2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben varım. Lekelerim oluyordu az da olsa kahve rengi tarzında. Ama en son doktor yukarı doğru gidiyo zmanla tamamıyla gidcek dedi. Gitmedim daha ne alemde die.
Banada son kontrolümde söyledi kanama vs yok ama olabilir dedi tam olarak ne durumda bilemiyorum henüz detayını istirahat veya herhangi bir öneride bulundumu sizin dr unuz birde kanamalar agrı yapıyormu

Aşı çok kolay ya hiç bi zorluğu yok da ben ortalık bu kadar karışıkken sağlık ocağına gitmeye korkuyorum asıl resmen korona virüs merkez üssü gibi sağlık ocakları
Evet ben de korkuyorum ama neyse ki sabah ilk randevu benimmiş 9 da gideceğim sıra da olmaz hemen yaptırıp dönerim.

Müslinler yapısı gereği ince olduğu için çift taraflı desen olsa karşı tarafa da geçer ve karışık görünür aslında. Ha ama desenleri aynı simetride yaparlarsa o olabilir.
Aynen tatlim ztn ben bu muslinleri nedense cok sevemedim ama cok kullanisli oluyormus diyor tecrubeli anneler metrelik alip kendim dikicem fiyat daha uyguna geliyor

Canim siz bitirdiniz alisverisi bu ne hız maşallah :) takiminda gayet guzel sade minik prensesin güzel günlerde sağlıkla huzurla mutlulukla kullansın

Hadi gozunuzaydin en zor kismi halletmissiniz canim guzel gunlerde kullanilsin

Aynen tatlim ztn ben bu muslinleri nedense cok sevemedim ama cok kullanisli oluyormus diyor tecrubeli anneler metrelik alip kendim dikicem fiyat daha uyguna geliyor
Müslin özellikle yazın çok iyi oluyor kesinlikle şimdi ilk aylar illa bi kundak gibi sarmak gerekecek veya üstünü örtmek gerecek filan incecik müslin çok iyi olur, terletmez. Biz metreyle kumaş olarak aldık sadece kenarlarını makineden geçirdi annem, tek kat kullandık. Emzirme örtüsü bile yaptık müslinden çok iyi oldu

Muslinle kundak yapicaz o zaman cnm agiz bezi yapiliyor ustune fknda ortuluyor herhalde bisuru sey oluyor bu muslinler :) bende bi aranalip yapiyim bari hazirda dursun

Bende bunlardan alacagim cok buyuk ihtimal ben oyle kucuk sifonyekere sigamam gibi geliyor en iyisi bu buyukoer cok guzel cnm iyi gunlerde kullan

Bende de var benim ce hücrelerime bakilmisti bagisiklik problemim var immun yetmezlikten dolayi verildi sende de kronik bi sikintin varsa vermislerdir

Muslinle kundak yapicaz o zaman cnm agiz bezi yapiliyor ustune fknda ortuluyor herhalde bisuru sey oluyor bu muslinler :) bende bi aranalip yapiyim bari hazirda dursun
Kesinlikle ağız bezi için pamuklu kumaştan hazır almıştım ama müslin de olur hatta mermer Şahin diyorlar sanırım o kumaş da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…