2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın herkese bu takımlar gerekli oluyor mu almayı düşünen var mı? sürekli karşıma çıkmaya başladı
Çok uzun süre kullanılmıyor ya 6 aydan az kullanılacak eşyalar bana gereksiz geliyor nedense sonra kaldıracak yer de bulamıyorsun zaten bebeğin çok fazla ıvır zıvır eşyası oluyor eğer puset ya da anakucağı gibi bişey alacaksan bence bunlara hiç gerek yok canım ben beşik almıştım doğmadan onu bile hiç kullanmadım

Hastane çıkışı yaptırıyoruz ya onlu nakışlı falan isimli, hemşireye bebeğe giydirmesi için ondan mı veriyoruz yoksa geçici bir alt üst verip sonra mı onludan giydiriyoruz
Onu ben de ablama sordum ilk doğduğunda normal 5 li standart hastane çıkışı giydirip ertesi gün fotoğraf çekildiğinde isimlilerden giydirmiştim dedi

Puset ana kucağı falan alıcam. Yani çok gerekli gibi gelmedi bana da bu

Günaydın herkese bu takımlar gerekli oluyor mu almayı düşünen var mı? sürekli karşıma çıkmaya başladı
Ben emzirme yastığını hiç kullanamadım, ama kullananlar sevenler var. Babynesti ilk aylar çok kullandım. Yanımda yatırmak istediğim zaman babyneste koyup yatırdım böylece çocuğun üzerine çıkarım ezerim korkum olmadı. Ama yatakta eşimle arama koyamadım çok yer kaplıyor o yüzden genelde gündüz kullandım beşikte kullananlar da var direk.

Valla kızlar sanki zaman geçmiyor ya bı an önce doğurasim var :) oğlum vardı aimdi kızım olacak inşallah onun küçüklük kıyafetleri ile dolu bazanin altı onları ne yapicam hiç bilmiyorum. Alınması gereken şeyleri alsam mı almasam mi kararsızım ya siz neler yapıyorsunuz? Neler aldınız neler alacaksınız

Hastane çıkışı yaptırıyoruz ya onlu nakışlı falan isimli, hemşireye bebeğe giydirmesi için ondan mı veriyoruz yoksa geçici bir alt üst verip sonra mı onludan giydiriyoruz
Ben güzel takımını foto çekiminde giydirdim ama yine cici bici bi takım almıştım hemşireye vermek için. Zaten ilk gece bi kaka yaptı çorabına kadar batırdı

Bence de, çevrenizde bebeği büyümüş olan varsa onlardan ödünç alın. Bana arkadaşım verdi işte 4 ay filan kullandım yıkayıp geri verdim. Yoksa evde bi sürü ıvır zıvır yer kaplıyor

Erkek kıyafetleri genelde unisex gibi oluyor kıza da uyuyor. Benim de kızım var, erkek yeğenimin küçülenlerinden güzelleri aldım kıza da uyacak gibi olanları ev içinde, gece yatarken vs giydirdim hep. Bizde durum tam tersi kızım vardı şimdi oğlan olacak işte o zor çünkü hep pembeli, çiçekli, kalpli oğlana zor olur

Evet canım, ama bazı hastanelerin kendi fotoğrafçısı oluyor belki onlar çalışmaya devam eder. Ya da en kötü ihtimal kendiniz çekersiniz. Bizim pro makine vardı onu götürdük fotoğraçıdan ayrı onunla da çektik, telefonlarla da çektik gayet güzel bir sürü foto oldu. Doğum esnasında da hemşireler çekti telefonla, sabah çok erken olduğu için fotoğrafçı yoktu doğumda

Doğru diyorsun aslında, ilk kızımda bendemr tane pijama takımıyla tamamlamıştım doğum sürecini Kızım ben hiç hazırlık yapmadan gelmek isteyince (35+6 da suyum gelmişti) mecburen öyle olmuştu, aynı anlattıklarının hepsini yaşadım içi nasıl yanıyor insanın ama anneler sağolsun bizim iyiliğimizi bizden çok düşünüyorlar, soğuk hiç bir şey yedirmemişlerdi. Sadece bir lohusa takımı almıştım bir tek heves olarak onu giyebildim hazırlıksız yakalanıncahatta doğum başladı suyum geldi evden çıkacağız saç düzleştiricisini atıyorum o telaşla bavula çocuğun hastane çıkışını bile koymamışım siz düşünün artık o paniği Allah bir daha yaşatmaz inşallah, her şey zamanında güzel, inşallah bu bebişim zamanında gelirHepimizin inşallah

Haha ne guzel aman hasta olmasinda boyle buyumesi daha guzel aslinda bende donuyorum zaten kansizlik var bir de soguga karsi alerjim var garip bir sekilde

kızlar dün kontrole gitmiştim bizimki poposunu döndü göstermedi bide 3 lü test için kan aldılar sonuç çıkınca sizinle de paylaşacağım hastaneden çıktıktan sonra başka özel hastaneye gittik orda %99 kız dedi ama net görülmüyor dedi sanırım kızlar kervanına bizde katılacağız gibi

Kimse bana niye kilo alıyosun demesin daha, bizim dana 210 gr olmuş 19 cm de boyu var maşallah. Cinsiyetinde bir değişiklik yok hala %99 kız parmaklarını, gözlerini, burnunu gördük. Ayağını emmeye çalışıyor kaldırıp şapşal
Doktor D vitamini yazdı, ona başlayacağım. Coraspirini sordum, gereksiz kullanımı bebeğin eşini yaşlandırıyor. Kayıp geçmişin, pıhtılaşma sorunun vs yoksa kullanma dedi. Akıntımdan bahsettim, idrar tahlili istedi. Sonucuna göre fitil ve bebeğe hiçbir zararı olmayan ve antibiyotik olmayan bir toz vereceğini söyledi.
Corona pozitif olma durumunda doğumu söyledim. Doğurtucam napıcam dedi Sabah haberlerde gördüm pozitif bir kadın hastane hastane gezmiş, kimse kabul etmemiş. Vicdansızlık dedi. Sonuçta ben yemin ettim, gerekli tedbirleri alır doğuma gireriz dedi. Pandemi hastanesi ayrımı kalmadı artık bütün hastaneler pandemi hastanesi, kabul etmeyen vicdansızdır dedi. Burda öyle bir şey olmaz dedi. İnşallah gerek kalmaz tabi.
3 hafta sonra bir perinatologdan ayrıntılı organ taraması randevusu almamı istedi. Kendisi bakmıyormuş. Benim de daha önceki araştırmalarımdan beğendiğim ve gitmek istediğim bir perinatolog vardı, ona gideceğim inşallah. Şimdilik bu kadar. bireylulmasali den de güzel haberler alırız umarım.

Gözün aydın canım maşallah bide ayağını mi emiyo sıpa doğumla ilgili bende doktoruma sorcam canım iyi yapmışsın için rahat etmiştir inşallah bu süreci kazasız belasız atlatırız bebislerimize sağlıkla kavuşuruz

Günaydın
17+6 dan bildiriyorum, haneme totalde +2.3 kg yazmışım. şuan ki durumumdan çok memnunum, allah bozmasın, azar azar gitmeyi nasip etsin, amin.
Maşallah ne güzel. Ben geçen hafta hep kilo yapıcı şeyler yedim ve kilo olarak geri döndü ben de 16+6 dayım 2.700 kg aldım. Hedefim 6-7 kilo bitirmekti ama zor olacak gibi karantinalar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…