2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben demir için oroferon kullanıyorum. magnezyum,kalsiyum, zinc içinse osteocare kullanıyorum. Omega vermedi bana doktorum.

Ben de senin gibi arada girip son sayfadaki mesajları okuyabiliyorum bende de 2.5 yaşında bir yumurcak var ele avuca sığmıyor

Haftadonu sokağa çıkma yasağı var ya acaba randevularda sıkıntı olur mu. Benimdf haftasonu randevum
Ben tüp bebek sürecindeyken de haftasonu sokağa çıkma yasakları vardı. Hastane bir mail atıyordu onunla gidebiliyorduk. Bir keresinde polis çevirmişti onu gösterince geçirmişlerdi. Bu kez de öyle bir şeyler yapabilir hastaneler.

Bizim kızda öyle hiç hareket etmiyor elleri de hep yüzünde. Muayeneler sabah erken olunca tatlı bir şeyler de yiyemiyorum

İçinde omega olan hamileler için en popüler multivitaminler ocean mummy, efo mom ve imom. Çok da kaliteli bu üçü. Ben kızım da hep imom kullandım bu sefer de ocean mummy kullanıyorum

Ya ben de kızımda doktorun odasına gireceğim ana kadar parça parça çikolata yerdim. Yolda başlardım yemeye

Kızlar benim memeler baya büyüdü Dik ve diri duruyo, normalde 75 a giyen biri olduğum için baya mutluyum eşim de manken memesi gibi oldu diyo Takribi 2 yıl fln kalır mı ki böyle keşke kalsa
Bir iyi bir kötü haberim var. Benim de 75ti hamilelikte bayağa büyüdü. İyi haber o silikonlu gibi şiş dolgun hale emzirme döneminin ilk 3-4 ayından sonra gitmeye başlıyor. Yani biraz sönmüş balon oluyor ama iyi haber artık eskisi gibi 75 olmuyor

Göğüslere hassasiyet oldu benim şişti şimdiden zaten 85 90 takıyorum, o yüzden bu şişlikler pek sevmiyorum

Ayyy iki duruma da iyi haber yazmışım silikonlu gibi olması gidecek bu kötü haber diyecektim. Yalnız küçük göğüsler hamile kalanlarda emzirme sonrası sarkma miktarı daha az oluyor sanırım bu yüzden şanslıyız. Aiglethe4th

Bundan bende almıstım ama uygulamasını bı turlu cozemedım ya sen nasıl yaptım harıtalandırma olmuyor cok sıkıntılı bızım uygulama
Bende daha çözmüş değilim ama zor wifi ile bağlanıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum, bazen oluyor bazen yapamıyorum eşim uğraşmayı daha çok sever böyle şeylerle ona çözdürücem inşallah yakın zamanda

Kızlar happy momda birisi paylaşmış, doğuma giderken ihtiyaçlar, benim işime çok yarayacak sizinlede paylaşmak istedim. İnsan bir anda neler olabileceğini pek anlamıyor, inşallah sizinde işinize yararBuna bakarak bir tane hafif süslü sabahlıklı pijama takımı aldım, bir tane gömlek tarzı olan pijama takımlarından aldım, sezaryen olacağım için gecelik gibi olanlardan gerek olur mu onu bilemedim

Eklentiler

• 2300250C-7BB5-4241-902D-CC8A80307A12.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 79
  • 9F662E39-31CE-4E23-A9EC-3C802F5FEFB6.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 80
  • 73F124C1-23F4-4A5D-9727-D604DF3EB26C.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 83
Mayıs ayında sıcak havalarda doğum yaptım ama ne annem ne de doktorum gecelik giymeme izin vermediler. Bağırsakların düğümlenir dedi annem. Doktorum kan kaybettin gazlanman usutmen sancilanman hiç biri olmaz şu aşamada annen haklı dedi. Yani baya kalın kalın don giydirdiler. 40 im çıkana kadar da ezkaza üşütme olmasın dikislere zarar gelmesin diye soğuk bişey yiyemedim icemedim. Yiyip içme mevzuuna da kayınvalidem izin vermedi. Anne içim yanıyor azcik serin bı su ver bari dedim. Acıyan gözlerle baktı yavrum olmaz zamanı değil daha dedi Ayaklarda patik. Üst yine giyilmiş vaziyette artısı olduysa bir gece bile gaz sancısı çekmedim yavrumda çok sakin bı bebekti diyeceğim o ki şahsi tecrübem gecelikler falan fotoğraf çekimi dışında pek giyilmiyor. Sezaryen kerli ferli bir ameliyat çünkü. 7 kat kesi 7 kat dikiş. Korumak korunmak gerekiyor.

Son düzenleme:
Ayyy aksine ben 2 pijama takımı 1 gecelik götürdüm gecelik resmen üstüme yapıştı zaten hemşireler doktorum filan da gecelik giy dedi çünkü kaç kere alttan kontrole pansumana filan geldiler. Geceliği yukarı sıyırıp işlerini kolayca yaptılar. Bi de wc de büyük kolaylık. Pijama takımımı sadece foto çekiminde giydim. Sezeryan oldum ben de bu arada. Ama dediğin gibi acaip gaz sancım oldu ilk gece hatta ishal oldum eve gelince normal eşofman altı filan giydim ama ağustos ayı olduğundan çorap bile giymedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…