2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Nerden baktın canım e Nabiza girdim de bulamadm

Raporlar bolumunden bakiliyorsa asagida bende boyle yaziyor

Eklentiler

• SmartSelect_20201130-002010_Chrome.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 75
Bende 2-3 haftadır kullanıyorum. Çok iyi bir icat severek kullanıyorum
Bunlar model model sizin modelin adı ne canım bebek ihtiyaçların dan önce onu almayı düşünüyorum da bu roborock s5 max iyi diyor lar 4küsür değişiyor bide abi alt modeli var 3500 3300tl bi karar veremedim bide her odayı silerken mpb u silme şansın oluyor mu yıkayıp tekrar takmak çünkü her odayı aynı dilerse pis olur

Kızlar merhaba öncelikle hepimizin hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı diliyorum benim dudaklarım aşırı kuruyor yani küçüklükten beri olan bişet ve nivea dudak koruyu kremi kullaniyordum ruj gibi olanlardan fakat şimdi hamileyim ve zarari olacağını düşünüyorum ister istemez ağzıma kaçıyor kimyasallığı da fazla. Tavsiye edebileceğiniz doğal bir dudak kremi var mı? Içeriği zararlı olmayan? 1 gün bile sürmeden duramıyorum kuruyor ve yarılıyor

Canım Allah acil şifalar versin inşallah o hastalığın adı bile beni korkutuyo ailede çok kişiyi kaybettik insallah halan kızı iyileşir atlatır bı an önce
Allah razı olsun canım
İnşallah bu ameliyat şifası olur ve tekrarlamaz.
Maalesef bizim de ailemiz de kayıplar ve hala bu hastalıkla uğraşanlar var
Allah kimseyi zorda koymasın

Hindistan cevizi yağı.

Canım mi robot mu dediğin bende alabam da ne model aldın roborock s5max düşünüyorum ama, hem siliyor hem süpürüyor muş kullanan varmı 2 çocukla, zor olur bide çalışıyorum

roborock s5max çok güzel evet, gönül rahatlığıyla alabilirsin :)

evde saçaklı halı ve çok ince kilim varsa onları önden kaldırman gerekir sadece, ona dikkat :)

çok mantıklıııı, bunun 100'lük versiyonunu yaptırabilirim ben de :)
güle güle kullan tekrar canııım

Uygulamadan bakınca gözükmüyor da site üzerinden girince covid-19 risk durumu kısmı duruyor.

Bende raporlar kısmında bir şey yok, COVID 19 kısmında ise şöyle yazıyor;

"Cumhurbaşkanlığı Genelgesi (2020/8) kapsamında Bakanlığımızın belirlediği riskli kronik hastalığınız bulunmamaktadır."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…