2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kuzum ben aslında ağız bezini merak ettim? O teknkatlı mı oluyor, yani tersi düzü oluyor mu? Çünkü iki taraf da resimli olmuyor herhalde o bezlerde, tekbtaraf resimli dimi

Ben 11 li hastane çıkışını isimli yaptırmayı düşünüyorum. Hem fotoğraflarda falan çok güzel oluyor hem de hatıra olur saklarım ilerde

Kızlar benim ilk gittiğim doktor bana coraspirin yazmıştı, ben de kullanıyordum. Daha sonra bitti, o sırada da yeni doktora başlamıştım. O da coraspirin vs demedi hiç, ben de sormayı unuttum. Kaldı öyle. Bu gidişimde söyleyeceğim, çok mu lazım içmek acaba herkese veriyorlar mı?

Kuzum ben aslında ağız bezini merak ettim? O teknkatlı mı oluyor, yani tersi düzü oluyor mu? Çünkü iki taraf da resimli olmuyor herhalde o bezlerde, tekbtaraf resimli dimi
Evet tek taraf desenli gibi bendekilerde. müslin ağız bezi çok rahat leke vs de tutmuyor. Çabuk kuruyor.

Maclaren baston modeli değil mi? Oto koltuğu alacaksınız o zaman ekstra? Ben de öyle düşünmüştüm, görevli 1.tekerlekleri küçük olduğu için bebeği çok sallıyor 2. Bebeğin yönünü dışa çevirebiliyosunuz kendinize çeviremiyosunuz demişti. Herkes öyle düşünüyor ama öyle olmuyor demişti. Pratikte nasıl olur acaba

Maclaren atom modeli. Oto koltuğu sürene çevrili takılıyor başka şansı yok. O konuda sıkıntı yok. Tutma kolu yön değiştirmiyor evet. Zaten biraz büyüdükten sonra dışarıya dönük olup etrafı seyretmesi daha iyi. Benim için şart değil bana dönük olması sonrasında. Kompakt arabaların hepsinin tekerleği küçük, travel sistemlerin büyük tekerleri oluyor. Onlar da aşırı ağır ve hantal. Eğer arnavut kaldırım tarzı aşırı engebeli bir yerde sürmeyecekseniz, çok da anlamı yok diye düşünüyorum. Tercih meselesi tabi, travel sistem uzun ömürlü değil, eninde sonunda çocuk da ağırlaştıkça bastona geçmek gerekecek. Ben iki araba almak yerine tek arabayla halletmeyi düşündüm. Bir de bagaj sorunu var bizim, bagajımız çok geniş değil. Kolayca sığabilecek bir model bakmamız gerekti. Baktığım modeller kapanınca max 55-60 cm oluyor. Bagajda yer bile kalıyor rahat rahat. Ve hafifler 5.4 kg mesela atom. Benim için bunlar önemliydi açıkçası ama daha heybetli arabaları tercih edenler de var tabi.

Bende iyi bir travel sistem var çok ağır değil. Bastona geçmedim o yüzden hiç ama şunu belirteyim bana dönük kullandığımı pek hatırlamıyorum açıkçası ilk zamanlar oto koltuğu taktığım sıralar hariç

Sendeki araba hangisi? Ya traveller ağırlığının yanı sıra büyük kalıyor işte biz sığamayız hem araba hem valiz vs koymaya kalksam. Bagaj ufak, şehirdışına da sık gidiyoruz. Yoksa sürüşü konforlu ona lafım yok

Bendeki mamas papas urbo 2 idi ama artık yok üretimi. Bagaj küçükse asla travel almayın zaten pişman olursunuz.

Aslında problem şu, benim ne kadar biriktirdiğimi kuzenim bilmez siz her şeyi anlatıyorsunuz sanırım onlar da boş konuşuyor
Yeğenime teyzem bakıyor haftaiçi yatılı şekilde, onun dışında da yaşam standartları gözle görülür şekilde farklı olduğu için çekememezlik oluyor. Yoksa kimseye benim şu kadar param var diye ilana çıkmıyoruz tabiki
Onun dışında da dışardan gördüklerinden daha fazlasını bilmezler

Canım neden verdi ki ilk doktorun?Açıklaması neydi yani kullanman için

Teşekkür ederim canım
Aslında uzun yıllardır görüşmüyorduk, daha doğrusu onlar kendi kıskançlıklarından bir şeyleri bahane edip küsmüşlerdi.
İki yıl önce babamın kanser olduğunu öğrendiğimizde yeniden görüşmeye başladılar -babam için doktorlar çok umutsuz konuşmuştu son evredeydi ve her şeye hazırlıklı olun demişti doktoru- onlar da vicdan yaptı galiba
Geçen yıl da teyzem vefat edince annem kuzenimi sahipsizmiş gibi bırakmak istemedi, böylece yeniden görüşmeye başlamış olduk.
Ben memlekete gittikçe görüşürüm telefonda pek sık görüşmeyiz.

Ağzını yırtarım senin sensin köpek diye cevap veriyorum de nolur?
çok tatlısın
İşte biz saygımızdan sustukça bu tipler her lafı konuşabileceğini zannediyor

Çok ilginç değil mi bizimkiler hep böyle kıskandılar ve her zaman da belli ettiler
Bizim ortaokul ve lise zamanlarımızda maddi durumumuz pek iyi değildi, dayım vardı o çok zengindi, çocuklarına hep özel ders aldırırdı. Bigün teyzeme şey demiş “benim o kadar param var çocuklarım hala başarılı değil, bunlar bu fakirlikte nasıl böyle başarılı oluyorlar hazmedemiyorum”
Sonra da zaten hazımsızlığından görüşmeyi kesti, biz her girdiğimiz sınavı kazandıkça çıldırdı kardeşimin burslu okuduğu kolejde kendi kızı paralı okuyunca kafayı yiyecekti fakiriz ya gerizekalı olmamız gerekiyordu onlara göre

Ağzına sı....dım.net.
Ne çocuguma ne bana ,kimsenin haddine değil.
Hele senin gibi birine...
Canımsın
İşte yıllarca bize böyle davrandılar ama çocuğuma asla müsade etmem.
Sadece mesajda laf dalaşı yapıyormuş gibi olmasın diye hiç cevap vermedim.

Kız yoksa Sivas’ta mısın eşim oralı gittik biz de Sivas’a aman allahım buz buz buzzzz donmuştum
Sivas’ın hemen komşusu, soğuk olarak bi tık gerisinde bir yer
Sivaslı bir Arkadaşımız var, kızım doğunca ziyarete gelmişti, o da sivas kadar soğuk olduğunu onayladı

Benim pıhtılaşma sorunum yok hatta şu an kan sulandırıcı kullandığım için ekstra inceldiğini düşünüyorum kanın. Mesela burnum kanamaya başlasa durmak bilmiyor. Tamamen doktorun yanlış yönlendirmesi oldu benim talihsizliğim.. çarpıntı hamilelikte zaten genelde oluyor diyorlar kan miktarı arttığı için kalp daha çok kan pompalıyor haliyle.. ayrıca pıhtılaşma varsa zaten ilaç dengeliyordur sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…