2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet malesef işe alan kişide de hata var onu da sorgulamışlar ama bir şey çıkmamış. Pek umudum yok ama umarım güzel gelişmeler olur, ben de haber veririm tabi ki

bibalprensesi arkadaşım çok geçmiş olsun, sen çok fazla üzmemeye çalış kendini, biliyorum çok zor ama...
Dilerim zararınızı karşılayabilirsiniz.
Teşekkür ederim gerçekten çok fazla moralim bozuldu özellikle de hiçbir şey yapmamış gibi adamın salınmasına.. umarım karşılayabiliriz.

Çok geçmiş olsun, umarım bir çözümü olur.Bu ülkenin adaletine hiç güvenim kalmadı malesef. Her gün haberler de duyduklarıma şok oluyorum. Adam vuruyor, bıçaklıyor, sokaklarda uyuşturucu satmasına karşı çıkanları vuruyor, çalıyor, çırpıyor sonuç denetimli serbestlik. Mahkemeye bile çıkarmayacaklar yakında.

Bence kiz bebeklerin cogu boyle en son gittigimde ilk defa secde pozisyonuna gecti dedi doktor bir hareketini gorduk yani onun disinda benimde ayak oynatma esneme disinda hareketi yoktu

Teşekkür ederim gerçekten çok fazla moralim bozuldu özellikle de hiçbir şey yapmamış gibi adamın salınmasına.. umarım karşılayabiliriz.
Çok geçmiş olsun canım inşallah zararınz bı an önce karşılanır sen bebeğini düşü Allah bi çıkış kapısı verir inşallah

Evet canim hatta doktor muayene etmeden tahlil yaptirinca daha yuksek bir fiyat cikiyor. Doktorun o tahlili istedigine dair istek acmasi lazim bende de hep oyle oldu. Bir kere doktor istemeden beta olcturmeye gitmistim ilk zamanlar gece, saglik sigortasinda para istemiyorlardi normalde o zaman para istemislerdi doktor istemediginden

Kizlar bende bugun bir enerjiyle once sabah yuruyusu, ardindan uzunca bir utu ve temizlik islerini hallettim. Resmen egilemiyorum suan belim oyle fena agriyor ki popomun ustu ile belim arasi cok agriyor

Kizlar bende bugun bir enerjiyle once sabah yuruyusu, ardindan uzunca bir utu ve temizlik islerini hallettim. Resmen egilemiyorum suan belim oyle fena agriyor ki popomun ustu ile belim arasi cok agriyor
Keşke fazla yormasaydın kendini canım ya, enerjim var yapabilirim gibi geliyor ama acısı daha sonra çıkıyor. Benim biraz fazla ayakta kalayım akşamına belim ağrıyor.

Keşke fazla yormasaydın kendini canım ya, enerjim var yapabilirim gibi geliyor ama acısı daha sonra çıkıyor. Benim biraz fazla ayakta kalayım akşamına belim ağrıyor.

Aynen oyle oldu benimde birazdan uyurum ben bu yorgunlukla, yorulunca insan cok guzel uyuyor sabaha kadar gecer umarim

Bundan bende almıstım ama uygulamasını bı turlu cozemedım ya sen nasıl yaptım harıtalandırma olmuyor cok sıkıntılı bızım uygulama

İki gündür geceleri hiç uyuyamıyorum. Akşam bi uyku bastırıyor yatağa yatınca dönüp duruyorum

Bence kiz bebeklerin cogu boyle en son gittigimde ilk defa secde pozisyonuna gecti dedi doktor bir hareketini gorduk yani onun disinda benimde ayak oynatma esneme disinda hareketi yoktu
Benimde doktor sallıyor uyansın diye ellerini savurup tekrar uyuyor çok uslu bu kızlar bence E effok

selam kızlar inşalalh herkes iyidir ara ara girip okuyorum :) 3 yaşında bi yaramaz olunca..cinsiyet konusunda kafam karıştı biraz 14. Hafta da bacak arası boş gibi kız olabilir dedi doktor..16 da kendi doktoruma gittim erkek bence pipisi burda dedi..Galiba bana 2. Erkek geliyor kız diye baya emindik nasip artık

Bana da once erkek sonra kiz denildi bir daha ki randevu 19 unda acaba değişir mi

Doktorumla konuştum canım yarın sabah gel bakalım dedi sabah 10.30 da randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…