- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.361
Benim çatlamak diyince ilk aklıma gelen karın olduğu için. İç karnım geniş benim öyle çok çıkıntı bir göbek yok henüz. Ama düzenli krem yağ kullanmaya çalışıyorım aklıma geldikçe sürünüyorum evde.Ya erken demeyin kizlar vallahi goguslerim catladi diyorum :) karin zor ama gogus gidiyo yani biraz Buyuyunce .normalde de bneim cildim cok hassas ve ince ama yinede belli olmaz her an catlak olusuyo onlem alin nolcak 5 dakka surmek ki sen demissin erken degil urun kullanmak icin ben deneyimledim cnm kesinlikle degilmis:)
Etti cnm kalp atışını duyduk ama kese aşağı inmiş dua
Canım merhaba. Doktor bana da aşağıda dedi. Çok üzüldüm. Sonradan çıkar diyenler oldu ama içim çok huzursuz. Senin son durumun nedir acaba? Çıktı mı kese yukarı?Kizlar bişey sorcam yarin 8 haftalık olcaz inşallahama bende ne bulantı ne kusma hiç bisy yok normal mi bu saatten snra da olur mu bilmiyorum iyi bişey mi onu da bilmiyorum bide 8 haftalık olup kesesi aşağıda olan var mı bu hafta uzandım dinlendim ama bebisime bisy olcak diye korkuyorum sonra kese yukarı çıkar mı
Merhaba... Bu hafta doktora gittim keseyi gördük ama aşağıda dedi düşebilir dedi. Ağlamaktan canım çıktı günlerdir. Sizin son durumunuz nedir çıktı mı kese yukarı? Çok korkuyorum...Teşekkür ederim kuzum kese fasulye şeklinde olmuş ama şekil bozuklugu var fln demedi hafta farkı çok kafama takılmadı sadcee kese aşağıda olunca çok üzüldüm sonu hayır olur inşallahşuan uzanıyorum
Merhaba canım çok geçmiş olsun progestan ilaç ve pruloton iğneye devam ediyorum. Malesf hala asagda bebegm rapor aldım evde dinleniyorum çok fazla kalkmamaya dikkat ediyorum herşey Allah'tan. Kısmetleri varsa gelicekler insallah ağlayıp durumu daha kötü hale getirme senin psikolojinin yüksek olması lazım bol bol dua et Kureyş süresini inşirah süresini oku dinlen kötü şeyler düşünme hepimiz bebislerimize sağlıkla kavuşuruz inşallahCanım merhaba. Doktor bana da aşağıda dedi. Çok üzüldüm. Sonradan çıkar diyenler oldu ama içim çok huzursuz. Senin son durumun nedir acaba? Çıktı mı kese yukarı?
Kuzum ya o kdr tatli ki biliyomusun suan ayni pozdan bende de var birebir ama :))))) allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Muhakkak goguslerede sür. Genelde ilk gogusler catlarmis nitekim bende oyle oldu. Karin 30 lu haftalardn snra aniden catliyormus ama tabi simdiden onlemimizi alalimBenim çatlamak diyince ilk aklıma gelen karın olduğu için. İç karnım geniş benim öyle çok çıkıntı bir göbek yok henüz. Ama düzenli krem yağ kullanmaya çalışıyorım aklıma geldikçe sürünüyorum evde.
Kiyamam ya internette cok var cnm hemen hemen aynilari ztn bi bak iyi gelecektir mutlaka bebdede oluyor siyatik sinir bozucu cok@atanamayanogretmen M maralalmila çok teşekkür ederim Canlarım.... M maralalmila keşke bana da öyle bir şey verseydi doktorum pilates çok faydalı olur diye düşünüyorum. Biraz araştırayım hareketleri canım. Çok zorlanıyorum mutfağı bile toplayamadı dün akşam şimdi yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum
Gecmis olsun öncelikle bence bir baska doktorada gidin onunda fikrini alin derim bol bol. Dinlenip yatacaksiniz ama boyle denilenler cok oluyor ki bi tanidigim var nasipse alacak nefesi varsa inan hicte bir sey olmuyor aglayip kendini de bebisinide üzme ferah kalmaya calis cok zor olsada moralini yuksek tut oyle bisey olmicak de ve yatablsgin kdr yatMerhaba... Bu hafta doktora gittim keseyi gördük ama aşağıda dedi düşebilir dedi. Ağlamaktan canım çıktı günlerdir. Sizin son durumunuz nedir çıktı mı kese yukarı? Çok korkuyorum...
Keske desen iki taraftada olsaymis:)Eki Görüntüle 2729935 Bu şekilde tek katlı yapmışlar:)
Yazık, parayla her şeyi elde edebileceğini sanan klasik tiplerden biriymiş dayın. Çocuklarının kapasitesinden, okula karşı ne kadar istekli olduklarından bihaber. Rabbim herkese iyi niyetinin ve çalıştığının karşılığını er geç verir. Size de yokluğa rağmen başarıyı nasip etmiş, ne güzel.Çok ilginç değil mi bizimkiler hep böyle kıskandılar ve her zaman da belli ettiler
Bizim ortaokul ve lise zamanlarımızda maddi durumumuz pek iyi değildi, dayım vardı o çok zengindi, çocuklarına hep özel ders aldırırdı. Bigün teyzeme şey demiş “benim o kadar param var çocuklarım hala başarılı değil, bunlar bu fakirlikte nasıl böyle başarılı oluyorlar hazmedemiyorum”
Sonra da zaten hazımsızlığından görüşmeyi kesti, biz her girdiğimiz sınavı kazandıkça çıldırdıkardeşimin burslu okuduğu kolejde kendi kızı paralı okuyunca kafayı yiyecekti fakiriz ya gerizekalı olmamız gerekiyordu onlara göre
Müslinler yapısı gereği ince olduğu için çift taraflı desen olsa karşı tarafa da geçer ve karışık görünür aslında. Ha ama desenleri aynı simetride yaparlarsa o olabilir.Keske desen iki taraftada olsaymis:)
Canım önerileri sen söylemişsin zaten, bol bol su iç ve dr undan ilaç yazmasını iste. Allah'ım izniyle bebeğine bir şey olmayacaktır, ben ilk hamileliğim boyunca yaşadım, sık sık fitil, saşe vs. kullandım. Doğumla birlikte geçti gitti şükür. Sen de atlatasıya kadar bol su iç, ilaçlarını kullan.
Memorial aydin ilgina gudiyorum cnm ya sen:)Bende dıyarbakırdYım cankm hangı hastaneye gıdıyosun burda
Sen gobisini sev hiç umursama çok da tin tin ederse ben hamileyim stres yasak şimdi gül eve git dertlen ne halin varsa gör deArkadaşlar böyle sinirlenince gerilince falan kalbim sıkışıyor. Ortamda beni geren insan olunca daha da geriliyorum. Eltim sabahtan beri bi surat bi surat herkesin yanında. Bi yerlere gittik dolaştık falan. Hiçbir şeyden memnun olmuyor. Suratı düşük. Çocuk gibi davranıyor. Valla takmayayım diyorum ama yok geriyor beni. Valla dilimin ucuna geldi laf söylememek için kendimi zor tuttum. Yok böyle bir düşüncesizlik. Ve sürekli başı ağrıyor yok orası burası ağrıyor. Bir şey deyince de bahanesi o. Valla ne yapacağımı şaşırdım bi fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?