2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende xiomi mi vacumm mop var n11 den almıştık. 1 yılı geçti kullanıyorum memnunum.

Aynen aynen benim de sol kolumdan daha kolay bulunuyor ama bi ara üst üste alınınca morluğun üstünden aldırmak istemediğim için sağdan aldırmaya çalıştım o da zar zor oldu

Bende oyle bir sey okudum az once alttan mi bakiliyor yine ben bebege bakilan karindan kismi istiyordum tek gecen gittigimde benimki de secde pozisyonuna gecmis doktor oyle dedi
Ben. İkili Test zamanıda perinatologa gittim. Ayrıntılı gibiydi muayenesi iyiydi rahim boyuna karından baktı. Ama geçen hafta karnımda kasılma gibi tuhaf bişi oldu önlem amaçlı kendi dr uma gittim. Alttan baktı hem rahim ağzıma hem boyuna. Ama ben histereskopi oldum belki onunda sebebi vardır zaten öyle rahatsız etmiyo hemen bakıp çıkıyo

Bugün çok can sıkıcı bi haber aldım. Eşimin iş yaptığı istanbulda iki tane otobüs çalınmış. Şöför bi çeteye satmış hem de 30 bin karşılığında. Bize zararı 1 milyon.. üstelik sevkedildiği adliyede şöförü suçunu itiraf etmesine rağmen serbest bırakmışlar. Eşim gitti İstanbul’a ama otobüsü parçalamış olmaları da ihtimal olduğu için bulunması belki de imkansız olabilirmiş. Kime güveneceğiz ben anlamış değilim.. herkes kendi işinin peşine kendi düşecek sanırım bu ülkede. Haklarımızı da kendimiz koruyacağız heralde.. O kadar üzüldüm ki bu ara hep aksilikler bizi buluyor.

Yanlış alıntıladım kusura bakmayın cvp yazmadan sadece fotoğrafını attım size bir arkadaşım var bir şey alırken çok inceler şu an için bunun en iyisi olduğunu söyledi ve bizde bundan aldık çok memnunum, ayrıca yüksek fiyatlı olanlardan motor gücü daha yüksekmiş, görünce yazmak istedim.

Çok geçmiş olsun canım, adamı hapse atarlar mı sanmıyorum ama sizin zararınızı kim karşılayacak?

Çok geçmiş olsun canım, adamı hapse atarlar mı sanmıyorum ama sizin zararınızı kim karşılayacak?
Teşekkür ederim. Adama ilk önce 27 yıl hapis cezası demişler sonra eşim burdan İstanbul’a gidene kadar salmışlar böyle bir şey nasıl olabilir anlamıyorum hem de suçunu itiraf etmiş kime sattığını söylemiş. bu ara çok fazla olmuş bu olaylar polis operasyon yapacakmış sözde ama belki çoktan parçaladılar o zaman da zarar bize kalacak malesef adam ceza bile almıyor çok can sıkıcı

Çok geçmiş olsun umarım zararınızı karşılayabilirsiniz bir şekilde.

Kızlar nasılsınızzz,randevusu olanlar güzel haberlerle dönün inşallah..
Bende sürekli hareket bekliyorum minişten,halbuki bu haftalarda çok sık hareket etmiceğini bile bile , tekme yemediğim zaman endişe başlıyo hemen,sanırım eski kayıplardan kalma bu durum.birde şu korona sizce biz doğurana kadar sakinlermi??yani hastanelerin durumu malum,daha kritikleşirse neler olur , düşünmicem diyorum ama illaki bi haber duyup kafama takıyorum.gerçi doğum acil birşey,illaki en kritik zamanda bile olsa bir çözüm bulurlar,ay bilmiyorum işte tedirginlik fulll bende...

Canım sen ne kadara aldın pro ile arasındaki fark ne acaba bı karşılaştırma yapiym arada baya fiyat farkı var

Her şey çok güzel olacak, bugün çok pozitifim. Azalacak diye düşünüyorum, inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…