2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın canım. Bence özelde yaptır. Spring05 in farklı çıkmıştı. Hızlıca halledersin hemde işini çok kalabalık hastaneler.

Kesinlikle saglik ocaginda filan yaptirma canim bir de mutlaka steril islak mendille kuru mendil iste vermeseler bile hatirlat son olarak idrarin basi ve sonunu kaba dahil etme bireylulmasali

Evet şu an birazcık sızlama gibi bişeyler oluyor zaten hemşire de ertesi gün ağrı hissedebilirsin demişti. 1 ay sonra da 2. Doz için çağırdılar sonraki de bebeğe yapılıyormuş galiba

Evet evet buz koy demisti bana sanirim sismemesi icin ama tam hatirlayamiyorum Ikinci dozu ben 3 ay sanmistim baya yakinmis arasi

Bu hafta randevusu olanlar var mı?Bana 5-10 Aralık arası gel demişti doktorum 9 aralıkta gidicem inşallah o zaman 5 hafta olmuş olacak rekor bu

Baya dayandin gercekten cok daha iyi oldu ama senin detayliya cok az kaldi oyle dusun, ben detayli icin cok heyecanliyim yuzunu az da olsa gormus olucaz sanirim dimi

Evet şu an birazcık sızlama gibi bişeyler oluyor zaten hemşire de ertesi gün ağrı hissedebilirsin demişti. 1 ay sonra da 2. Doz için çağırdılar sonraki de bebeğe yapılıyormuş galiba
Hemşirenin elinin hafif olması da çok önemli. Benden kan alınırken genelde damarı patlatıyorlar kaç gün kolum mor geziyorum

Baya dayandin gercekten cok daha iyi oldu ama senin detayliya cok az kaldi oyle dusun, ben detayli icin cok heyecanliyim yuzunu az da olsa gormus olucaz sanirim dimi
Evet canım bir yandan iyi oldu bu sayede beklemeyi,sabırlı öğreniyorum yavaş yavaş normalde çok tez canlıyım çünkü bugün 17+1 bakalım ne zaman yaptıracak doktorum sanırım sadece bebeğe değil rahim ağzı uzunluğuna vs bakıyorlarmış inşallah güzel haberler alırız yüzünü görelim ya ama benim kızım her gittiğimde elleriyle yüzünü kapatıyor yada sırtını dönüyor

Kızlar aranızda kullanan var mı?

Eklentiler

• 2AF5781D-8293-4A91-BD07-4570EF8678B4.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 47
Hemşirenin elinin hafif olması da çok önemli. Benden kan alınırken genelde damarı patlatıyorlar kaç gün kolum mor geziyorum

Hemsire cok onemli kesinlikle, ben morluga da raziyim. Gecen sene cok rahatsizlandigimda damar yolunu acamadilar serum takicaklari zaman 2 kere hemsire igneyi kolumda kirmisti en son 4. Seferde ben artik bayilcak gibi oldum da yogun bakimdan hemsire geldi sikayet etmemiz uzerine, bebek ignesiyle kolumun ustunden acmisti

Bende oyle bir sey okudum az once alttan mi bakiliyor yine ben bebege bakilan karindan kismi istiyordum tek gecen gittigimde benimki de secde pozisyonuna gecmis doktor oyle dedi

Bende oyle bir sey okudum az once alttan mi bakiliyor yine ben bebege bakilan karindan kismi istiyordum tek gecen gittigimde benimki de secde pozisyonuna gecmis doktor oyle dedi
Karından rahim ağzını görebilmesi için doktorun çok deneyimli olması gerekiyor yazıyor nette umarım görünür karından değişik değişik pozisyona giriyorlar ponçikler

Karından rahim ağzını görebilmesi için doktorun çok deneyimli olması gerekiyor yazıyor nette umarım görünür karından değişik değişik pozisyona giriyorlar ponçikler

Neyse alistik vajinal bakmalara her sey yolunda olsun da eveet

Sen öyle deyince bile tuhaf oldum ya iğneyi nasıl kırdılar öyle Benim en basit kanı alacağında damarı bulamadı iğne gibi bir şey batırıyorlar ya damar bulmak için o kolumun içinde durdu 2 dk başka birini çağırdı kimse gelmedi falan sonra biri geldi halletti ama çok acıttı ve çok kanadı. Bende de fobi oldu aşıdan da çekiniyorum biraz

Normalde benim sol kolumdan damar bulunuyor cok inceymis bende bunu bildigimden kan verirken hep soldan alin diyorum. Ama o zaman sol damarima bir gun once serum takildigindan hasar gormesin diye sagdan denediler bulamadilar. Damari bulamayinca mesela serumu bagliyorlar ya kolum sisti olmamis vs vs derken atlattik cok acimadi da insan sinir oluyor resmen delik desik oldum

Görünür ya. Ta doğum yaklaşana kadar ben alttan muayene hiç olmadım. Öyle şeyler 30. Haftadan sonra. Ve rahim ağzı uzunluğuna da karından bakılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…