- 28 Ağustos 2020
- 9.012
- 41.702
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.301
Hiçbir açıklaması yoktu. Neden verdi bilmiyorum açıkçası. Kan değerlerimde hiçbir sorun yoktu.Canım neden verdi ki ilk doktorun?Açıklaması neydi yani kullanman için
İçin rahat edecekse gittiğin zaman dr sor canım ama bildiğim kadarıyla pıhtılaşma sorunu olanlar için veriliyor o ilaçHiçbir açıklaması yoktu. Neden verdi bilmiyorum açıkçası. Kan değerlerimde hiçbir sorun yoktu.
Ben de baya baktım. Eşimsiz özellikle arabaya rahat koyabilecegim kullanabilecegim. Macleran atoma bende baktım ama evet tek yönlü. Baktınız mı bilmiyorum ama uppa baby cruz mu uppa v2 mi öyle bişi baktım oda rahattı baya bakabilirsinizMaclaren atom modeli. Oto koltuğu sürene çevrili takılıyor başka şansı yok. O konuda sıkıntı yok. Tutma kolu yön değiştirmiyor evet. Zaten biraz büyüdükten sonra dışarıya dönük olup etrafı seyretmesi daha iyi. Benim için şart değil bana dönük olması sonrasında. Kompakt arabaların hepsinin tekerleği küçük, travel sistemlerin büyük tekerleri oluyor. Onlar da aşırı ağır ve hantal. Eğer arnavut kaldırım tarzı aşırı engebeli bir yerde sürmeyecekseniz, çok da anlamı yok diye düşünüyorum. Tercih meselesi tabi, travel sistem uzun ömürlü değil, eninde sonunda çocuk da ağırlaştıkça bastona geçmek gerekecek. Ben iki araba almak yerine tek arabayla halletmeyi düşündüm. Bir de bagaj sorunu var bizim, bagajımız çok geniş değil. Kolayca sığabilecek bir model bakmamız gerekti. Baktığım modeller kapanınca max 55-60 cm oluyor. Bagajda yer bile kalıyor rahat rahat. Ve hafifler 5.4 kg mesela atom. Benim için bunlar önemliydi açıkçası ama daha heybetli arabaları tercih edenler de var tabi.
Çok doğru söyledin canımGenelde çocuk söz konusu olduğunda kalbi temiz olan kişilerin aklına hep güzel seyler gelir. Cirkin denilen çocuğu bile güzel bulacak milyon sebep bulunur hal böyle olunca...Kuzenleriniz için maalesef durum böyle değilmiş.. yoksa tabi ki sevgi sözcükleri sarfetmeleri gerekmiyordu ama eleştirmek çok trajikomik bir durum yaratmış...
İnşallah bizlere de nasip olsun atanmakTövbe yaaa vallaa benim kuzenlerimde teyzelerimde böyle işte seninkiler gibi. Ben bir atansam hepten intihar edeceklerinşallah atanırım da şu çeneleri de kapanır ne diyim yani
Soracağım mutlaka. Herkese veriliyor sanmıştım o zaman hatta. Sormak aklıma gelmedi. Şimdiki doktorum da hiç bahsetmedi, kullandığım hapları söyledim hep çünkü. Belki de o coraspirin yüzünden ilk zamanlar kanamam oldu bilmiyorum kiİçin rahat edecekse gittiğin zaman dr sor canım ama bildiğim kadarıyla pıhtılaşma sorunu olanlar için veriliyor o ilaç
Ben hiç kullanmadım canım belki de bana progestan önlem amaçlı verdiği gibi sana da önlem amaçlı vermiştirSoracağım mutlaka. Herkese veriliyor sanmıştım o zaman hatta. Sormak aklıma gelmedi. Şimdiki doktorum da hiç bahsetmedi, kullandığım hapları söyledim hep çünkü. Belki de o coraspirin yüzünden ilk zamanlar kanamam oldu bilmiyorum ki
Canım benim o senin güzel bakışın teşekkür ederimMaşallah kızının güzelliğini görmekten yazılan mesaja tepki dahi vermiyorum,Allah kuzenine hidayet etsin diyebileceğim tek şey bu.
