2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sağol canım benim

Cnm burun kanamasi falan olunca biraktiyorlar diye biliyorum ama yine de dr una sorarsin.cok enteresan yasin kac bilmiuorum pihtilasman yoksa yas ileri olunca bide veriliyor.ya o carpinti bende de var rahatsizlik veriyor gercekten haklisin.
Artık başka bi doktorla devam edicem ona gittiğimde nasıl bıraktırabilir danışıcam. 30 yaşındayım, daha hamile olduğumu öğrendiğim gün başlattı bu ilaca. Bi de dün aradığımızda neden başlatmıştık onu size diye soruyor

Kızlar ben henüz sürmüyorum çatlak kremi hiç de kaşınmıyor vücudum, incia almıştım onu da sürmesi çok zor mustela bioil alıcam onu sürerim

Hmm, penyeyi de mi annen dikecek, ay ne güzel , yaptırınca bize de fotoğrafını atarsın, fikir olur
Penyeyi hazır alırım canım. Aslında kaliteli organik pamuklu penye bulursam kumaş da alınabilir bak aklıma gelmemişti ama onu hazır alırım heralde bi 10 15 tane alsam yeter heralde.

Çok sağok kuzum, oturdu aslında kafamda biraz
Ben de internette şu seti gördüm çok beğendim. yorumları da çok iyi. 4 lü olarak ayrı mendil de satıyorlar. İndirim dönemi 50 lerdeydi fiyat ama artmış

Eklentiler

• B702C80B-AE12-4290-8283-CA5647142DF9.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 7271969D-2C70-4BFE-8C1D-AA89AB29D815.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu haftalarda zaten çatlak olmaz ki canım hep arkadaşlarımda hamilelikte çatlak olanlar 35. Haftadan sonra olduğunu söylüyor ama kremlere şimdiden başla diyorlar tabi ne kadar erken o kadar iyi
Kız ne bilim deriyle alakalı herhalde ya iç karın o şu bu herkeste başka annem ne krem sürmüş ne başka bişe kadında gram çatlak yok yani olacaksa kaçamıyoruz ama belki hafifletiriz

kızlar idrar yolu enfeksiyonum geçmişti, 2 hafta sonra yine döndü. doktor ilaç vermemişti bakteri üremediği için. ama şimdiki çok daha fena, böbreklerim ve alt mesanem çok ağrıyor, 5 dk.da bir wc.ye gidiyorum, ama damla damla ancak. Yarın tekrar idrar tahlili vericem. Ama çok korkuyorum bebeğe bir zararı olur mu diye bu ağrıların... Öyle çok ottu çöptü kullanmayı sevmem hele ki hamilelikte ama bol su ve c vitamini dışında önerisi olan var mı yine de? çok sıkıntım var... bebeğe birşey olmaz değil mi? aklım çıkıyor valla...

Penyeyi hazır alırım canım. Aslında kaliteli organik pamuklu penye bulursam kumaş da alınabilir bak aklıma gelmemişti ama onu hazır alırım heralde bi 10 15 tane alsam yeter heralde.
Ben de şimdi aldım intaşlardan, ya kendim dikeceğim ya da terzide istediğim gibi diktireceğim, çok sağol vanım, penye de alırsan bana yaz olur mu?

Gerçekten bu dönemde böyle sıkıntılar ile uğraşmak çok üzücü çok geçmiş olsun. Ama ne güzel ki onca sıkıntıya rağmen ikinci hamilelik surecinden korkmamışsınız ve hatta özlem duymuşsunuz tebrik ederim

Ben şu an antibiyotik kullanıyorum ağrılar azaldı tuvaletim normale dönüyor onun haricinde sirkeli suyla temizliyorum baya sarı akıntı hiç olmuyor o zaman böbreklere ulaşması sıkıntı canım geçer inşallah bi an önce

Bu haftalar zaten çatlamak için erken ama ürün kullanmaya başlamak için erken değil.
Ya erken demeyin kizlar vallahi goguslerim catladi diyorum :) karin zor ama gogus gidiyo yani biraz Buyuyunce .normalde de bneim cildim cok hassas ve ince ama yinede belli olmaz her an catlak olusuyo onlem alin nolcak 5 dakka surmek ki sen demissin erken degil urun kullanmak icin ben deneyimledim cnm kesinlikle degilmis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…