- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.641
Teşekkür ederim. Adama ilk önce 27 yıl hapis cezası demişler sonra eşim burdan İstanbul’a gidene kadar salmışlar böyle bir şey nasıl olabilir anlamıyorum hem de suçunu itiraf etmiş kime sattığını söylemiş. bu ara çok fazla olmuş bu olaylar polis operasyon yapacakmış sözde ama belki çoktan parçaladılar o zaman da zarar bize kalacak malesefadam ceza bile almıyor çok can sıkıcı
Biz 2600 civarı bir şeye almıştık ama geçen gün 2300 civarına düştü, çok küçük farklar varmış inan ki araştırmadım en çok satılan olduğunu duydum bir de işte motorunun daha güçlü olduğunu söyleyince arkadaşım direk bundan aldıkCanım sen ne kadara aldın pro ile arasındaki fark ne acaba bı karşılaştırma yapiym arada baya fiyat farkı var
Baktım smdi kuzum pro da paspas özelliği var onun dışında pek bı farkları yok gibi bide şarj süreleri farklıBiz 2600 civarı bir şeye almıştık ama geçen gün 2300 civarına düştü, çok küçük farklar varmış inan ki araştırmadım en çok satılan olduğunu duydum bir de işte motorunun daha güçlü olduğunu söyleyince arkadaşım direk bundan aldık
Dediğin gibi can sıkıcı bir dırum olmuş. Kasko sigorta gibi bir şey karşılayamıyor mu zararınızı sonuçta hırsızlık çalınma olmuş calışan tarafından???Bugün çok can sıkıcı bi haber aldım. Eşimin iş yaptığı istanbulda iki tane otobüs çalınmış. Şöför bi çeteye satmış hem de 30 bin karşılığında. Bize zararı 1 milyon.. üstelik sevkedildiği adliyede şöförü suçunu itiraf etmesine rağmen serbest bırakmışlar. Eşim gitti İstanbul’a ama otobüsü parçalamış olmaları da ihtimal olduğu için bulunması belki de imkansız olabilirmiş. Kime güveneceğiz ben anlamış değilim.. herkes kendi işinin peşine kendi düşecek sanırım bu ülkede. Haklarımızı da kendimiz koruyacağız heralde.. O kadar üzüldüm kibu ara hep aksilikler bizi buluyor.
aaaaa çok geçmiş olsun! sigortası yok muydu acaba? öyle bi çözüm olmaz mı?
Çok teşekkür ederim. Sigorta karşılamıyormuş. Kaskoları da bir hafta önce bitmiş, henüz yenilenmediği için ondan da karşılanamıyor. Benim anlayamadığım şey nasıl serbest bırakılabiliyor sonuçta ortada bi hırsızlık var 30 bin pay almış kendine, bize verdiği zarar da çok ciddi ama denetimli salmışlar.Dediğin gibi can sıkıcı bir dırum olmuş. Kasko sigorta gibi bir şey karşılayamıyor mu zararınızı sonuçta hırsızlık çalınma olmuş calışan tarafından???
Ben. İkili Test zamanıda perinatologa gittim. Ayrıntılı gibiydi muayenesi iyiydi rahim boyuna karından baktı. Ama geçen hafta karnımda kasılma gibi tuhaf bişi oldu önlem amaçlı kendi dr uma gittim. Alttan baktı hem rahim ağzıma hem boyuna. Ama ben histereskopi oldum belki onunda sebebi vardır zaten öyle rahatsız etmiyo hemen bakıp çıkıyo
Canım bu düşüncelerin çok normal kayıptan sonraki gebelikte bende öyle olmuştum. İyi düşün iyi olsunKızlar nasılsınızzz,randevusu olanlar güzel haberlerle dönün inşallah..
Bende sürekli hareket bekliyorum minişten,halbuki bu haftalarda çok sık hareket etmiceğini bile bile , tekme yemediğim zaman endişe başlıyo hemen,sanırım eski kayıplardan kalma bu durum.birde şu korona sizce biz doğurana kadar sakinlermi??yani hastanelerin durumu malum,daha kritikleşirse neler olur , düşünmicem diyorum ama illaki bi haber duyup kafama takıyorum.gerçi doğum acil birşey,illaki en kritik zamanda bile olsa bir çözüm bulurlar,ay bilmiyorum işte tedirginlik fulll bende...
Bugün çok can sıkıcı bi haber aldım. Eşimin iş yaptığı istanbulda iki tane otobüs çalınmış. Şöför bi çeteye satmış hem de 30 bin karşılığında. Bize zararı 1 milyon.. üstelik sevkedildiği adliyede şöförü suçunu itiraf etmesine rağmen serbest bırakmışlar. Eşim gitti İstanbul’a ama otobüsü parçalamış olmaları da ihtimal olduğu için bulunması belki de imkansız olabilirmiş. Kime güveneceğiz ben anlamış değilim.. herkes kendi işinin peşine kendi düşecek sanırım bu ülkede. Haklarımızı da kendimiz koruyacağız heralde.. O kadar üzüldüm kibu ara hep aksilikler bizi buluyor.