Benimki de en az dört tane istiyormuşBenim eşim 6 çocuk istiyor onu napalm. Bu konuda çokta kararlı ne desem boş
Çok şükür canım çok sevindim gözünüz aydınKızlar eşimin ikinci testi negatif geldi çok şükür
Ne güzel ya cennet vallaBen hala gündüz trençkotla çıkıyorum işim olduğunda.. sanırım cennette yaşıyorum
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallahÖnemli bişey olmadı tatlım ya şimdilik yani. Siyatik ağrısı başladı çok canım yanıyor. Ayakta kalamıyorum hiçbide mantar olmuşum akıntımdan şüphelenmiştim bugün doktora gittim
Yaaaa
Evet sevme şekilleri bu, çok rahatsız edici. Memlekette başka bir kuzenim daha var, bunlar birbirlerinin çocuklarını da bu şekilde severler, hatta daha fenalarını söylerler.Sevme şekli bu mu? Çok terbiyesiz kuzeniniz. Bir daha resim yollamayın hatta ben olsam direkt küserim konuşmam. Kendi saçına bak sana saç mı sordun diyip engeli basarım
Tek katsa öyle oluyor sanırımKızlar ya size bir şey soracağım, bu müslin bezin bi tarafında resimler canlı, diğer tarafı düz renk mi oluyor? Nasıl oluyor?Ağız bezlerinin, müslin örtülerinin falan önü, arkası var mı yani?
Teşekkür ederim canımGerçekten bazı insanlara diyecek söz bulunamıyor
Kızına da maşallah çok cimcime ayrıca yaşına göre de epey iyi saçları
Nazar ederler canım doğruÇekememezlik vakası belli kinazar da ederler bunlar dikkat et derim. Hayatın iyi yanını görememek çok üzücü, onlar için üzüldüm açıkcası. Bu tip kişilerle ne kadar az iletişim kurarsan negatifliği sana o kadar az geçer bence.
Benim kızım da arabada gezmeyi çok seviyor, bebekken de ne zaman yürüyüşe çıksak hemen uyurduAraba önemli mesele. Çok gezen bir aileyseniz çok daha önemli. Benim oğlan arabada büyüdü desem yeridirkız da öyle büyür inşallah şu pandemiden önce hala öğle uykusunu arabasında yaptırıyordum bende kahvemi içiyordum... ne günlerdi be
Yaa kelebek bana gençlik yıllarımı hatırlattınızKızlar eşim işte nöbette romantik bir serseri oldu adeta baba olacağını öğrendiğinden beri
Şunu yazmış etiketlemiş beni
kısacık bir bebek çığlığıdır şimdi hayat
e kolay mı başlamanın yükü
bu ufacık bir omza konmuş
heyhat
o omuz ben olurum istersen
istersen yaren istersen yoldaş
bak!
ettik mi sana iki başlı dev şimdi
bir omuz iki baş
Benim kullandığım bu canım yanlış mi aldım acabaAslInda kötü bi kokusu yok onun. Ben yeni pakete başladım farklı değil aynı
Valla gelirse mutlu olurum gelmezse de üzülmem ama gelse de fena olmazBelki gelir canim ya dur bakalim daha erkenben kendi ailemden isteyebiliyorum ama bir seyler hala gozlerinde kucuk bir kiz cocugu gibiyim
Mersin’den kardeşimin arkadaşı Sivas’a üniversite okumaya gitmişti çocuk soğuktan bayılmış duyduğumda şaka sanmıştım cidden bayıldım abla deyince ikna oldumSivas’ın hemen komşusu, soğuk olarak bi tık gerisinde bir yer
Sivaslı bir Arkadaşımız var, kızım doğunca ziyarete gelmişti, o da sivas kadar soğuk olduğunu onayladı
Kız sanki kaç yaşındasın burda hepimiz genciz ben 50 yaşında da olsam sanırım gencim dicemYaa kelebek bana gençlik yıllarımı hatırlattınız
Eşimle sevgiliyken biz de birbirimize böyle Mesajlar yazardık
Evlenince azalarak bitti
Şimdi tek mesajlaşmamız pazardan marketten alınacaklar falan
Ben saf zeytinyağı sürüyorum spreyli şişeye koydum önceden normal sürüyordum burda bi arkadaşımız demişti sprey gibi sıksan daha iyi olur diye cidden oldu öncesinde ince çatlak zaten vardı ama üzerine eklemedim henüzErken değil mi canım,çatlamaya başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?