2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tamam canım çok teşekkür ederim burda hala alt yapı sıkıntısı var wifi baglayamadk ama normal çalışması da iş görür
Silme işini tuşa basınca yapıyor mu onu bilmiyorum ama silmenin aparatı farklı zaten. Ben Ağustos ayında 3000 e almıştım. Bence acele etme yine de düşer

Yine takipte kalıym belki düşer canım şimdi n11 de baktım 3500 küsur olmuş
Arkadaşım vacum mop pro modelini aldı evi dubleks komple temizliyor gayet memnun hemen hemen s5 ile özellikleri aynı. Hepsiburadada 3250 sanırım şu an. Ben de 2 sene önce oradan almıştım hiç sorun yaşamadım. Yedek parçalarını trendyoldan almıştım.

Silme işini tuşa basınca yapıyor mu onu bilmiyorum ama silmenin aparatı farklı zaten. Ben Ağustos ayında 3000 e almıştım. Bence acele etme yine de düşer
Tamam canım çok teşekkür ederim sadce şimdilik süpürme yapsa da sorun olmaz evde kıl tüy görünce sinirleniyorum birz bekliym de düşer insallah sizde görürseniz haber verin a dostlar

Evet şu an birazcık sızlama gibi bişeyler oluyor zaten hemşire de ertesi gün ağrı hissedebilirsin demişti. 1 ay sonra da 2. Doz için çağırdılar sonraki de bebeğe yapılıyormuş galiba

Evet canım gördüm arkadslar birz daha düşer diyo kampanya fln olursa burdan haber verelim birbirmze bari valla ekmek su gibi bisy oldu benim için

Evet şu an birazcık sızlama gibi bişeyler oluyor zaten hemşire de ertesi gün ağrı hissedebilirsin demişti. 1 ay sonra da 2. Doz için çağırdılar sonraki de bebeğe yapılıyormuş galiba
Allah Allah beni hala aramadılar aşı için normal mi acaba

Bir de benim karnım bazı günler çok belirgin oluyor bazı günler de içine gidiyor resmen bu ara yine göbek gitti

Canım fazla mı tuzlu yiyorsun acaba?
Yok kuzum hatta alışkanlığım yıllardır tuzsuz yerim nerdeyse. Benimki direkt gebelikle alakalı ya. Oncekinde de böyle olmuştu. Tahliller tansiyonlar normal hormonlardan bol su iç demişti bı bakıma iyi birşey kalan aylar moralim bozulacak ama doğumdan hemen sonra zapzayif olunca enerjim yukselecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…