Çok geçmiş olsun. Zararınız gerçekten çok büyükBugün çok can sıkıcı bi haber aldım. Eşimin iş yaptığı istanbulda iki tane otobüs çalınmış. Şöför bi çeteye satmış hem de 30 bin karşılığında. Bize zararı 1 milyon.. üstelik sevkedildiği adliyede şöförü suçunu itiraf etmesine rağmen serbest bırakmışlar. Eşim gitti İstanbul’a ama otobüsü parçalamış olmaları da ihtimal olduğu için bulunması belki de imkansız olabilirmiş. Kime güveneceğiz ben anlamış değilim.. herkes kendi işinin peşine kendi düşecek sanırım bu ülkede. Haklarımızı da kendimiz koruyacağız heralde.. O kadar üzüldüm kibu ara hep aksilikler bizi buluyor.
Gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Adam babasını da dolandırmış onun da arabasını çalındı süsü vererek satmış. onun da davası sürerken bir de bu oluyor ama yine de serbest. Kimi kime şikayet edeceğiz bilmiyorum. İnşallah bulunurCanim cok gecmis olsun cok uzuldumnasil serbest birakirlar ki itiraf etmesine ragmen Allah iyi insanlarla karsilastirsin
NASIL YANi???Çok teşekkür ederim. Sigorta karşılamıyormuş. Kaskoları da bir hafta önce bitmiş, henüz yenilenmediği için ondan da karşılanamıyor. Benim anlayamadığım şey nasıl serbest bırakılabiliyor sonuçta ortada bi hırsızlık var 30 bin pay almış kendine, bize verdiği zarar da çok ciddi ama denetimli salmışlar.
Gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Adam babasını da dolandırmış onun da arabasını çalındı süsü vererek satmış. onun da davası sürerken bir de bu oluyor ama yine de serbest. Kimi kime şikayet edeceğiz bilmiyorum. İnşallah bulunur
Çok sinirlendim ya. Adamın aldığı nefes zarar. Babayı da dolandırdığına göre organize bir çete işi gibi bu.Gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Adam babasını da dolandırmış onun da arabasını çalındı süsü vererek satmış. onun da davası sürerken bir de bu oluyor ama yine de serbest. Kimi kime şikayet edeceğiz bilmiyorum. İnşallah bulunur
Çok sinirlendim ya. Adamın aldığı nefes zarar. Babayı da dolandırdığına göre organize bir çete işi gibi bu.
Smear testi sanırım dediğin. Beni de çok geriyor o. Yılda bir kere yaptırmak gerekiyor . Bir keresinde doktor bana söylemeden yapmış tam bitişine yakın smear yapıyorum falan dedi. Ben sy dur yapmayın derken bitti bile dedi. Yani aslında kasmasam anlamayacakmışım ama inanılmaz kasıyorumAllah histeroskopi aletine baktim simdi icim tuhaf olduben 6. Haftadan itibaren perinatologa gidiyorum aslinda bir sey demedi hic oyle rahim boyuna filan bir kere de alttan bakmisti vajinal suruntu almak icin. Plastik bir seydi ama benim ki kesinlikle demir degildi onda biraz gerildim hatta atesim cikti filan dedim muayene bitince usg den daha farkli geldi bana annemlere gitmistim muayeneden sonrada yaklasik 2 km yurudum benim de bacagim kasilmisti. Sanirim kendimi kasmaktan oldu muayene sirasinda
Smear testi sanırım dediğin. Beni de çok geriyor o. Yılda bir kere yaptırmak gerekiyor . Bir keresinde doktor bana söylemeden yapmış tam bitişine yakın smear yapıyorum falan dedi. Ben sy dur yapmayın derken bitti bile dedi. Yani aslında kasmasam anlamayacakmışım ama inanılmaz kasıyorumhisterıskopide oldum ama onu anestezi ile yapmışlardı bana. Hamile iken yapılmaz yani
Banada yürüyüş önerdi ama dinlene dinlene leke kanama yoksa sorun değil demişti doktor zamanla yukarı çıkıyormuş. Riskli olsaydı söylerdi bence.Banada son kontrolümde söyledi kanama vs yok ama olabilir dedi tam olarak ne durumda bilemiyorum henüz detayını istirahat veya herhangi bir öneride bulundumu sizin dr unuz birde kanamalar agrı yapıyormu
Smearda da vajinadan akıntı alıyorlar. Şeffaf plastik bir aletle. Makas gibi açılabilen bir alet. Düşününce bile geriliyorum.Yok smear hic olmadim da ben idrar testim saglik ocaginda kotu gelince, vajinal kultur testi yapmisti akinti ornegi almistievet aslinda hic acimayan bir islem ama kasinca zor oluyor. Oh iyi bari sevindim o demiri gorunce endiselendim baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?