2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Bir seyler derdim ama hamile halimle beni evden almalarindan korkuyorum kimlere kaldik gercekten Allah yardimciniz olsun bence bu konusmalari sozel yapiyorsaniz kanitlayacak sahit vs olsun yaninizda bireysel konusmasin esiniz olabiliyorsa. Ses kaydi almak yasak ama mesaj vs ile keske yazili sekilde konusulsa ne dicegimi bilemiyorum gercekten

İki hafta ilerden gidiyor gibi gelişimi canım, ben dün gittim 16+5 idim doktora crl kaç görünüyo dedim bundan sonra artık crl ölçümünden farklı ölçümler yapacaz ona bakmayacağız dedi. Kafa çapı, karın çevresi ve bacak kemikleri ölçümü yaptı. Bundan sonra sana da öyle yapar heralde doktorun cnm.

Polisler para mı istiyo yani anlamadım

Polisler para mı istiyor? Doğru mu anladım?
Evet malesef... otobüsleri bulma karşılığında. Yarısını peşin yarısını da bulunca demişler. Alan kişileri başından beri biliyorlarmış zaten artık onlardan da aldıklarını düşünüyorum nasıl bir şeyin içindeyiz bilmiyorum.. kimseye güvenemeyeceğiz artık ondan eminim.

Geçmiş olsun bundan sonra hep güzel haberler gelir inşallah

Şahit var ama yanlarına çağırıp öyle konuşuyorlar. Telefonla iletişim kurmuyorlar.. otobüsleri bulmak için masraf edeceklermiş o yüzden 10 bin peşin kalanı bulunca demişler. Ben 3 gündür böyle saçma bi sebepten eşimden ayrı stres içinde beklediğime mi üzüleyim. Bu korona döneminde İstanbul gibi yerde ordan oraya bir sürü insanla temas ettiğine mi gerçekten bilmiyorum.

Allah bildiği gibi yapsın yaa gerçekten bu ne biçim birşey. O para çıkmayacak mı sanki kendilerinden evlatlarından.

Bende de oyle bir seyler yapiyor artik yuvarlak icine filan aliyor gecen gittigimde babasina video cekiyim dedim, normalde konusur her sey yolunda filan der baktim 3 dk oldu konusmuyor doktor videoyu kapattim bir sorun mu var dedim aklim cikiyordu hastanenin aplikasyonundan usg goruntulerini goruyorum boyle habire olcuyor bir seylerini

Eklentiler

• SmartSelect_20201202-114637_Acbadem.webp
    21 KB · Görüntüleme: 46
  • SmartSelect_20201202-114649_Acbadem.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 41
  • SmartSelect_20201202-114658_Acbadem.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 44
Çok şükür Çok sevindim, bundan sonra da herşey yolunda gider inşallah cnm. Böyle zamanlarda sevinçten ağlamak ne güzel şey. Tüm stresler birikmiş hepinizde, rahatlayınca da ağlamayla çıkmış bütün kötü enerjiler ne güzel

Canım benim eşim de polis yaptıkları alalen suç meslekten atılma sebebi bence şikayet etmeniz gerek ama elinizde ispat olsun başlarına ne geleceğini farkında değiller galiba

Yani ne denebilir ki cok haklisin canim bir de pazarlik yapiyor pislikler, hamile halinle bunlari yasatiyorlar bir de sana haram olsun o istedikleri para ne denebilir ki

Çok şükür canım

Canım buna benzer bir olay bizim de başımıza gelmişti birkaç sene önce aslında polisler kimin yaptığını biliyordu üstüne azar işitmiştik gözünüzü açıp kaptırmasaydınız demişlerdi ne denilebilir ki insanın canı gerçekten çok yanıyor

Geçmiş olsun canım benimde sürekli düşüyor tansiyonum turşu suyu içiyorum ben toparlıyor hemen

Evet benim de öyle bir sürü hafta değeri var artık ayrı ayrı ölçümler hangisini söyleyeceğimi şaşırdım

Eklentiler

• 26A54F28-6D78-4A36-BFF5-F12100CF8A33.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 48
Kayan balon demişken kız çocukları genelde kayar gibi his verirmiş doğru mu acaba

Şaka gibi. Herkes çıkar peşinde. Ülke ne hale geldi. Şikayetçi olsanız başınıza iş açılır, işler iyice sarpa sarar. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Yuhhhh hangi şubenin polisi bakıyorsa amirine ya da müdürüne çıkın lütfen komiserine bile değil. polis teşkilatının içindeyim böyle bişe meslekten ihraç sebebi ki bunu kim yapıyorsa ya da kimler yapıyorsa bu işi ticarete dökmüş büyük suç işliyor haberi yok. Lütfen şikayet edin lütfen edin ki böyleleri yer bulamasın artık.

Gerçekten çok şaşırıyorum olaya bak bir de bu dönemde. Umarım bir an önce açıklığa kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…