2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de baya baktım. Eşimsiz özellikle arabaya rahat koyabilecegim kullanabilecegim. Macleran atoma bende baktım ama evet tek yönlü. Baktınız mı bilmiyorum ama uppa baby cruz mu uppa v2 mi öyle bişi baktım oda rahattı baya bakabilirsiniz silver cross u almaya gitmiştim ben neredeyse cidden travellara göre hafif ama cok sallıyomuş cidden. En sonu bagi flexfold diye bi araba aldım oda çok ağır degil çok rahat Açılıp kapanıyo. En büyük kriterim eşimsiz rahat gezmekti bir de çift yönlü olması. Mamas papasları çok beğendik ama 13.5 kiloydu kaldıramadım bile

Çok doğru söyledin canım
İşte bizimkilerin çoğu bu şekilde her şeyi eleştirir en iyisini kendileri bildiklerini zannederler.
Sınırlı şekilde görüşmek en iyisi.
Allahtan farklı şehirlerdeyiz kafam rahat

Tövbe yaaa vallaa benim kuzenlerimde teyzelerimde böyle işte seninkiler gibi. Ben bir atansam hepten intihar edecekler inşallah atanırım da şu çeneleri de kapanır ne diyim yani
İnşallah bizlere de nasip olsun atanmak

İçin rahat edecekse gittiğin zaman dr sor canım ama bildiğim kadarıyla pıhtılaşma sorunu olanlar için veriliyor o ilaç
Soracağım mutlaka. Herkese veriliyor sanmıştım o zaman hatta. Sormak aklıma gelmedi. Şimdiki doktorum da hiç bahsetmedi, kullandığım hapları söyledim hep çünkü. Belki de o coraspirin yüzünden ilk zamanlar kanamam oldu bilmiyorum ki

Ben hiç kullanmadım canım belki de bana progestan önlem amaçlı verdiği gibi sana da önlem amaçlı vermiştir

Maşallah kızının güzelliğini görmekten yazılan mesaja tepki dahi vermiyorum,Allah kuzenine hidayet etsin diyebileceğim tek şey bu.
Canım benim o senin güzel bakışın teşekkür ederim

Benim eşim 6 çocuk istiyor onu napalm. Bu konuda çokta kararlı ne desem boş
Benimki de en az dört tane istiyormuş
Tamam dedim şurda düğme olacaktı bas da sipariş alınsın

Kızlar eşimin ikinci testi negatif geldi çok şükür
Çok şükür canım çok sevindim gözünüz aydın
Allah bir daha yaşatmasın

Ben hala gündüz trençkotla çıkıyorum işim olduğunda.. sanırım cennette yaşıyorum
Ne güzel ya cennet valla
Ben iskenderunluyum, bizim oralar da öyle kışlık montum bile yoktu
Ama biz şimdiden kombiyi deli gibi açmaya başladık buz gibi, faturayı çok merak ediyorum

Önemli bişey olmadı tatlım ya şimdilik yani. Siyatik ağrısı başladı çok canım yanıyor. Ayakta kalamıyorum hiç bide mantar olmuşum akıntımdan şüphelenmiştim bugün doktora gittim
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah
Hamilelik böyle sürprizli bir süreç kimde ne çıkacağı belli olmuyor

Sevme şekli bu mu? Çok terbiyesiz kuzeniniz. Bir daha resim yollamayın hatta ben olsam direkt küserim konuşmam. Kendi saçına bak sana saç mı sordun diyip engeli basarım
Evet sevme şekilleri bu, çok rahatsız edici. Memlekette başka bir kuzenim daha var, bunlar birbirlerinin çocuklarını da bu şekilde severler, hatta daha fenalarını söylerler.
Biz iyi ki yıllardır uzaktayız
Bir daha zaten mesajlaşma iletişim falan olmaz, ben de hiç hoşlanmıyorum böylesi gereksiz muhabbetlerden ama işte bunlar böyle

Tek katsa öyle oluyor sanırım
Benim aldığım büyük battaniye boyundakiler öyleydi ama mesela müslin yakalık almıştık ek gıdaya geçince, o çift kattı iki yüzü de renkliydi

Gerçekten bazı insanlara diyecek söz bulunamıyor
Kızına da maşallah çok cimcime ayrıca yaşına göre de epey iyi saçları
Teşekkür ederim canım
Kızımın 19 aylık, doğduğundan beri hiç kesmedik bu kadar çıktı biz ne yapalım
Eşimin anneannesi de her gördüğünde kafasını kazıtın gür çıksın diyor
Sinir oluyorum ya kafa kazıtmak ne bide kız çocuğu bu

Nazar ederler canım doğru
Çok aktif görüştüğüm biri değil zaten akrabalarla pek görüşmem. Bu da ayda bir falan yazar ama artık ona da yazmam

Benim kızım da arabada gezmeyi çok seviyor, bebekken de ne zaman yürüyüşe çıksak hemen uyurdu
Babam pandalı bisiklet aldı şu her çocukta olandan
Ona bile pek binmedi, kapıda arabasını görünce hemen arabasına binmek istiyor
İnşallah bu kızım da sever bebek arabasını

Yaa kelebek bana gençlik yıllarımı hatırlattınız
Eşimle sevgiliyken biz de birbirimize böyle Mesajlar yazardık
Evlenince azalarak bitti
Şimdi tek mesajlaşmamız pazardan marketten alınacaklar falan

Sivas’ın hemen komşusu, soğuk olarak bi tık gerisinde bir yer
Sivaslı bir Arkadaşımız var, kızım doğunca ziyarete gelmişti, o da sivas kadar soğuk olduğunu onayladı
Mersin’den kardeşimin arkadaşı Sivas’a üniversite okumaya gitmişti çocuk soğuktan bayılmış duyduğumda şaka sanmıştım cidden bayıldım abla deyince ikna oldum

Yaa kelebek bana gençlik yıllarımı hatırlattınız
Eşimle sevgiliyken biz de birbirimize böyle Mesajlar yazardık
Evlenince azalarak bitti
Şimdi tek mesajlaşmamız pazardan marketten alınacaklar falan
Kız sanki kaç yaşındasın burda hepimiz genciz ben 50 yaşında da olsam sanırım gencim dicem
Eşimde romantiktir ama bu ara daha bi romantik ona Sincanlı Mustafa’dan tü tü maşallah şarkısını armağan ediyorum

Erken değil mi canım,çatlamaya başladın mı?
Ben saf zeytinyağı sürüyorum spreyli şişeye koydum önceden normal sürüyordum burda bi arkadaşımız demişti sprey gibi sıksan daha iyi olur diye cidden oldu öncesinde ince çatlak zaten vardı ama üzerine eklemedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…