- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.781
maşallah senin danaya anasıKimse bana niye kilo alıyosun demesin daha, bizim dana 210 gr olmuş19 cm de boyu var maşallah. Cinsiyetinde bir değişiklik yok hala %99 kız parmaklarını, gözlerini, burnunu gördük. Ayağını emmeye çalışıyor kaldırıp şapşal
Doktor D vitamini yazdı, ona başlayacağım. Coraspirini sordum, gereksiz kullanımı bebeğin eşini yaşlandırıyor. Kayıp geçmişin, pıhtılaşma sorunun vs yoksa kullanma dedi. Akıntımdan bahsettim, idrar tahlili istedi. Sonucuna göre fitil ve bebeğe hiçbir zararı olmayan ve antibiyotik olmayan bir toz vereceğini söyledi.
Corona pozitif olma durumunda doğumu söyledim. Doğurtucam napıcam dediSabah haberlerde gördüm pozitif bir kadın hastane hastane gezmiş, kimse kabul etmemiş. Vicdansızlık dedi. Sonuçta ben yemin ettim, gerekli tedbirleri alır doğuma gireriz dedi. Pandemi hastanesi ayrımı kalmadı artık bütün hastaneler pandemi hastanesi, kabul etmeyen vicdansızdır dedi. Burda öyle bir şey olmaz dedi. İnşallah gerek kalmaz tabi.
3 hafta sonra bir perinatologdan ayrıntılı organ taraması randevusu almamı istedi. Kendisi bakmıyormuş. Benim de daha önceki araştırmalarımdan beğendiğim ve gitmek istediğim bir perinatolog vardı, ona gideceğim inşallah. Şimdilik bu kadar. @tmavi99 den de güzel haberler alırız umarım.
Bizim hastanenin var fotocusu sezeryands çekiyor ama normal doğumdan sonra çekiyormu bilmuiorum albüm falan da veriyorlar olmadı doğuma yakın bi zaman sorarımEvet canım, ama bazı hastanelerin kendi fotoğrafçısı oluyor belki onlar çalışmaya devam eder. Ya da en kötü ihtimal kendiniz çekersiniz. Bizim pro makine vardı onu götürdük fotoğraçıdan ayrı onunla da çektik, telefonlarla da çektik gayet güzel bir sürü foto oldu. Doğum esnasında da hemşireler çekti telefonla, sabah çok erken olduğu için fotoğrafçı yoktu doğumda
6-7 kg çok az değil mi? ben 12-13 kgya razıyım.Maşallah ne güzel. Ben geçen hafta hep kilo yapıcı şeyler yedim ve kilo olarak geri döndüben de 16+6 dayım 2.700 kg aldım. Hedefim 6-7 kilo bitirmekti ama zor olacak gibi karantinalar yüzünden
Baya az kilo almışsın bence, acaba ben kaç oldum korkuyorum valla doktora gitmeye o açıdan. Çünkü hamurişi pilav makarna yemeye devam ediyorum . Ha ama şöyle birşey eskiden yediğim gibi yiyorum ekstra kilo yapıyomu acaba hamilelik yedikçe onu bilmiyorummaşallah senin danaya anası
benim kız en son 10 gün önce 178 gr dı ve 14 cmdi, merak ediyorum şimdi durumunu ama daha kontrole 2 hafta var.
Kimse bana niye kilo alıyosun demesin daha, bizim dana 210 gr olmuş19 cm de boyu var maşallah. Cinsiyetinde bir değişiklik yok hala %99 kız parmaklarını, gözlerini, burnunu gördük. Ayağını emmeye çalışıyor kaldırıp şapşal
Doktor D vitamini yazdı, ona başlayacağım. Coraspirini sordum, gereksiz kullanımı bebeğin eşini yaşlandırıyor. Kayıp geçmişin, pıhtılaşma sorunun vs yoksa kullanma dedi. Akıntımdan bahsettim, idrar tahlili istedi. Sonucuna göre fitil ve bebeğe hiçbir zararı olmayan ve antibiyotik olmayan bir toz vereceğini söyledi.
