2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Harika, ben de böyle bir şey düşünüyorum. Çok tatlış güle güle kullanın.

Sağlıkla huzurla kullanın inşallah. Çok güzel görünüyor

Cansucum güle güle kullanın çok güzel çok şirin bi model

Canım soldakinden bende alacağım oğlum için. Güle güle kullanın

En sevdiğim kısımlare gelinmiş bir mimar olarak canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün oynasın odasında inşallah

Biz de bebek arabası ve oto koltuğunu hallettik bugün kızlar Daha erken, araştırırım diyordum ama araba çok içimize sindi, oto koltuk da süper fiyataydı. Aldık kurtulduk.
İyi etmişsin canım bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun hafifte güle güle kullan

Ayy ikeaya benimde gitmem lazım ama once oturma odasını bozmam lazım ikeadan bi Lkoltuk Almıştık resmen 4 yılda 2 kişi yattı boşu boşuna almış olduk çünkü hep salondayız. Şimdi onu letgo ya Koyucam sizinde hayırlı olsun . Yılbaşı öncesi genelde kalabalık olur ama demekki dahabaşlamamoşlar. Aslında yasaklar gelmeden halletmekte fayda var. Aralıkta gelcek diyolar

Biz de bebek arabası ve oto koltuğunu hallettik bugün kızlar Daha erken, araştırırım diyordum ama araba çok içimize sindi, oto koltuk da süper fiyataydı. Aldık kurtulduk.
Güle güle kullanın iyi yapmışsınız.. büyük yüklerden biri aradan çıkmış olmuş

En sevdiğim kısımlare gelinmiş bir mimar olarak canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün oynasın odasında inşallah

Insallah canim benim cok tesekkur ederim 2 ay sonra gelicek dediler ama en az 3 ay veriyorum ben onlara en gec mart ayina gelir sanirim

Benim sinirlenince direk tansiyonum fırlıyor ve o dalgalanma beni çok sarsıyor. Gebelik öncesi de öyleydi. Elti ne elti kim ya dünyanın en gereksiz koca tarafı akraba promosyonu. Koronayı öne sür arayı aç, mesafe en güzel şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…