2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben doktorumu degistirmek istiyorum zaten ya cem oncuogluna gidicem detayli ultrasondan sonra simdi ayni hastanede basak hanima gidiyorum detayli icin ona ihtiyacim var
İnşallah benim doktorum detaylı ultrason yapıyordur yaa gidince sorayım

Kizlar ilk hamileligimde demir kullnamaya basladigim zamandan itibaren sac dokulmem durmustu.bu hamileligimde 1 aydir demir kullaniyorum sac dokulmem azalmadi ilkinde 1 tel bile dokulmezdi sizde durumlar nasil??
Ben bu aralar saçımın parladığını ve güçlendiğini hissediyorum bir de saç dökülmem çok fazlaydı durdu. Demirden mi acaba

Kızlar beni cuma günü sağlık ocağından aradılar. Yarın sabah için randevu verdiler. Hem kan alınacakmış hem şeker ölçümü hem de aşı olacakmışım. Üstelik bunların hepsi açken olacakmış beni şimdiden bi korku aldı özellikle açıdan acayip korkuyorum.

Bu emzik için çok iyi yorumlar aldım. Aranızda kullanan var mi?

Eklentiler

• 0FA3D13F-CFCA-4882-AEA1-593B30E2E2B0.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 36
Hangi aşıları olacaksın canım?

Beni de Aralık da ariycaklardi çok korkuyorum aşıdan yaaa

Ya evet doğum yaptıktan sonra bi garip hissediyor insan. Karnının içinde artık bi bebek olmayışı filan değişik geliyor. Valla 2.gebelik planlı olmadı doğal yoldan hamile kalmadığım için akışına bırakmıştım ki oluverdi

Arkadaşlar az önce e nabız sistemime bakıyordım bugün için bana yeni bir rapor tanımlanmış. “2020/8 sayılı Cumhurbaşkanlığı genelgesi kapsamında kamu çalışanları için idari izne esas covid-19 hastalığı için risk geubunda olan kronik hastalık durum belgesidir” diyor. SiZde de var mı acaba?

Bende yok sanırım. 2020/8’e göre 24. Haftadan itibaren değil miydi idari izin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…