Corona pozitif olma durumunda doğumu söyledim. Doğurtucam napıcam dediSabah haberlerde gördüm pozitif bir kadın hastane hastane gezmiş, kimse kabul etmemiş. Vicdansızlık dedi. Sonuçta ben yemin ettim, gerekli tedbirleri alır doğuma gireriz dedi. Pandemi hastanesi ayrımı kalmadı artık bütün hastaneler pandemi hastanesi, kabul etmeyen vicdansızdır dedi. Burda öyle bir şey olmaz dedi. İnşallah gerek kalmaz tabi.
3 hafta sonra bir perinatologdan ayrıntılı organ taraması randevusu almamı istedi. Kendisi bakmıyormuş. Benim de daha önceki araştırmalarımdan beğendiğim ve gitmek istediğim bir perinatolog vardı, ona gideceğim inşallah. Şimdilik bu kadar. @tmavi99 den de güzel haberler alırız umarım.
Evet doğuma yakın sormak lazım. Ben taburcu olacağım gün istedim foto çekimini. Sezeryanda ilk gün insan çok kötü oluyor kendini toparlayamıyorBizim hastanenin var fotocusu sezeryands çekiyor ama normal doğumdan sonra çekiyormu bilmuiorum albüm falan da veriyorlar olmadı doğuma yakın bi zaman sorarım
Günaydın
17+6 dan bildiriyorum, haneme totalde +2.3 kg yazmışım. şuan ki durumumdan çok memnunum, allah bozmasın, azar azar gitmeyi nasip etsin, amin.
ben önceden yemiyordum pilav makarna, işte şimdi yersem hemen artı olarak dönüyor maalesef. senin bünyen alışıksa ekstra bi kilo yapmaz bence. benim eskiden günlük kalori alımım çok azdı, bide spor yapıyordum, şimdi tam tersi oldu, yürüyüşle falan dengelemeye çalışıyorum, bide pilav makarnadan hala uzak duruyorum, ekmeği sadece kahvaltıda yemeye çalışıyorum. yoğurt, süt bunları her gün tüketmeye özen gösteriyorum. ama balık hala yemiyorum mesela.Baya az kilo almışsın bence, acaba ben kaç oldum korkuyorum valla doktora gitmeye o açıdan. Çünkü hamurişi pilav makarna yemeye devam ediyorum . Ha ama şöyle birşey eskiden yediğim gibi yiyorum ekstra kilo yapıyomu acaba hamilelik yedikçe onu bilmiyorum
Ya ben zaten yaklaşık 10 kg fazlalıkları başladım. 2019 ağustosta doğum yaptım emzirme döneminde aldığım kiloları vermemiştim daha6-7 kg çok az değil mi? ben 12-13 kgya razıyım.
kilo yapıcı şeyler yiyince hemen tartıya yansıyor ama 1 hafta dikkat et, eksi olarak geri döner.
