2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet seninkinin içi çok daha kullanışlı görünüyor. Aklımda bulunsun bi arar danışırım

Ben erkenden dogururum gibi geliyor nedense kendimde bir ay erken dogmusum zaten tez canlilik ordan gelmis saglikli olsun da nisan sonu filan olsa cok iyi olur aslinda
Bana en geç Mayıs 3 dedi doktor o da normal olursa Nisan sonu olursa da 20 Nisan evlilik yıl dönümümüz hoşuma gider

Bana en geç Mayıs 3 dedi doktor o da normal olursa Nisan sonu olursa da 20 Nisan evlilik yıl dönümümüz hoşuma gider

Bana da en gec 17 mayis dedi 40. Hafta oluyormus sanirim o zaman, normal olmazsa o zamana kadar gelmezse bebek sezeryan olmali dedi en son gittigimde

Kizlar ilk hamileligimde demir kullnamaya basladigim zamandan itibaren sac dokulmem durmustu.bu hamileligimde 1 aydir demir kullaniyorum sac dokulmem azalmadi ilkinde 1 tel bile dokulmezdi sizde durumlar nasil??

Kizlar ilk hamileligimde demir kullnamaya basladigim zamandan itibaren sac dokulmem durmustu.bu hamileligimde 1 aydir demir kullaniyorum sac dokulmem azalmadi ilkinde 1 tel bile dokulmezdi sizde durumlar nasil??
O gebelikte de ikinci trimester kasım filan mıydı? Dökülme mevsimsel bir şey.

Bana da en gec 17 mayis dedi 40. Hafta oluyormus sanirim o zaman, normal olmazsa o zamana kadar gelmezse bebek sezeryan olmali dedi en son gittigimde
Hangi Dr? Normal istiyorsanız diretin normal diye. Benimki özelde normal yanlısı bir doktoru ben tutturdum sezaryen diye,

O gebelikte de ikinci trimester kasım filan mıydı? Dökülme mevsimsel bir şey.
Haziranda dogdu kizim yani yaklasik bir bucuk ay oncesine tekabul ediyor bunun dogum zamanini dusunursek.anlamadim cnmhalanayni sekilde gunluk rutininde dokulmeye devam ediyor.acaba demirin mi faydasini gormuyorum diye dusunmeye basladim

Benim hamileliğin başında aşırı dökülüyordu avuç avuç, tiroidtenmiş. İlaca başlayınca dökülme de kesildi. Bakıldı mı tsh a?

Haziranda dogdu kizim yani yaklasik bir bucuk ay oncesine tekabul ediyor bunun dogum zamanini dusunursek.anlamadim cnmhalanayni sekilde gunluk rutininde dokulmeye devam ediyor.acaba demirin mi faydasini gormuyorum diye dusunmeye basladim
Hayır bu gebelikte saçlarının dökülme sezonuna geldiği için böyle devam etmiştir.

Aynen bi de hurma yiyelim Bu ütü işlerini hastane çantasını falan ne zaman hazırlamak gerekiyordu

Aynen aynen ben gecen gun ruyamda bebegimin cok erken dogdugunu gordum. Daha kiyafetlerini yikamadim kizim sen neden bu kadar erken dogdun diyordum. Anneme sen eve git de camasirlari yika biz geliriz diyordum, hastaneden verdikleri bir havluya sarmistik bebegi bence 7. Ayda yikariz en gec

Hangi Dr? Normal istiyorsanız diretin normal diye. Benimki özelde normal yanlısı bir doktoru ben tutturdum sezaryen diye,

Ben doktorumu degistirmek istiyorum zaten ya cem oncuogluna gidicem detayli ultrasondan sonra simdi ayni hastanede basak hanima gidiyorum detayli icin ona ihtiyacim var

Yaa kıyamam bilinçaltına yerleşmiş şaka maka 4 aylık olduk bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…