2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
merhaba herkese, maşallah sayfalarca konuşmuşsunuz, hiçbirini okuyamadım, umarım herkes iyidir.

son gözüme çarpan hareket meselesi, ben artık baya hissetmeye başladım galiba, geçen hafta pıt pıt şeklindeydi ve azdı, bu hafta daha güçlü ve daha sık hissediyorum.. özellikle sırt üstü uzandığımda hareket ediyor, sanki bağırsaklarıma doğru tepikliyor, bazen de daha göbek deliğime yakın yerlerde hissediyorum.

Geçmiş olsun

Bizimkide öyle doktor sallıyor karnımı ama oralı bile olmuyor yüzüstü yatmış oluyor hep

Farklı saatlerde gitmeyi dene bir de

Regenesis max kullanıyorum ben de. Omega-3 de var içinde.

Adam nasıl serbest akıl alır gibi değil. Belliki bu işi profesyonel yapıyorlar ve kaskonun bittiği hafta olması da çok kötü tesadüf olmuş. Ağzım açık kaldı okudukça.

Tüp bebek doktorum pregnom vermişti hazirandan beri kullanıyorum. Sonrasında gittiğim kadın doğum doktorum efa mom verdi ona geçeceğim

Aynen benim de öyle şuan sırt üstünde özellikle çok hissediyorum

Kızlar biri tansiyon aleti soruyodu şu modeli tavsiye eden çok kişi oldu ve aldık trendyoldan, hem pilli hem adaptörlü olması da avantaj pili çabuk yiyomuş bazı tansiyon aletleri. Fiyatı da epeydir takip ediyoruz en iyi fiyata indi. Bi de yapı kredi kredi kartıyla (adios var bende) aldık tendyolda kampanya var 300 ₺ üzeri alışverişe 40₺ ekstre indirimi oldu. Şimdi baktım da ekstre indirimi kampanyası bitmiş ama yine de bu iyi fiyat. Haberiniz olsun

aynı anda bağırsaklarında da bi hareket hissediyor gibi oluyor musun?
acaba benimki bağırsak hareketi mi diye şüpheleniyorum
Yok bağırsak hareketi hissetmiyorum yani böyle sertlik yapıyor karnımda toplanıyor sanki gibi bi his bazen böyle atma gibi bi his. Zaten yer değiştirdiğini anlıyorum böyle bi yerdeyken bi beş sk sonra bakıyorum göbek deliğimin oraya gelmiş falan. Bağırsağımda hareketlik yok zaten metabolizma yerlerde

herkes farklı bi şekilde hissediyor o halde, ben yer değiştirdiğini falan hissetmiyorum henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…