- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 43
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.221
Çekememezlik vakası belli kiKızlar şimdi size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım bakalım sizin yorumunuz ne olacak bu duruma
Kuzenim var, benden dört yaş büyük evli ve iki tane oğlu var. Bu ve diğer kuzenlerimiz bizi hep kıskandılar, sürekli eleştiri odaklı yaklaştılar bize yıllarca. Ama eleştirdikleri şeyler de aşırı komik. Mesela ikizim hukuk fakültesini kazandığında ikinci öğretim diye hepsi burun kıvırdı hıı paralı okul kazanmış dediler tebrik bile etmediler, oysa o zamana kadar ailede üniversiteye ilk giden kız kardeşimdi. Biz hep dershanelerin indirip sınavlarında ücretsiz hak kazanırdık bunlar ona bile b.k atardı
Ben biraz nazlıydım, anneme abla kızların zeka özürlü gibi derlerdizeka özürlü olduğumuz için il-ilçe sınavlarında hep derece yapardık
En son da doğumdan sonra bu kuzenim bana g.tün büyümüş dedi, kendisi de 90-100 kilo falan, ben de o zaman 57 kiloydum
Bu kuzen Çarşamba günü mesaj attı kızımı sordu büyümüştür falan dedi ben de fotoğraf atayım bari dedim kızımın fotoğrafını attım.
Fotoğrafa yazdığı tek yoruma bakın allah aşkına, siz bir çocuk fotoğrafına bakınca ilk bunu mu görürsünüz gülüşünü güzelliğini falan mi görürsünüz
LCW ve h&m in ürünleri çok güzel. Ben bu iki markayla büyüttüm hâlâ da alıyorumKizlar ben bugun lc waikiki online den bir suru seyler aldim fiyatlari cok uygunhepsinin %100 pamuk olmasina dikkat ederek aldim ama insallah guzeldir kumasi
bebegi rahatsiz etmez
Bende de bir alt modeli var cnm ondan almadım ama iyi fiyattı bayaCook iyiymis bence kacirmayin
Benimki de aynısı ama kokuyor. Acaba bizde hassasiyet fazla diye mi?
LCW ve h&m in ürünleri çok güzel. Ben bu iki markayla büyüttüm hâlâ da alıyorumiki üç aya bir bir sürü alışveriş yapıyoruz çünkü çabuk buyuyorlar
Çok güzelmiş canım hayırlı olsunnnnKizlar bebek odasinda da sadece bu ucunu alip oda konusunu halletmeye karar verdik, magaza magaza dolasmayalim dedik pandemidebir de odasina emzirme koltugu ya da sallanan sandalye alicam ikeadan filan biticek. Ben yatastan 70×130 yatak almistim daha acmadim bile ambalajini, bu karyolaya yatak uymuyor. Yatasi aradim hijyenik sebeplerden kabul edemiyoruz dedi ama bir yuz yuze konusucam sansimi denicem bakalim umarim fark odeyerek buna uygun yatak alabiliriz
Çok güzelmiş canım hayırlı olsunnnnben sadece suan için dolap alcam sanırım anne yanı park yatak olcam bu kadar odasını da az daha büyüyünce yaparız diye düşündük bakalım
ay insallah kabul ederlerrrrr
Benimki bu canımBenim ki bundan hic kokmuyor, belki bende hissetmiyor olabilirim ama hic rahatsiz etmedi beni
Çok sevimliler, sağlıkla kullansınKizlar bebek odasinda da sadece bu ucunu alip oda konusunu halletmeye karar verdik, magaza magaza dolasmayalim dedik pandemidebir de odasina emzirme koltugu ya da sallanan sandalye alicam ikeadan filan biticek. Ben yatastan 70×130 yatak almistim daha acmadim bile ambalajini, bu karyolaya yatak uymuyor. Yatasi aradim hijyenik sebeplerden kabul edemiyoruz dedi ama bir yuz yuze konusucam sansimi denicem bakalim umarim fark odeyerek buna uygun yatak alabiliriz
