2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
En gıcık olduğum insan tipi... ortam bozan ilgiyi üzerinde istiyor belli ki ben öyle anladım. Ben olsam görmezden gelirim neyin var bile demem bir sonrakinde aynısını ona yaparım

Kizlar biz mobilyayi aldik cilekten degil de meltem mobilyada kampanyali bir urun aldik. Sanirim indirim pazartesi gunu bitiyormus begenirseniz aklinizda olsun kulplari gri sectim, besigin altinda baza ya da ekstra yatak koyulup kullanilabiliyormus kiz odasi olsun diye de tekstili tavsanli ve pembe cibinlikli sectim

Eklentiler

• 20201129_161401.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 134
  • 20201129_161359.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 121
  • 20201129_161357.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 107
  • 20201129_155309.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 128
Maşallah kuzum ya ne güzel oda işini halletmissin bebişin sağlıkla büyüsün içinde insallah

Çok güzel, güle güle kullanın

Hadi hayırlı olsun. Güle güle kullansın fıstık kız

Sen gobisini sev hiç umursama çok da tin tin ederse ben hamileyim stres yasak şimdi gül eve git dertlen ne halin varsa gör de
Kocası bir şey demiyor ben ondan demiyorum aslında. Yoksa böyle durumda asla kendimi tutmam. Kendimi tuttuğum için sinirleniyorum aslında

En gıcık olduğum insan tipi... ortam bozan ilgiyi üzerinde istiyor belli ki ben öyle anladım. Ben olsam görmezden gelirim neyin var bile demem bir sonrakinde aynısını ona yaparım
Evet canım ilgiyi üzerinde isteyen biri. Kıskançlık da seziyorum aslında. Asla neyin var diye sormam zaten böyle tiplere. Şimdi doktora gidince falan soracak muhtemelen. O nasıl davranırsa öyle yapayım ben de o zaman. Sorarsa da ne oldu diye pat diye söylicem

Şifonyer için ben de ikea ya bakacağım. Hangisini aldınız? Güle güle kullanın.

Şifonyer için ben de ikea ya bakacağım. Hangisini aldınız? Güle güle kullanın.
Bu ikisi arasında çok kararsız kaldım ama hemnes olanı başka bir odada kullanıyorum çekmeceleri çok ses yapıyor o yüzden hauga olanı aldım. Bi de bunun üstü kenarlıklı olduğu için bişeyler koyduğumda düşmez diye daha kullanışlı geldi. Küçük boyları da var

Eklentiler

• DC252061-756C-44B2-A6B7-2A6F403DB449.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 40
  • 741564F7-2EF0-4EDA-9075-C8493DBC3C9E.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…