Evet en mantıklısı ben her sabah wc den soran pijamalarımı çıkarıp tartılıyorum en sağlıklı ölçüm o. Yoksa kıyafet, karın tokluğu vs çok etkiliyorMasallahevde tartiliyorsunuz dimi, sabah ve ciplak mi tartilsam hastanede botla kazakla cok cikiyor insan ya her gittigimde de yaziyor kilomu sisteme moralim bozuluyor
ben hem evde tartılıyorum, hem de diyetisyende tartılıyorum. diyetisyendeki tartı evdekiyle aynı ölçüyü veriyor genelde.Masallahevde tartiliyorsunuz dimi, sabah ve ciplak mi tartilsam hastanede botla kazakla cok cikiyor insan ya her gittigimde de yaziyor kilomu sisteme moralim bozuluyor
Maşallah kocaman olmuşKimse bana niye kilo alıyosun demesin daha, bizim dana 210 gr olmuş19 cm de boyu var maşallah. Cinsiyetinde bir değişiklik yok hala %99 kız parmaklarını, gözlerini, burnunu gördük. Ayağını emmeye çalışıyor kaldırıp şapşal
+1Evet en mantıklısı ben her sabah wc den soran pijamalarımı çıkarıp tartılıyorum en sağlıklı ölçüm o. Yoksa kıyafet, karın tokluğu vs çok etkiliyor
Balık bende yiyemiyorum yoğurt yumurta yiyorum. Tuzsuz olunca tansiyonum düşüyor, başım dönüyo mecbur tuz ekliyorum mesela ama bi yandan mudonun meşhur 400ml bardağıyla sürekli su içiyorum. Ben aslında eski düzenimdeki gibi yiyorum şuan ama aralığada girdiysek artık ben dikkat edeyim şişmeyeyim bacaklarım kollarım sırtım aynı kilo almadım gibi ben karından kilo alıyorum totodan falan. Artık dikkat etmem lazım benim de . Bakalım doktorcum derse ki dikkat et ooo çok almışsın o zaman ben daha çık dikkat ederimben önceden yemiyordum pilav makarna, işte şimdi yersem hemen artı olarak dönüyor maalesef. senin bünyen alışıksa ekstra bi kilo yapmaz bence. benim eskiden günlük kalori alımım çok azdı, bide spor yapıyordum, şimdi tam tersi oldu, yürüyüşle falan dengelemeye çalışıyorum, bide pilav makarnadan hala uzak duruyorum, ekmeği sadece kahvaltıda yemeye çalışıyorum. yoğurt, süt bunları her gün tüketmeye özen gösteriyorum. ama balık hala yemiyorum mesela.
Anormal geliyor artık 4 yaş aşısına gidince kan değerlerine baktırcam artıkHahane guzel aman hasta olmasinda boyle buyumesi daha guzel aslinda bende donuyorum zaten kansizlik var bir de soguga karsi alerjim var garip bir sekilde
Bugün ben de kızımın benden çıktısıyla ilgili ciddi şüpheye düştüm. Ankara nın ayazında balkona çıkmış oturuyor, ayakta çorap bile yok . Biz içerde donuyoruz, balkon açık olunca. Gece de üstünü örtmez, uykudayken sessizce örterim anında örtüyü tekmeler, atar üstünden. Ben de kızım da kışın doğduk, ben yaza, güneşe bayılırım kızım da soğuğu seviyor, rahatlatıcı annee diyor. Ocakta 4 ünü dolduracak inşallahBenim bebeğin üşüme hormonu yok şu havada gece atlet pijamayı zor giydiriyorum üzerini hiç örtmez zaten bi de dışarı çıkmak istiyor benden mi çıktı diye şüphe ediyorum çok üşüyen biriyimdün işten geldim çırılçıplak geziyor evin içinde napcam bilmiyorum
Ayrı ayrı gösterdi evet. Göbüşünü ölçtük bir tek o haftasıyla uyumluOyy masallahultrasona sigdi mi fotograflarda, yoksa bu basi bu kolu filan diye mi gosterdi bana sey demisti cunku bir dahaki geldiginde boyle butun ultrason fotografi goremiceksin bebek buyudugu icin ayri ayri gostericem demisti
ben tuzsuz yemiyorum, normalde nasılsa o şekilde devam ediyorum.. hamur işi yediğim zaman şişiyorum sadece, onu dışında şişmiyorum.Balık bende yiyemiyorum yoğurt yumurta yiyorum. Tuzsuz olunca tansiyonum düşüyor, başım dönüyo mecbur tuz ekliyorum mesela ama bi yandan mudonun meşhur 400ml bardağıyla sürekli su içiyorum. Ben aslında eski düzenimdeki gibi yiyorum şuan ama aralığada girdiysek artık ben dikkat edeyim şişmeyeyim bacaklarım kollarım sırtım aynı kilo almadım gibi ben karından kilo alıyorum totodan falan. Artık dikkat etmem lazım benim de . Bakalım doktorcum derse ki dikkat et ooo çok almışsın o zaman ben daha çık dikkat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?