- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.721
Doktorumla konuştum canım yarın sabah gel bakalım dedi sabah 10.30 da randevum
Ayy benim de 19unda :) bakalım ne olcakBana da once erkek sonra kiz denildi bir daha ki randevu 19 unda acaba değişir mi
Haftadonu sokağa çıkma yasağı var ya acaba randevularda sıkıntı olur mu. Benimdf haftasonu randevumAyy benim de 19unda :) bakalım ne olcak
Ben demir için oroferon kullanıyorum. magnezyum,kalsiyum, zinc içinse osteocare kullanıyorum. Omega vermedi bana doktorum.Kızlar kullandığınız vitamin markaları neler? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum demir için. Bir de doktorum bioscience markasının pregnavit vitaminin verdi, içinde hem omega kapsülü var, onu sabah alıyorum, hem de akşamları içilen şase var multivitamin şeklinde. ama bu ürünü piyasada çok zor buluyorum. buna alternatif yine omega da olan bir muadil arıyorum. görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bende hissetmiyorum ya henüzBende hissetmiyom
selam kızlar inşalalh herkes iyidir ara ara girip okuyorum :) 3 yaşında bi yaramaz olunca..cinsiyet konusunda kafam karıştı biraz 14. Hafta da bacak arası boş gibi kız olabilir dedi doktor..16 da kendi doktoruma gittim erkek bence pipisi burda dedi..Galiba bana 2. Erkek geliyorkız diye baya emindik nasip artık
Ben tüp bebek sürecindeyken de haftasonu sokağa çıkma yasakları vardı. Hastane bir mail atıyordu onunla gidebiliyorduk. Bir keresinde polis çevirmişti onu gösterince geçirmişlerdi. Bu kez de öyle bir şeyler yapabilir hastaneler.Haftadonu sokağa çıkma yasağı var ya acaba randevularda sıkıntı olur mu. Benimdf haftasonu randevum
Bizim kızda öyle hiç hareket etmiyor elleri de hep yüzünde. Muayeneler sabah erken olunca tatlı bir şeyler de yiyemiyorumya ben onu geçtim, ben gittiğimde hep bebiş uyuyor.
yani vişne suyu mu içmediiiim, çikolata mı yemediiiim ı ıh maksimum esniyor ve ayaklarını oynatıyor - ben bu tatlıyı acaba doktora girmeden çok önce mi yiyorum diye düşünmeye başladım :)
Benim kız da öyle ya elleri yüzünde ve hareketsiz duruyor ya da sırtını dönüyorBizim kızda öyle hiç hareket etmiyor elleri de hep yüzünde. Muayeneler sabah erken olunca tatlı bir şeyler de yiyemiyorum
İçinde omega olan hamileler için en popüler multivitaminler ocean mummy, efo mom ve imom. Çok da kaliteli bu üçü. Ben kızım da hep imom kullandım bu sefer de ocean mummy kullanıyorumKızlar kullandığınız vitamin markaları neler? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum demir için. Bir de doktorum bioscience markasının pregnavit vitaminin verdi, içinde hem omega kapsülü var, onu sabah alıyorum, hem de akşamları içilen şase var multivitamin şeklinde. ama bu ürünü piyasada çok zor buluyorum. buna alternatif yine omega da olan bir muadil arıyorum. görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ya ben de kızımda doktorun odasına gireceğim ana kadar parça parça çikolata yerdim. Yolda başlardım yemeyeya ben onu geçtim, ben gittiğimde hep bebiş uyuyor.
yani vişne suyu mu içmediiiim, çikolata mı yemediiiim ı ıh maksimum esniyor ve ayaklarını oynatıyor - ben bu tatlıyı acaba doktora girmeden çok önce mi yiyorum diye düşünmeye başladım :)
Bir iyi bir kötü haberim var. Benim de 75ti hamilelikte bayağa büyüdü. İyi haber o silikonlu gibi şiş dolgun hale emzirme döneminin ilk 3-4 ayından sonra gitmeye başlıyor. Yani biraz sönmüş balon oluyor ama iyi haber artık eskisi gibi 75 olmuyorKızlar benim memeler baya büyüdüDik ve diri duruyo, normalde 75 a giyen biri olduğum için baya mutluyum eşim de manken memesi gibi oldu diyo Takribi 2 yıl fln kalır mı ki böyle keşke kalsa
Belki de hissettim anlayamadım bilmiyorumBende hissetmiyorum ya henüzheyecanla hissetmeyi bekliyorum
Ayyy iki duruma da iyi haber yazmışımBir iyi bir kötü haberim var. Benim de 75ti hamilelikte bayağa büyüdü. İyi haber o silikonlu gibi şiş dolgun hale emzirme döneminin ilk 3-4 ayından sonra gitmeye başlıyor. Yani biraz sönmüş balon oluyor ama iyi haber artık eskisi gibi 75 olmuyor
Bende daha çözmüş değilim ama zor wifi ile bağlanıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum, bazen oluyor bazen yapamıyorumBundan bende almıstım ama uygulamasını bı turlu cozemedım ya sen nasıl yaptım harıtalandırma olmuyor cok sıkıntılı bızım uygulama
Mayıs ayında sıcak havalarda doğum yaptım ama ne annem ne de doktorum gecelik giymeme izin vermediler. Bağırsakların düğümlenir dedi annem. Doktorum kan kaybettin gazlanman usutmen sancilanman hiç biri olmaz şu aşamada annen haklı dedi. Yani baya kalın kalın don giydirdiler. 40 im çıkana kadar da ezkaza üşütme olmasın dikislere zarar gelmesin diye soğuk bişey yiyemedim icemedim. Yiyip içme mevzuuna da kayınvalidem izin vermedi. Anne içim yanıyor azcik serin bı su ver bari dedim. Acıyan gözlerle baktı yavrum olmaz zamanı değil daha dediKızlar happy momda birisi paylaşmış, doğuma giderken ihtiyaçlar, benim işime çok yarayacak sizinlede paylaşmak istedim. İnsan bir anda neler olabileceğini pek anlamıyor, inşallah sizinde işinize yararBuna bakarak bir tane hafif süslü sabahlıklı pijama takımı aldım, bir tane gömlek tarzı olan pijama takımlarından aldım, sezaryen olacağım için gecelik gibi olanlardan gerek olur mu onu bilemedim
Ayyy aksine ben 2 pijama takımı 1 gecelik götürdüm gecelik resmen üstüme yapıştıMayıs ayında sıcak havalarda doğum yaptım ama ne annem ne de doktorum gecelik giymeme izin vermediler. Bağırsakların düğümlenir dedi annem. Doktorum kan kaybettin gazlanman usutmen sancilanman hiç biri olmaz şu aşamada annen haklı dedi. Yani baya kalın kalın don giydirdiler. 40 im çıkana kadar da ezkaza üşütme olmasın dikislere zarar gelmesin diye soğuk bişey yiyemedim icemedim. Yiyip içme mevzuuna da kayınvalidem izin vermedi. Anne içim yanıyor azcik serin bı su ver bari dedim. Acıyan gözlerle baktı yavrum olmaz zamanı değil daha dediAyaklarda patik. Üst yine giyilmiş vaziyette artısı olduysa bir gece bile gaz sancısı çekmedim yavrumda çok sakin bı bebekti diyeceğim o ki şahsi tecrübem gecelikler falan fotoğraf çekimi dışında pek giyilmiyor. Sezaryen kerli ferli bir ameliyat çünkü. 7 kat kesi 7 kat dikiş. Korumak korunmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?