2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kullandığınız vitamin markaları neler? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum demir için. Bir de doktorum bioscience markasının pregnavit vitaminin verdi, içinde hem omega kapsülü var, onu sabah alıyorum, hem de akşamları içilen şase var multivitamin şeklinde. ama bu ürünü piyasada çok zor buluyorum. buna alternatif yine omega da olan bir muadil arıyorum. görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Çok sinirlendim ya. Adamın aldığı nefes zarar. Babayı da dolandırdığına göre organize bir çete işi gibi bu.
Zaten otobüsleri bir çeteye satmış. işe gireli de 1 ay oluyor. Sabıka kaydı da sahte çıkmış. Özellikle bunu planlayarak girmiş işe besbelli. Kimbilir kimlerin canını yaktı bu zamana kadar. Kendisi parçalama işi vs uğraşmadığı için 30 bin kadar pay alıp anahtarı kopyalayıp veriyor sonra sattığı adamlar çalmış gibi yapıyor şöför de keyfine bakıyor nasılsa yakalansa da cezası yok..

Ben elenetal 1 kullanıyorum aynı zamanda d vitamini devit-3

Canım bu düşüncelerin çok normal kayıptan sonraki gebelikte bende öyle olmuştum. İyi düşün iyi olsun sonuçta bir şey olursa bizim elimizden gelen bir şey olmayacak
Bununda çok farkındayım aslında,yani herşey olacağına varıyor biz nekadar düşünürsek düşünelim , sanırım kaygı bozukluğum depreşti ,tetikleyen şey ise korona tabiki :) nyse dua dan başka yapcağımız bişey yok sanırım.rabbim sağ salim kavuştursun bebiklerimize ve buraya anılarımızı tazelemeye gelelim ,sağolasın canım benim yalnız olmadığını bilmekte güç verio

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Ben henüz hiç hareket hissetmedim

Bende hissetmiyom

ya ben onu geçtim, ben gittiğimde hep bebiş uyuyor.
yani vişne suyu mu içmediiiim, çikolata mı yemediiiim ı ıh maksimum esniyor ve ayaklarını oynatıyor - ben bu tatlıyı acaba doktora girmeden çok önce mi yiyorum diye düşünmeye başladım :)

Ay aynı benim kız eşime kızımız tembel diyorum kızıyor hayır kızımız uysal diyor

y
Tekrarlayan gebelik kayıpları kötü obstetrik öyküm olduğu için ne hissettiğini anlayabiliyorum. Yapabileceğin en güzel şey ilgi alanını değiştirmek kafanı dağıtabileceğin uğraşlar bulmak. Bana en iyi gelen bu oluyor bu donem

İlk gebelik mi?ilk gebelikse çok çok normal.
Ben ilkinde 19-20haftada çok az hissetmiştim ,ikinci gebeliktede aslında doktorum çok normal dedi,bebeğin duruş şekli bile etki ediyormuş.
Evet canım ilk gebelik bir arkadaşım benden bir hafta geride hissediyormuş baya bebeğini tabi kıyaslamak doğru drğil ama bekliyorum

Sabıka kaydı nasıl sahte olabiliyor? Onu e devlet üzerinden barkodlu sorgulama kodlu almıyorlar mı? Aslında insan kaynaklarının da kişinin ibraz ettiği belgelerin dogru mu yanlış mı olduğunu teyit etmesi gerekirdi. Umarım bu sıkıntı bir an önce çözülür. Gelişmelerden lütfen haberdar et olur mu?

İlgi alanım aslında çok fazla ama kendimi hep olumsuz düşünürken buluyorum.geçici oldgunu biliyorum tek rahat hissettiren bu.zaten antidepresan kullanorken hamile kalmıştım sanırım depreşti...

Kızlar hastaneyi aradım yarın gidip tahlil verecektim en azından muayene günümde sonucu alır doktoruma gösterirdim benden artı ücret istediler muayene olmadığım için hayır zaten bütün tahlillerimi orada yaptırdım o hastanede takibimi yaptırıyorum tahlil+reçete açtırma ücreti istediler sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…