2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim çatlamak diyince ilk aklıma gelen karın olduğu için. İç karnım geniş benim öyle çok çıkıntı bir göbek yok henüz. Ama düzenli krem yağ kullanmaya çalışıyorım aklıma geldikçe sürünüyorum evde.

KirazHanim benim oğlanın çeyizlerini bakıyorum şimdi hastane çıkışı 1 tane hediye gelmiş battaniye hariç o seti kullanmamışım. Annem 2 tane yenidoğan 4lü takım almış( tulum kısa kollu zıbın uzun alt şapka ) bir de ben ekstra 5li atlet ve 3lü uzun kollu üst almışım. 1 tane de penye battaniye onlara uygun. Biraz ağladım bunları çıkarınca ne kadar küçükmüş

Eklentiler

• 36A6A73B-05FA-470A-911D-BCBA5B4817CF.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 1E2BAB9C-7E10-4AE7-8926-B492F349D9FB.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 61
Etti cnm kalp atışını duyduk ama kese aşağı inmiş dua
Canım merhaba. Doktor bana da aşağıda dedi. Çok üzüldüm. Sonradan çıkar diyenler oldu ama içim çok huzursuz. Senin son durumun nedir acaba? Çıktı mı kese yukarı?

Merhaba... Bu hafta doktora gittim keseyi gördük ama aşağıda dedi düşebilir dedi. Ağlamaktan canım çıktı günlerdir. Sizin son durumunuz nedir çıktı mı kese yukarı? Çok korkuyorum...

Canım merhaba. Doktor bana da aşağıda dedi. Çok üzüldüm. Sonradan çıkar diyenler oldu ama içim çok huzursuz. Senin son durumun nedir acaba? Çıktı mı kese yukarı?
Merhaba canım çok geçmiş olsun progestan ilaç ve pruloton iğneye devam ediyorum. Malesf hala asagda bebegm rapor aldım evde dinleniyorum çok fazla kalkmamaya dikkat ediyorum herşey Allah'tan. Kısmetleri varsa gelicekler insallah ağlayıp durumu daha kötü hale getirme senin psikolojinin yüksek olması lazım bol bol dua et Kureyş süresini inşirah süresini oku dinlen kötü şeyler düşünme hepimiz bebislerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah

Muhakkak goguslerede sür. Genelde ilk gogusler catlarmis nitekim bende oyle oldu. Karin 30 lu haftalardn snra aniden catliyormus ama tabi simdiden onlemimizi alalim

Kiyamam ya internette cok var cnm hemen hemen aynilari ztn bi bak iyi gelecektir mutlaka bebdede oluyor siyatik sinir bozucu cok

Merhaba... Bu hafta doktora gittim keseyi gördük ama aşağıda dedi düşebilir dedi. Ağlamaktan canım çıktı günlerdir. Sizin son durumunuz nedir çıktı mı kese yukarı? Çok korkuyorum...
Gecmis olsun öncelikle bence bir baska doktorada gidin onunda fikrini alin derim bol bol. Dinlenip yatacaksiniz ama boyle denilenler cok oluyor ki bi tanidigim var nasipse alacak nefesi varsa inan hicte bir sey olmuyor aglayip kendini de bebisinide üzme ferah kalmaya calis cok zor olsada moralini yuksek tut oyle bisey olmicak de ve yatablsgin kdr yat

Yazık, parayla her şeyi elde edebileceğini sanan klasik tiplerden biriymiş dayın. Çocuklarının kapasitesinden, okula karşı ne kadar istekli olduklarından bihaber. Rabbim herkese iyi niyetinin ve çalıştığının karşılığını er geç verir. Size de yokluğa rağmen başarıyı nasip etmiş, ne güzel.

Canım önerileri sen söylemişsin zaten, bol bol su iç ve dr undan ilaç yazmasını iste. Allah'ım izniyle bebeğine bir şey olmayacaktır, ben ilk hamileliğim boyunca yaşadım, sık sık fitil, saşe vs. kullandım. Doğumla birlikte geçti gitti şükür. Sen de atlatasıya kadar bol su iç, ilaçlarını kullan.

Ben sadece mustelanın bebek kremini sürüyorum. Aklıma geldikçe. İlkinde o kadar çok yağ karıştırdım ki badem yağı kayısı yağı aklımda kalan ikisi. Daha da vardı bişeyler. Bir de doktorun öberdiği bi krem almıştım. Lierac tarzı bişey. 6. Aydı sanırım bir çatladım, doktor bile şok olmuştu. O kadar krem sürdüm demiştim. Sürmeseydin daha kötü olurdun demişti.daha kötüs nasıl olur bilmem. Yani şuan çatlayacak yerim kalmadı sanırım

-anna- canım mesajını alıntılamamışım, senin için yazmıştım

Çatlak kremlerini imkanınız varsa kullanın kızlar. Ben ilkinde biooil kullanmıştım, kokusunu çok sevdiğimi hatırlıyorum. Şu an düzenli olmasa da bazen zeytinyağı, bazen bebe yağı, bazen sıradan vücut kremleri , kızımdan kalma biodermanın atopik ciltler için olan kremi .. elime o an ne geçerse kullanıyorum Vücut yapınıza göre Çatlakları önlemeyebilir ama azaltabilir ve nemlendirmeniz kaşıntılara çok iyi geliyor. Yoksa deli gibi kaşınıyorsunuz . 20. haftadan sonra da çatlaklar başlayabilir, şimdiden alışkanlık edinmek lazım

Arkadaşlar böyle sinirlenince gerilince falan kalbim sıkışıyor. Ortamda beni geren insan olunca daha da geriliyorum. Eltim sabahtan beri bi surat bi surat herkesin yanında. Bi yerlere gittik dolaştık falan. Hiçbir şeyden memnun olmuyor. Suratı düşük. Çocuk gibi davranıyor. Valla takmayayım diyorum ama yok geriyor beni. Valla dilimin ucuna geldi laf söylememek için kendimi zor tuttum. Yok böyle bir düşüncesizlik. Ve sürekli başı ağrıyor yok orası burası ağrıyor. Bir şey deyince de bahanesi o. Valla ne yapacağımı şaşırdım bi fikir verin

Sen gobisini sev hiç umursama çok da tin tin ederse ben hamileyim stres yasak şimdi gül eve git dertlen ne halin varsa gör de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…