2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet benim de nabzım yükseliyor. Kesinlikle öyle tahammülüm yok yani gereği de yok ama eşimle kardeşi birbirine çok düşkün

Bunlar çok güzel yaa

Evet benim de nabzım yükseliyor. Kesinlikle öyle tahammülüm yok yani gereği de yok ama eşimle kardeşi birbirine çok düşkün
O an ölçseniz senin de tansiyon normale göre yüksek çıkar en azından küçük tansiyon garanti yükselir. Eşinle kardeşi görüşsün yine size noluyor bi geri durun. Onlar kardeş siz değilsiniz ki. Ben hiç ciddiye almıyorum bile bayram filan anca telefonda görüşüyoruz, çok düzeyliyiz :))

İyi akşamlar kızlar
Halamın kızına (yaşı epey büyük olduğu için ona da hala diyerek büyüdük) bir hafta önce rahim kanseri teşhisi koyulmuştu, yarın Ankara’da ameliyat olacak.
Şimdi diğer halamın kızının paylaşımını gördüm, burda da paylaşayım belki sizlerden veya çevrenizden bağış yapabilecek birileri vardır.
Yarın da dualarınızı eksik etmeyin
Bugün konuştum sesi çok bitkin geliyordu

Eklentiler

• 799C0990-09DE-40D2-A5CA-3C6C7558A33E.webp
    30 KB · Görüntüleme: 30
Çok güzel güzel günlerde kullanın❤ indirimli hali ile ne kadara aldınız acaba

Çok güzel güzel günlerde kullanın❤ indirimli hali ile ne kadara aldınız acaba

Cok sagolun sanirim 5990 mobilya, 300 kusur cibinlik ve 600 tavsanli uyku seti gibi bir seydi babam aldi o yuzden tam bilmiyorum ama 7 bin gibi bir seye denk geldi diye biliyorum

güle güle kullanııın :)
Hemnes'in altına robot giriyor mu süpürme için, ben de açıkçası bakarken diğer modelin üstünü beğendim kenarlıklı diye ama sonra Hemnes yüksek altına robot giyer diye aklım çelindi :)

Dolap işini nasıl yaptınız? PAX alayım içini tasarlayayım diyorum ama çocuk için nasıl yapılır içinden çıkamıyoruuum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…