2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Haftadonu sokağa çıkma yasağı var ya acaba randevularda sıkıntı olur mu. Benimdf haftasonu randevum
Hatır canım ablam dogum yattı geçen Nisan mayıs ravdevum var diye gidiyorsun hastaneye ara istersen belki watsap a Bi evrak yollarlar ama internette randevu bu gösterır sin

Çok güzel hersey yazmış bence çanta tam sagol canım

Çok sağol canım baya herşey var içinde valiz gibi

Bizimkide öyle doktor sallıyor karnımı ama oralı bile olmuyor yüzüstü yatmış oluyor hep

Bence kiz bebeklerin cogu boyle en son gittigimde ilk defa secde pozisyonuna gecti dedi doktor bir hareketini gorduk yani onun disinda benimde ayak oynatma esneme disinda hareketi yoktu

Benimde doktor sallıyor uyansın diye ellerini savurup tekrar uyuyor çok uslu bu kızlar bence E effok

Bizim kızda öyle hiç hareket etmiyor elleri de hep yüzünde. Muayeneler sabah erken olunca tatlı bir şeyler de yiyemiyorum

hahaha ay yalnız olmadığımı bildiğime çok sevindm, her muayenenin ilk başı (doktor sormadığı halde) O KADAR DA TATLI YEDİM, O KADAR DA VİŞNE SUYU İÇTİM diye kendimi savunarak geçiyor

neyse umarım doğduklarında da bu aklı salim hallerini korurlar bu durumda kızlar :)

Ya kızlar ben bugün tam 16+0 haftadayım ama sanki hiç hamile değilmişim gibi. Kızıma hamileyken riskli gebelikti her hafta kontrole gidiyordum mecburen. Şimdi bu hamileliğimde çok şükür öyle bir sorunumuz yok -‘a Pandemiden dolayı doktor ayda bir çağırıyor , arası çok uzun olunca böyle mi oldu ne anlamadım. Bulantı şikayetim vardı bir iki haftadir durdu çok şükür. Şimdi hareketlerini hissetmeye başlasam içim rahat edecek, sadece belim agriyor o da sezeryandan beri rutinleşti Zaten. Allahim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah.

Evet seninki daha sıcak havalarmis bende öyle olmadı ya sondayi filan çıkardıktan sonra pansuman yaptılar sıkıca kapattılar yaraları sonra bir daha öyle bir işlem olmadı tuvalette de depent zaten hiç yalnız giremedim ilk gün yani egilemiyordum eşim ve annem hallettiler ayy ne günlerdi çorapsız gezmeyi zaten düşünemiyorum bile felç olurum galiba 20 senedir terliksiz pandifsiz çorapsız yere basmadim bunyeden bünyeye fark gösterir tabi.

Canım çok normal 2.trimester dönemi öyle geçiyor zaten ben de senin gibi düşünüyordum ama son iki gündür felaket bulantı ve istifra başladı tekrar.Hayrolsun

Günaydın güzel haberlerle gel canım,benim de 10.30 da randevum

Aynen benım esımde sureklı ugrasıyo ama harıtalandırma bı turlu olmuyor evı supuruyor gerı basa donuyor yanı tek odaya yonlendırme yapılmıyor

Gunaydinn
Hava nasil sogumus ya evi havalandiriyim dedim ama dondum simit alma motivasyonuyla yuruyuse cikicam birazdan ama baya useniyorum bugun
Benim bebeğin üşüme hormonu yok şu havada gece atlet pijamayı zor giydiriyorum üzerini hiç örtmez zaten bi de dışarı çıkmak istiyor benden mi çıktı diye şüphe ediyorum çok üşüyen biriyim dün işten geldim çırılçıplak geziyor evin içinde napcam bilmiyorum

herkes farklı bi şekilde hissediyor o halde, ben yer değiştirdiğini falan hissetmiyorum henüz.
Valla bugün sabah hiç bişi yapmadı mesela sırt üstü uyurken anlamadım ki hiç haftaya doktora gideyim de bir göreyim üç hafta görmeyince telaş oluyorum son hafta bişeyi varmıdır diye

Günaydın herkese bu takımlar gerekli oluyor mu almayı düşünen var mı? sürekli karşıma çıkmaya başladı

Eklentiler

• F533388D-499E-41E4-AC6A-689073DDCE8D.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 38
Hastane çıkışı yaptırıyoruz ya onlu nakışlı falan isimli, hemşireye bebeğe giydirmesi için ondan mı veriyoruz yoksa geçici bir alt üst verip sonra mı onludan giydiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…