2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
S5 çok pahalı kuzum ya gözüme geliyo valla ama Xiaomi vacuum Mop pro alasım var o da iş görüyo galiba yeterki yerde kir toz kalmasn hergun yapamam hele bebiş olunca imkansız

Canım ben de vacuum mop pro kullanıyorum anneme de aldım. Özellikle her gün açıyorum ev daha az tozlanır oldu. Çok memnunum. Çok halın varsa silme özelliği önemli değil olmasa da olur. Ben pek halı kullanmıyorum. İşime yarıyor... ben trendyoldan almıştım satıcının puanına dikkat etmek gerek biraz. Hiç sorun yaşamadım.

Günaydın kızlar,idrar tahlili yaptırmak istiyorum gittiğim hastanede mi yaptırsam yoksa devlet hastanesinde mi sizce? Laboratuvar farkediyor mu?

Çok sağol canım şimdi bı fiyat bakiym sen ne kadara almıştın kuzum benim hali varda ama parkeler aşırı tozlu oluyo Urfa'da toz çok fazla kapı cam kapalı ama yinede çok kirli

Ben kendi gittigm doktor da yaptırdım canım devlet değil ama bence fark etmiyo
Kendi doktorumda yaptırmıştım canım gebeliğin başında temiz çıkmıştı sonuç fakat sıvı alımım sınırlandı midemi bulandırıyor ve şüphelerim var enfeksiyona dair bu yüzden tekrarlamak istiyorum tahlili

Kuzum bisy daha sorcam evde wifi olmak zorunda mı haritalaama başlatma için fln

Çok sağol canım şimdi bı fiyat bakiym sen ne kadara almıştın kuzum benim hali varda ama parkeler aşırı tozlu oluyo Urfa'da toz çok fazla kapı cam kapalı ama yinede çok kirli
Ben 3bin liraya aldım canım. Kurla beraber fiyat çok artmıştı ama geçen hafta fiyatlar tekrar düştü. Keşke indirimdeysen alsaydın 3binin altına gördüm black friday de

Ben 3bin liraya aldım canım. Kurla beraber fiyat çok artmıştı ama geçen hafta fiyatlar tekrar düştü. Keşke indirimdeysen alsaydın 3binin altına gördüm black friday de
Yine takipte kalıym belki düşer canım şimdi n11 de baktım 3500 küsur olmuş

Devlet çok kalabalık değil mi kuzum yinede sen bilirsin için nasıl rahat ediyorsa bende ctsi gidicem geçen ay yapmıştım bı daha tekrarlicam kontrol etmek gerekiyo ara ara

Devlet çok kalabalık değil mi kuzum yinede sen bilirsin için nasıl rahat ediyorsa bende ctsi gidicem geçen ay yapmıştım bı daha tekrarlicam kontrol etmek gerekiyo ara ara
Haklısın canım kendi gittiğim hastaneyi aradım şimdi idrar kültürü tahlili 50 TL dediler benim hastaneden açıkçası böyle bir fiyat beklemiyordum ctesi günü benim de randevum var o gün tekrarlarım

Günaydın kızlar,idrar tahlili yaptırmak istiyorum gittiğim hastanede mi yaptırsam yoksa devlet hastanesinde mi sizce? Laboratuvar farkediyor mu?
Günaydın canım. Bence özelde yaptır. Spring05 in farklı çıkmıştı. Hızlıca halledersin hemde işini çok kalabalık hastaneler.

Günaydın canım. Bence özelde yaptır. Spring05 in farklı çıkmıştı. Hızlıca halledersin hemde işini çok kalabalık hastaneler.
Evet canım ben de kendi gittiğim hastanede yaptırmaya karar verdim korkuyorum enfeksiyondan ya umarım yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…