Hiç öyle düşünmeyin. Bu modeller hiç sağlam olmuyor. Bir çok arkadaşımfan duymuştum ama görüntü hoşuma gidiyor diye yine de büyüyen yatak yaptırdım. Bir kere tamirden geçti, monte yerlerinden kırıldı. Yani beşik kısmını kullanıyorsunda büyüyünce sağlam değil. İllaki yatağının kıyısına köşesine oturayım diyorsun, kırılıyor. Biz sözde modeli bulup bildik mobilyacımıza sağlam olsun diye yaptırmıştıkBiz artik bu mobilya isinden cok biktik her sey olsun bitsin istiyoruz bir an once, ondan bu acelebu model buyuyo ya o yuzden de cok kullanisli geldi uc dort sene sonra baska mobilya almamiza gerek kalmaz diye dusunduk insallah canim
Çok sevimliler, sağlıkla kullansınBen de Senemisback gibi ilk etapta park yatak ve şifonyer düşünüyorum. Oda takımını 3 yaşına gelince inşallah
Ne güzel ya maşallahCok tesekkur ederizen guzeli aslinda, bizim dedesi alicak o da acele ediyor olsun bitsin dedim bende
Hiç öyle düşünmeyin. Bu modeller hiç sağlam olmuyor. Bir çok arkadaşımfan duymuştum ama görüntü hoşuma gidiyor diye yine de büyüyen yatak yaptırdım. Bir kere tamirden geçti, monte yerlerinden kırıldı. Yani beşik kısmını kullanıyorsunda büyüyünce sağlam değil. İllaki yatağının kıyısına köşesine oturayım diyorsun, kırılıyor. Biz sözde modeli bulup bildik mobilyacımıza sağlam olsun diye yaptırmıştık
Canım çok sağol. Konuştuk hastaneyle personel indirimiyle biraz daha mantıklı oluyor. Doktoruma da söyledim testleri dışarıda yaptır burada pahalı olur dedi öyle bir yol izleyeceğiz.Geçmiş olsun canım. Sigorta, fiyat işini konuşacaktın bugün. Konuştun mu halledebildin mi
Yaa bizde de adet böyle :) oğlumun yataklarını annem almıştı :))Cok tesekkur ederizen guzeli aslinda, bizim dedesi alicak o da acele ediyor olsun bitsin dedim bende
Ben de daha 5 dk önce bu ürünlere bakıyordum ablama gösteriyordum canım sen atınca da bian şok oldumKizlar bebek odasinda da sadece bu ucunu alip oda konusunu halletmeye karar verdik, magaza magaza dolasmayalim dedik pandemidebir de odasina emzirme koltugu ya da sallanan sandalye alicam ikeadan filan biticek. Ben yatastan 70×130 yatak almistim daha acmadim bile ambalajini, bu karyolaya yatak uymuyor. Yatasi aradim hijyenik sebeplerden kabul edemiyoruz dedi ama bir yuz yuze konusucam sansimi denicem bakalim umarim fark odeyerek buna uygun yatak alabiliriz
Ne güzel ya maşallahilk torun galiba sizinki
Görüntü çok hoş oluyor . Sadece büyüyen belik diye geçiyor ama büyüyen kısmı kullanışlı olmuyor. Ha ben de dediğim gibi kullandım . Ama uzun ömürlü olmuyorlar. Yani ben yeni bir oda yapacağım kızıma öyle yıllar yılı kullanmadı. Birkaç yıldır emaneten kullanıyor tamir ettik.Oyle mi, cilek kaliteli diye biliyorum baya ya gorumcemin bekarlik odasi cilekti ve hala satisi devam ediyor dusununbenim artik birine yaptiricak enerjim de kalmadi o yuzden hazir ne varsa alip koycam bitsin. Kirilirsa cani sagolsun yenileriz napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?