2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canımsın
İşte yıllarca bize böyle davrandılar ama çocuğuma asla müsade etmem.
Sadece mesajda laf dalaşı yapıyormuş gibi olmasın diye hiç cevap vermedim.
Ver kuzum numarasını ben hallederim :)
Ama diceğim şu ki , hassasiyetini bildiğim için sölüyorum,hüç bişey demesen bile eminin Allah cezalarını veriodur..sen kalbi güzel doğru dürüst birisin oyüzden Allaha havale et,haaa ben edemezdim o ayrı.illa iki tutup yırtcam

Hamilelikte sebebi bilinmeyen bir erkenden dolayı karaciğer zarar görmeye başlıyor ve kanda karaciğer değerleri yükseliyor, o da ciddi kaşıntı yapıyor ve Allah korusun bebeği olumsuz etkileyip anne karnında kaka yapmasına sebep olabiliyor. 36.haftafa artık değerlerim aşırı artınca kızım 37de acil sezeryanla alındı ama 37e gelebilmemiz bile mucizeydi çok şükür. 20.haftalarada tansiyon (preklamsi) sorunları başladı, 30.haftada kolestaz çıktı bileğimde aşırı ağrı vardı hamileliktenmiş, burnum çok kötüydü, dizlerim çok ağrırdı vs vs vs ama işin komik yani doğum yaptıktan sonra hormonların oyunu ile hamileliğin hep güzel yanlarını hatırlayıp hamileliği özledim

Cnm burun kanamasi falan olunca biraktiyorlar diye biliyorum ama yine de dr una sorarsin.cok enteresan yasin kac bilmiuorum pihtilasman yoksa yas ileri olunca bide veriliyor.ya o carpinti bende de var rahatsizlik veriyor gercekten haklisin.

Faydasi oluor mu cnm gozlemlemissindir.

Ne güzel ya cennet valla
Ben iskenderunluyum, bizim oralar da öyle kışlık montum bile yoktu
Ama biz şimdiden kombiyi deli gibi açmaya başladık buz gibi, faturayı çok merak ediyorum
Dogalgaz faturası benim de korkulu rüyamdır zamanında az faturalar ödemedik şimdi merkezi ısınma sistemi var kömür ile ısınıyoruz ve ev aşırı sicak oldugundan tshirt ile geziyorum evde

Erken değil mi canım,çatlamaya başladın mı?
Kuzum hic erken degil ya benim gogusler catladi bile simdi deli gibi kremleniyorum birde kakao yagi ve hindistan cevizi yagi kukkaniyorum o kasintiyi aliyo biraz rahatlatiyor goguslere kollara diz arkalarinada surmek lazim nolur nolmaz

Mustela kokusu cok hafif hatta yok cnm onu sur istersen bende kakao yagindan srna kakaolu kek gibi kokuyorum :))))

Canim anca bakabildim foruma yeni gordum cok gecmis olsun mantar fitikle falan hemen toparlar hic dert etne arkadasim gecicektir eminim. Siyatik olayi bende de var doktor bana pilates verdi yukledim usbye onu yapicam sende bence siyatik icin bazi videolar var youtube da hamilelikte siyatik agrisi a iyi gelen hareketler ilarak muhakkak yap baska turlu gecmiyor ne yazik ki

Kuzum ya o kdr tatli ki biliyomusun suan ayni pozdan bende de var birebir ama :))))) allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Kuzum hic erken degil ya benim gogusler catladi bile simdi deli gibi kremleniyorum birde kakao yagi ve hindistan cevizi yagi kukkaniyorum o kasintiyi aliyo biraz rahatlatiyor goguslere kollara diz arkalarinada surmek lazim nolur nolmaz
Ay ben çok üşengeç davranıyorum bu konuda umarım geç kalmam bugünden sonra ben de başlıcam

Çok iyi fikir hemen denicem canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…