halletmeyi düşündüm. Bir de bagaj sorunu var bizim, bagajımız çok geniş değil. Kolayca sığabilecek bir model bakmamız gerekti. Baktığım modeller kapanınca max 55-60 cm oluyor. Bagajda yer bile kalıyor rahat rahat. Ve hafifler 5.4 kg mesela atom. Benim için bunlar önemliydi açıkçası ama daha heybetli arabaları tercih edenler de var tabi.Maclaren baston modeli değil mi? Oto koltuğu alacaksınız o zaman ekstra? Ben de öyle düşünmüştüm, görevli 1.tekerlekleri küçük olduğu için bebeği çok sallıyor 2. Bebeğin yönünü dışa çevirebiliyosunuz kendinize çeviremiyosunuz demişti. Herkes öyle düşünüyor ama öyle olmuyor demişti. Pratikte nasıl olur acaba
Bende iyi bir travel sistem var çok ağır değil. Bastona geçmedim o yüzden hiç ama şunu belirteyim bana dönük kullandığımı pek hatırlamıyorum açıkçasıMaclaren atom modeli. Oto koltuğu sürene çevrili takılıyor başka şansı yok. O konuda sıkıntı yok. Tutma kolu yön değiştirmiyor evet. Zaten biraz büyüdükten sonra dışarıya dönük olup etrafı seyretmesi daha iyi. Benim için şart değil bana dönük olması sonrasında. Kompakt arabaların hepsinin tekerleği küçük, travel sistemlerin büyük tekerleri oluyor. Onlar da aşırı ağır ve hantal. Eğer arnavut kaldırım tarzı aşırı engebeli bir yerde sürmeyecekseniz, çok da anlamı yok diye düşünüyorum. Tercih meselesi tabi, travel sistem uzun ömürlü değil, eninde sonunda çocuk da ağırlaştıkça bastona geçmek gerekecek. Ben iki araba almak yerine tek arabayla halletmeyi düşündüm. Bir de bagaj sorunu var bizim, bagajımız çok geniş değil. Kolayca sığabilecek bir model bakmamız gerekti. Baktığım modeller kapanınca max 55-60 cm oluyor. Bagajda yer bile kalıyor rahat rahat. Ve hafifler 5.4 kg mesela atom. Benim için bunlar önemliydi açıkçası ama daha heybetli arabaları tercih edenler de var tabi.
Sendeki araba hangisi? Ya traveller ağırlığının yanı sıra büyük kalıyor işte biz sığamayız hem araba hem valiz vs koymaya kalksam. Bagaj ufak, şehirdışına da sık gidiyoruz. Yoksa sürüşü konforlu ona lafım yokBende iyi bir travel sistem var çok ağır değil. Bastona geçmedim o yüzden hiç ama şunu belirteyim bana dönük kullandığımı pek hatırlamıyorum açıkçasıilk zamanlar oto koltuğu taktığım sıralar hariç
Bendeki mamas papas urbo 2 idi ama artık yok üretimi. Bagaj küçükse asla travel almayın zaten pişman olursunuz.Sendeki araba hangisi? Ya traveller ağırlığının yanı sıra büyük kalıyor işte biz sığamayız hem araba hem valiz vs koymaya kalksam. Bagaj ufak, şehirdışına da sık gidiyoruz. Yoksa sürüşü konforlu ona lafım yok
Yeğenime teyzem bakıyor haftaiçi yatılı şekilde, onun dışında da yaşam standartları gözle görülür şekilde farklı olduğu için çekememezlik oluyor. Yoksa kimseye benim şu kadar param var diye ilana çıkmıyoruz tabikiAslında problem şu, benim ne kadar biriktirdiğimi kuzenim bilmez siz her şeyi anlatıyorsunuz sanırım onlar da boş konuşuyor
Canım neden verdi ki ilk doktorun?Açıklaması neydi yani kullanman içinKızlar benim ilk gittiğim doktor bana coraspirin yazmıştı, ben de kullanıyordum. Daha sonra bitti, o sırada da yeni doktora başlamıştım. O da coraspirin vs demedi hiç, ben de sormayı unuttum. Kaldı öyle. Bu gidişimde söyleyeceğim, çok mu lazım içmek acaba herkese veriyorlar mı?
Teşekkür ederim canımHayatımdan öyle bir çıkartırım ki onu neye uğradığını şaşırır. Bunca kıskançlık, hakarete rağmen ailece nasıl görüşüyorsunuz hala bu insanlarla?
Kızın da çok tatlı maşallah canım benim, yerim onun o saçlarını. Kurban olsun pis kuzen
Ağzını yırtarım senin sensin köpek diye cevap veriyorum de nolur?
Çok ilginç değil mi bizimkiler hep böyle kıskandılar ve her zaman da belli ettilerCanım senin kuzenler kıskanç olduğu gibi belli etmekten de hiç çekinmiyorlar maşallah, Kıskançlıklarını bu kadar yüzsüzce yaşayanına da pes doğrusu. Böyle tiplerle pek görüşüp muhattap olmamak lazım.Bizde de var böyle şeyler. Kötü söze kötü sözle karşılık vermek her ne kadar hak etseler de içime sinmez ama tavırlarımla, mimiklerimle , bakışlarımla belli eder, mümkün oldukça muhattap olmuyorum. Böyle tipler ne kadar azsa, O kadar huzurlu oluyorsun
CanımsınAğzına sı....dım.net.
Ne çocuguma ne bana ,kimsenin haddine değil.
Hele senin gibi birine...
KesinlikleRuhu karanlik insanlardan uzak olmak gorusmemek gerekiyor.
Sivas’ın hemen komşusu, soğuk olarak bi tık gerisinde bir yerKız yoksa Sivas’ta mısın eşim oralıgittik biz de Sivas’a aman allahım buz buz buzzzz donmuştum
Benim pıhtılaşma sorunum yok hatta şu an kan sulandırıcı kullandığım için ekstra inceldiğini düşünüyorum kanın. Mesela burnum kanamaya başlasa durmak bilmiyor. Tamamen doktorun yanlış yönlendirmesi oldu benim talihsizliğim.. çarpıntı hamilelikte zaten genelde oluyor diyorlar kan miktarı arttığı için kalp daha çok kan pompalıyor haliyle.. ayrıca pıhtılaşma varsa zaten ilaç dengeliyordur sizdeNeden gereksiz baslatti ki bazi dr lar yas 35 den sonra veriyorlar ya da pihtilasma oykun varsa sana neden verdi merak ettim.ya bugunlerde benimde kalbim cikacakmis gibi carpintim oluyor ama bazi kizlarda da da olmus normal demekki fazla kan pompalaniyor ya kan sulandiricinin etkisi var mi bende merak ettim benim pihtilasmam var mecburum kullanmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?