2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de daha 5 dk önce bu ürünlere bakıyordum ablama gösteriyordum canım sen atınca da bian şok oldum yeni gelmiş heralde geçen baktığımda yoktu. Çok hoşlar bayıldım

Buna benzer bir model daha var onun karyolasi cok pahaliydi direk eledim bende cok sevdim bunu

Bizim tarafimizda ilk torun en buyuk benim hatta kuzenlerim arasinda da bunu da benim babam aliriz dedi bebek haberini aldiginda, ev vs aldik ya yardimci olmak icin sagolsun
Bizim iki tarafın da 3. Torunu, kimsede heves yok Annem dikiyor bir şeyler işte, bornoz falan aldı. O kadar Ama ablamdan çok şey aldım, beşik, baby nest, zıp zıp vs bir sürü şeyi var

Bizim iki tarafın da 3. Torunu, kimsede heves yok Annem dikiyor bir şeyler işte, bornoz falan aldı. O kadar Ama ablamdan çok şey aldım, beşik, baby nest, zıp zıp vs bir sürü şeyi var

Keske bana da biri verse kimse teklif etmedi yani edebilicek bir kisi vardi zaten o da gorumcem o bir sey demeyince bende demedim, en azindan anne yani besigini alsaydim iki uc ayligina cok iyi olurdu

Keske bana da biri verse kimse teklif etmedi yani edebilicek bir kisi vardi zaten o da gorumcem o bir sey demeyince bende demedim, en azindan anne yani besigini alsaydim iki uc ayligina cok iyi olurdu
Evet ne alırsak kar. Her şeye güç yetmiyor valla. Yani alırsın da yazık, çoğu şey 3-5 ay kullanılıyor. Verdiğin paraya değmiyor. Bizim işte almamız gereken araba ve ana kucağı var şu an. Bir de şifonyer. En acillerim bunlar. Bakmaya başladım yavaş yavaş.

Kızlar ya, şu müslinlerle alakalı bana bi fikir verseniz?
Canım benim netten aldığım müslin örtü ve battaniyenin tek yüzü desenli tek yüzü beyaz. Hepsi öyle mi bilmiyorum Örtü çift kat battaniye 4 katlı. Arkalı önlü kullanılabilenler de var sanırım. Benimkiler öyle değil ama.

Kesinlikle oyle her sey o kadar pahali ki arabayi yoyko alma bence kesinlikle, ben baya pisman oldum sonradan ucuza almistik bir arkadasim kraft almis gorunusu bile ben pahali bir arabayim diyor bizim her sey yoyko oldu telsiz, kamera, araba 2 yasina gelsin scooter alcam kizima bende

Arabada baktığım 2 marka var, onlar da baya kaliteli duruyor, satıcı da öyle dedi. Fiyatları da diğerlerine göre yüksek zaten. Bakalım doğru karar verebilirsek 4-5 yaşına kadar kullanabileceğimiz bir araba alıcaz inşallah. Tabi binerse

Evet baya yuksek normalde de araba fiyatlari insallah kullanir

Buna benzer bir model daha var onun karyolasi cok pahaliydi direk eledim bende cok sevdim bunu
Yaa evet bir tanesi çok pahalı ama bu sallanmıyor heralde. Sallanmalı model mi almak lazım bilemiyorum. Sallamaya alıştırmayın da diyorlar. Anne yanı beşiğini de sallanmayan aldım

Kraft town ve casual cadillac diye iki marka duydum ben de iyi olarak

Canım 2-3 tane bulunsun elinin altında. Ben havlu yerine bile onu kullanıyorum çok güzel su çektiği için. 2 tane 2 katlı olsun mesela 1 tane battaniye olarak kullanmalık 4 katlı güzel olur. Çok abartmak istemezsen 2 tane de yeterli

Ben birlik1952 den aldım canım internet sitesinden 2-3 metre aldım anneme kargolattım o bir iki kat battaniye yapıp kenar dilecek ağız bezi vs. de yapacak küçük küçük. Baya da uyguna geldi metre işi olunca. Kumaşın yerini de beğendi annem.

Ben hafif ve kompakt modellere bakıyorum. Travel sistem düşünmüyorum. Tek elle açıp kapatıp, yalnızken de kucağımda bebek varken rahatça kaldırabileceğim modellere baktım. Travel sistemler min. 10 kg o yüzden onlara bakmıyorum.

Yaa evet bir tanesi çok pahalı ama bu sallanmıyor heralde. Sallanmalı model mi almak lazım bilemiyorum. Sallamaya alıştırmayın da diyorlar. Anne yanı beşiğini de sallanmayan aldım

Sallananin yatagi uyuyordu bize ama yine de onu secmedik sallamayin diyorlar evet, anne yanini daha almadik biz esim gecen gun reflu yatagina koyalim yerde yatsa nolur ki dedi cocuk dogduktan sonra uzun bir sure ona emanet edemicem sanirim

Araba önemli mesele. Çok gezen bir aileyseniz çok daha önemli. Benim oğlan arabada büyüdü desem yeridir kız da öyle büyür inşallah şu pandemiden önce hala öğle uykusunu arabasında yaptırıyordum bende kahvemi içiyordum... ne günlerdi be

Sallananin yatagi uyuyordu bize ama yine de onu secmedik sallamayin diyorlar evet, anne yanini daha almadik biz esim gecen gun reflu yatagina koyalim yerde yatsa nolur ki dedi cocuk dogduktan sonra uzun bir sure ona emanet edemicem sanirim
Ayyy buna koptum erkekler neden böyle ya

Belki her ihtimale karşı sallanan alırım Yaa hahaha çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…