2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

aaaaa çok geçmiş olsun! sigortası yok muydu acaba? öyle bi çözüm olmaz mı?

Canım sen ne kadara aldın pro ile arasındaki fark ne acaba bı karşılaştırma yapiym arada baya fiyat farkı var
Biz 2600 civarı bir şeye almıştık ama geçen gün 2300 civarına düştü, çok küçük farklar varmış inan ki araştırmadım en çok satılan olduğunu duydum bir de işte motorunun daha güçlü olduğunu söyleyince arkadaşım direk bundan aldık

Baktım smdi kuzum pro da paspas özelliği var onun dışında pek bı farkları yok gibi bide şarj süreleri farklı

Dediğin gibi can sıkıcı bir dırum olmuş. Kasko sigorta gibi bir şey karşılayamıyor mu zararınızı sonuçta hırsızlık çalınma olmuş calışan tarafından???

aaaaa çok geçmiş olsun! sigortası yok muydu acaba? öyle bi çözüm olmaz mı?

Dediğin gibi can sıkıcı bir dırum olmuş. Kasko sigorta gibi bir şey karşılayamıyor mu zararınızı sonuçta hırsızlık çalınma olmuş calışan tarafından???
Çok teşekkür ederim. Sigorta karşılamıyormuş. Kaskoları da bir hafta önce bitmiş, henüz yenilenmediği için ondan da karşılanamıyor. Benim anlayamadığım şey nasıl serbest bırakılabiliyor sonuçta ortada bi hırsızlık var 30 bin pay almış kendine, bize verdiği zarar da çok ciddi ama denetimli salmışlar.

Allah histeroskopi aletine baktim simdi icim tuhaf oldu ben 6. Haftadan itibaren perinatologa gidiyorum aslinda bir sey demedi hic oyle rahim boyuna filan bir kere de alttan bakmisti vajinal suruntu almak icin. Plastik bir seydi ama benim ki kesinlikle demir degildi onda biraz gerildim hatta atesim cikti filan dedim muayene bitince usg den daha farkli geldi bana annemlere gitmistim muayeneden sonrada yaklasik 2 km yurudum benim de bacagim kasilmisti. Sanirim kendimi kasmaktan oldu muayene sirasinda

Canım bu düşüncelerin çok normal kayıptan sonraki gebelikte bende öyle olmuştum. İyi düşün iyi olsun sonuçta bir şey olursa bizim elimizden gelen bir şey olmayacak

Canim cok gecmis olsun cok uzuldum nasil serbest birakirlar ki itiraf etmesine ragmen Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Çok geçmiş olsun. Zararınız gerçekten çok büyük umarım hemen bulunur otobüsler...

Canim cok gecmis olsun cok uzuldum nasil serbest birakirlar ki itiraf etmesine ragmen Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Adam babasını da dolandırmış onun da arabasını çalındı süsü vererek satmış. onun da davası sürerken bir de bu oluyor ama yine de serbest. Kimi kime şikayet edeceğiz bilmiyorum. İnşallah bulunur

NASIL YANi???
Adamın yaptığı yanına kar mı kalacak? Eğer böyle olursa o eleman kaldığı yerden başkalarına da zarar vermeye devam etmez mi? caydırıcılık olması gerekir. Tam rezalet ya.

Insallah bulunur kasko bitiminden hemen sonra boyle bir sey olmasi bir de ustune adamin serbest kalmasi cok uzucu araba fiyatlari oyle artti ki park halindeki araclarin aynalarini calip satiyorlarmis, oyle demisti esim insallah parcalanmadan hemen bulunur, hic bir zarariniz olmaz. Cok gecmis olsun kendini uzmemeye calis

Çok sinirlendim ya. Adamın aldığı nefes zarar. Babayı da dolandırdığına göre organize bir çete işi gibi bu.

Smear testi sanırım dediğin. Beni de çok geriyor o. Yılda bir kere yaptırmak gerekiyor . Bir keresinde doktor bana söylemeden yapmış tam bitişine yakın smear yapıyorum falan dedi. Ben sy dur yapmayın derken bitti bile dedi. Yani aslında kasmasam anlamayacakmışım ama inanılmaz kasıyorum histerıskopide oldum ama onu anestezi ile yapmışlardı bana. Hamile iken yapılmaz yani

Yok smear hic olmadim da ben idrar testim saglik ocaginda kotu gelince, vajinal kultur testi yapmisti akinti ornegi almisti evet aslinda hic acimayan bir islem ama kasinca zor oluyor. Oh iyi bari sevindim o demiri gorunce endiselendim baya

Banada son kontrolümde söyledi kanama vs yok ama olabilir dedi tam olarak ne durumda bilemiyorum henüz detayını istirahat veya herhangi bir öneride bulundumu sizin dr unuz birde kanamalar agrı yapıyormu
Banada yürüyüş önerdi ama dinlene dinlene leke kanama yoksa sorun değil demişti doktor zamanla yukarı çıkıyormuş. Riskli olsaydı söylerdi bence.

Yok smear hic olmadim da ben idrar testim saglik ocaginda kotu gelince, vajinal kultur testi yapmisti akinti ornegi almisti evet aslinda hic acimayan bir islem ama kasinca zor oluyor. Oh iyi bari sevindim o demiri gorunce endiselendim baya
Smearda da vajinadan akıntı alıyorlar. Şeffaf plastik bir aletle. Makas gibi açılabilen bir alet. Düşününce bile geriliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…