2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydınnn :) bir şey soracağım covid aşısı gelirse yaptırmayı dusunur müsünüz ?

günaydııın :)
hamilelere yaparlar mı emin değilim ya, sanırım yaptırmam ama...
normalde hiç aşı karşıtı biri değilim daha önce 32832980392 kere yazdığım gibi ama bu daha ne kadar test edildi, ne kadar doğru olur bilemedim...

Tetanoz aşısı dedi hemşire. Bi de 2. Trimesterde olan rutin kan tahlili yapılacakmış.
Gunaydin
O asidan ben de cok korkuyorum. Beni de haftalar once arayip soylemisti hemsire. Eminim bugun yarin yine arar. Erteliyorum kafamda surekli. Hangi hafta yaptirmak daha dogru olur bilmiyorum. Ben yaptirmayanlari da okumustum internette. Ama cevremde yakin zamanda cocuk sahibi olanlara sordum hepsi yaptirmislar. Nedense cok cekiniyorum ya bu konuda.

Aa bunu simdi okudum. Ben cok korkuyodum simdi okuyunca biraz icim rahatladi gibi oldugecmis olsun cok

roborock s5max çok güzel evet, gönül rahatlığıyla alabilirsin :)

evde saçaklı halı ve çok ince kilim varsa onları önden kaldırman gerekir sadece, ona dikkat :)
Ya bende alcam canım bı tanıdık almış Xiaomi mi vacuum Mop. Çok memnun bide üst serisi var galiba pro biri 2 bin küsur biri 3 bin küsur roborock S5 max çok iyi de baya pahalı gibi ya başka onerdiginiz var mı anket fln da olur hem paspas hem süpürge tarzı olsa bebiş gelince çok rahat ederim

Merhaba... benimde öyle siveno kullanıyorum ben şimdilik memnunum

Brnimki de roborock s5 max. İçine deterjan koymayın diyorlar bende içine sirkeli su koyuyorum. Mopa da biraz amwayin loc undan sıkıyorum. Tek mopla sildirmek olmaz dediğiniz gibi ama brn birkere yıkayıp tekrar takayım dedim bu sefer çok ıslak olduğu için su lekesi oldu fayanslı yerlerde. Ayrıca birkaç mop alınabilir.

Evet aynı düşünüyorum. Hatta öyle bir şüphe hissedersem test bile yaptırmadan evde halletmek istiyorum aksi bir durum olmazsa. Kayıtlara geçmek dahi istemiyorum.

Aa bunu simdi okudum. Ben cok korkuyodum simdi okuyunca biraz icim rahatladi gibi oldugecmis olsun cok
Teşekkür ederim canım. İnan hiiiç korkulacak bir şey değilmiş hatta hissetmedim bile yaptığı anda, o kadar hafif. Şu anda da hiç bi ağrı sızı yok. Kan verirken bile daha çok canım yanıyor

Xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum ben de. Çok memnunum

Xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum ben de. Çok memnunum
Nerden aldın kuzum Trendyol veya hepsi burada dan baktigmda hiç memnun olmayan var ürünün hatalı geldiğini söyleyen var bide parçaları nasıl temin ediliyo ay bı alsam öyle rahatlicam ki annemde kalıyorm diye eşim evi mahfediyo her yer kir içinde daha yeni kadın cagirmstm süpürge de açamıyorum durumum riskli diye gül gibi evimi ne hale getirmis

Ben n11 den aldım. Yorumları falan gayet iyiydi. Hiçbir hatası olmadı bu zamana kadar. Parçalar ayrı ayrı da satılıyor. Her gün temizlesen de her gün tozu tüyü topluyor. Uzaktan da çalıştırabilecek olman güzel bence almalısın

Bende de s5 var 2 senedir kullanıyorum ben. o zaman daha yeni yeni yaygınlaşmaya başlamıştı şimdi olmayan ev yok gibi annemde s5 kullanıyor biz çok memnunuz sadece silme işlemi çok da gerekli değil bence. Çünkü halıları her seferinde kaldırmak gerekiyor silmesi için ama çok kuvvetli bir şekilde silmiyor tabi. Toz alıyor gibi.. Zaten süpürge öyle güzel süpürüyor ki toz falan kalmıyor yerde. Normal bi süpürgeden farksız çekim gücü.

Teşekkür ederim canım alcam valla şart oldu her gün kadın cagircak halim yok

Gunaydinn bende persembe gunu olucam hem hepatit in 2. Dozunu hem de tetanozu ben daha once tetanozda oldugum icin hic korkmuyordum zaten de temizlik ve utu islerini persembeye birakmadan halledicem cunku asinin ertesi gunu elin kalkmayabiliyor, bende bir de yan etki olarak kolumda ve yuzumde sisme yapmisti. Acildeki doktor guclu bir asi daha cok siserse yuzun gel demisti, sonra kendiliginde inmisti zaten. Kolunuz filan siserse panik yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…