2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnanmıyorum ya haberlerde görüyoruz hep polisler seferber oluyor falan.. hiç alakası yokmuş daha da zora sokuyorlar. Onlarla anlaşmalı olanlar bile varmış. Size de geçmiş olsun

Şaka gibi. Herkes çıkar peşinde. Ülke ne hale geldi. Şikayetçi olsanız başınıza iş açılır, işler iyice sarpa sarar. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Hiç bi şekilde başına iş açılmaz şikayetçi olun direkt olarak şube müdürü ya da amirine çıkın o da yetmiyorsa Ankara emniyet genel müdürlüğünü arayıp şikayetinizi sunun yaşadığınız şehri Habil karakol hangi şube olduğunu söyleyin.devletin memurunun böyle bi hakkı yok. Vatandaşı madur etmek değil mağduriyetini gidermek görevi

Şaka gibi. Herkes çıkar peşinde. Ülke ne hale geldi. Şikayetçi olsanız başınıza iş açılır, işler iyice sarpa sarar. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ben olsam parayi vericeksem bile o para verme anini bir yakinimin fotograflamasini isterdim. Sonrasinda da artik haberlere mi verirdim napardim bilmiyorum suan aklima gelen bunlar

Direk alan kişiler de 60 bin istiyormuş onlara parayı verip geri alacak eşim. umarım bunda da sorun çıkmaz. Çünkü polisin de parayı alıp otobüsleri vereceğinin garantisi yokmuş. Çalınan malını para vererek geri almak bizim ülkemizde olur sanırım bir tek.

Delile ihtiyacı yok mu canım? Adamlar inkar eder de öyle ortada kalırlarsa?

bibalprensesi canım hangi il hangi ilçedesin bilmiyorum keşke suan sana yardımcı olabilecek yakınlıkta olsam çok isterdim ama polisin bunu yapmaya hakkı yok. Sen gerekirse ilçe emniyet müdürüne çık durumunu bildir lütfen. Devletin polisi vatandaşın yanında olmak zorunda. Maalesef arada böyle çürük elma cıkıyor o da size denk gelmiş inanılır gibi değil

İşe bak ya. Biz onlara güvenemeyeceksek kime güveneceğiz. Para büyük nasılsa siz malı kurtarmak için küçük paraları kaybetmeyi göze alırsınız. Otobüsleri çalan çete mi bunlar mı daha namuslu karar veremedim

Ben sana katılıyorum da maalesef her zaman haklının yanında olmuyorlar.

Ben sana katılıyorum da maalesef her zaman haklının yanında olmuyorlar.
Canım rüşvet alma 4-12 yıl hapis
Rüşvete teşebbüs 2-6 yıl hapis dediğim gibi arada böyleleri cıkıyor utanç meselesi sonra halk ister istemez biz kime güvencez diyor ama gerçekten bu meslekte onuruyla gururuyla iş yapan insan sayısı daha fazla. Hiç durma şikayetini yap bibalprensesi ama şubeye değil müdürlüğe çık benim tavsiyem

Canım mutlaka yasal olarak bir cezai karşılığı vardır ben onu anlıyorum. Ama bu ülkenin adaletine güvenmiyorum sadece. Keşke kanunda yazan her şey uygulansa. Ben de kamu personeliyim, neler görüyoruz. Neler sümen altı ediliyor. Güvenmiyorum o sebeple. Şikayetini yapsın tabi. Ama bu ülkede adalet sadece güçlünün yanında. Bizim gibileri ancak süründürürler.

Edecek zaten canım o yüzden polisle anlaşma yapmadı gidip direk kişilerden alacak araçları. avukatta şu an ama sadece şahit yeterli olur mu ondan emin değilim. Umarım 3 gündür bize bu kadar sıkıntıyı yaşatan herkes hakettiğini bulur. Çalan kişiler kaçmıyor bile düşünebiliyor musun neye güveniyorlarsa artık şöföre 60 bin verdik aldık diyorlar hiç çekinmeden.. çünkü artık onlar da biliyor başlarına bir şey gelmeyeceğini. çok yazık..

Bizim yaşadığımız şehirde olmadı canım bu olay İstanbul’da oldu. Eşim orada da iş yapıyor oradaki otobüslerden 2 tanesi çalınmış. Ama anladığım kadarıyla istihbarattanmış görüştükleri eşim asıl çete bunlar olmuş diyor.

İnanılmaz gerçekten. O şoförü ne sebeple salıyorlar mesela? Yani cidden akıl almıyor bazı şeyleri bu ülkede.

O konuda haklısın keşke her zaman adalet yerini bulsa

Bu konuda katılıyorum. Eşim gittiğinden beri takip ede ede çalan kişileri buldu, şöförün yerini buldu her şey ortada ama yine bir şey yapılmıyor. Aslında polis hepsini başından beri biliyordu zaten. Delilleri bile biz buluyoruz polis beklersek iş işten geçecek çünkü otobüsler parçalandıktan sonra asla bulunamıyormuş. Şikayet edip beklesek zarara uğrayacağımızı çok iyi biliyorlar insanların zayıf tarafından yakalayıp çıkar sağlıyorlar. Şikayet etsek de bir şey olacağını sanmıyorum ama edeceğiz yine de.

Canım eşimle konuştum o benden daha bilgili bu konuda. Direk savcılığa şikayet etsin emniyete değil dedi. Muhtemelen organize suç herkesin içinde olduğu yazık inşallah kısa zamanda hakknızı alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…