2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çekememezlik vakası belli ki nazar da ederler bunlar dikkat et derim. Hayatın iyi yanını görememek çok üzücü, onlar için üzüldüm açıkcası. Bu tip kişilerle ne kadar az iletişim kurarsan negatifliği sana o kadar az geçer bence.

Kizlar ben bugun lc waikiki online den bir suru seyler aldim fiyatlari cok uygun hepsinin %100 pamuk olmasina dikkat ederek aldim ama insallah guzeldir kumasi
bebegi rahatsiz etmez
LCW ve h&m in ürünleri çok güzel. Ben bu iki markayla büyüttüm hâlâ da alıyorum iki üç aya bir bir sürü alışveriş yapıyoruz çünkü çabuk buyuyorlar

Kizlar bebek odasinda da sadece bu ucunu alip oda konusunu halletmeye karar verdik, magaza magaza dolasmayalim dedik pandemide bir de odasina emzirme koltugu ya da sallanan sandalye alicam ikeadan filan biticek. Ben yatastan 70×130 yatak almistim daha acmadim bile ambalajini, bu karyolaya yatak uymuyor. Yatasi aradim hijyenik sebeplerden kabul edemiyoruz dedi ama bir yuz yuze konusucam sansimi denicem bakalim umarim fark odeyerek buna uygun yatak alabiliriz

Eklentiler

• SmartSelect_20201128-211716_Chrome.webp
    15 KB · Görüntüleme: 48
  • SmartSelect_20201128-211725_Chrome.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 46
  • SmartSelect_20201128-211815_Chrome.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 46
Çok güzelmiş canım hayırlı olsunnnn ben sadece suan için dolap alcam sanırım anne yanı park yatak olcam bu kadar odasını da az daha büyüyünce yaparız diye düşündük bakalım

ay insallah kabul ederlerrrrr

Biz artik bu mobilya isinden cok biktik her sey olsun bitsin istiyoruz bir an once, ondan bu acele bu model buyuyo ya o yuzden de cok kullanisli geldi uc dort sene sonra baska mobilya almamiza gerek kalmaz diye dusunduk insallah canim

Çok sevimliler, sağlıkla kullansın Ben de Senemisback gibi ilk etapta park yatak ve şifonyer düşünüyorum. Oda takımını 3 yaşına gelince inşallah

Biz artik bu mobilya isinden cok biktik her sey olsun bitsin istiyoruz bir an once, ondan bu acele bu model buyuyo ya o yuzden de cok kullanisli geldi uc dort sene sonra baska mobilya almamiza gerek kalmaz diye dusunduk insallah canim
Hiç öyle düşünmeyin. Bu modeller hiç sağlam olmuyor. Bir çok arkadaşımfan duymuştum ama görüntü hoşuma gidiyor diye yine de büyüyen yatak yaptırdım. Bir kere tamirden geçti, monte yerlerinden kırıldı. Yani beşik kısmını kullanıyorsunda büyüyünce sağlam değil. İllaki yatağının kıyısına köşesine oturayım diyorsun, kırılıyor. Biz sözde modeli bulup bildik mobilyacımıza sağlam olsun diye yaptırmıştık

Oyle mi, cilek kaliteli diye biliyorum baya ya gorumcemin bekarlik odasi cilekti ve hala satisi devam ediyor dusunun benim artik birine yaptiricak enerjim de kalmadi o yuzden hazir ne varsa alip koycam bitsin. Kirilirsa cani sagolsun yenileriz napalim

Geçmiş olsun canım. Sigorta, fiyat işini konuşacaktın bugün. Konuştun mu halledebildin mi
Canım çok sağol. Konuştuk hastaneyle personel indirimiyle biraz daha mantıklı oluyor. Doktoruma da söyledim testleri dışarıda yaptır burada pahalı olur dedi öyle bir yol izleyeceğiz.

Ben de daha 5 dk önce bu ürünlere bakıyordum ablama gösteriyordum canım sen atınca da bian şok oldum yeni gelmiş heralde geçen baktığımda yoktu. Çok hoşlar bayıldım

Görüntü çok hoş oluyor . Sadece büyüyen belik diye geçiyor ama büyüyen kısmı kullanışlı olmuyor. Ha ben de dediğim gibi kullandım . Ama uzun ömürlü olmuyorlar. Yani ben yeni bir oda yapacağım kızıma öyle yıllar yılı kullanmadı. Birkaç yıldır emaneten kullanıyor tamir ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…