2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım Allah acil şifalar versin inşallah o hastalığın adı bile beni korkutuyo ailede çok kişiyi kaybettik insallah halan kızı iyileşir atlatır bı an önce

İnşallah canım inşallah ama bana 2 doktorun ikisi de progrstan vermedi neden acaba

Ben de kantaron yağına başladım göbek ve memintolara Elimde kalanı da popoma

Ayyyy doğuma kalmış 155 gün tabi normal olursa sezaryen olursa -14 daha baya azalmış ya çok heyecanlı güzelce geçirelim sürecimizi insallah sorunsuz sıkıntısız gönülden istiyorum
Bakalım ilk kim doğuracak

Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanırsınız inşallah beşiğe karar verebildin mi?

Çok teşekkür ederiimm
Hemnesin altına robot giriyor hatta baya pay bile kalıyor o açıdan çok rahat aslında ama çekmeceler çok sesli. ben giyinme odasına almıştım orası için sıkıntı değil de bebek odasında uyurken bişeyler almam gerekirse sessiz açıp kapatmak mümkün değil, belki bu çok detay bi düşüncedir bilemiyorum ama şifonyerin üstüne sepet, alt değiştirme minderi vs koyarım diye düşündüğümden öyle kenarları olması mantıklı geldi.
Dolap olarak da pax aldım ben de fotoğrafını koyarım şimdi. içini de bebek odasında kullanıcam dedim ona göre tasarladılar. ben sadece sepetleri ekstradan ekledim çekmece zaten şifonyerde olacağı için sepet daha mantıklı. Bir tarafı da full raf yaptırdım. Büyüdüğünde ikili dolaptaki askı kısmını yukarı taşıyabilirsiniz dedi baya kullanışlı geldi bana.

Eklentiler

• 4B0B53B8-DA3F-490D-80B7-68357E682ABA.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 87
  • DEEDDBE7-FFCF-427E-B57E-DE45DC7B5C42.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 97
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanırsınız inşallah beşiğe karar verebildin mi?
Çok teşekkür ederim Beşiğe hala karar veremedim ama şu ahşap anne yanı olabilenlerden birini alacağım sanırım. Sonra da odasına götürür en azından bir kaç sene onu kullanırım diye düşünüyorum

Evet çeşit çok zaten ahşap beşiklerde onu alması kolay

Dolaba bayıldım internet sitesinde var mi acaba. Bulunduğum yerde ve yakınlarda ikea yok

Canım mi robot mu dediğin bende alabam da ne model aldın roborock s5max düşünüyorum ama, hem siliyor hem süpürüyor muş kullanan varmı 2 çocukla, zor olur bide çalışıyorum

Dolaba bayıldım internet sitesinde var mi acaba. Bulunduğum yerde ve yakınlarda ikea yok
İnternet sitesinde var evet ama içini değiştirme imkanı olmuyor sanırım. Görüşmek gerekir tabi. Mesela şimdi baktım sitede aynı model içini şu şekilde tasarlamışlar. Ölçüleri benimki ile aynı.

Eklentiler

• BB8CED37-38BE-4770-A9A7-7E39717153F9.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…