- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.121
Günaydın herkese.. bugün bazı gelişmeler oldu. otobüslerin satıldığı kişiler artık belli, satan belli ama polis hiçbir şey yapmıyor. İki gün öncesi 10 bin istiyordu polisler bugün 25 bine çıkarmışlar.. isyan etmek istiyorum. Eşime diyorum asıl onları şikayet edeceksin böyle bir şey nasıl olabilir aklım almıyor.
Haftaya benimde insallahMalesef yok haftaya var
İki hafta ilerden gidiyor gibi gelişimi canım, ben dün gittim 16+5 idim doktora crl kaç görünüyo dedim bundan sonra artık crl ölçümünden farklı ölçümler yapacaz ona bakmayacağız dedi. Kafa çapı, karın çevresi ve bacak kemikleri ölçümü yaptı. Bundan sonra sana da öyle yapar heralde doktorun cnm.kızlar merhaba son konuşmalarınızla ilgisiz olacak ama bir sorum var sata göre 15+3 ultrasona göre 17+5teyim sizde de farklılık var mı böyle kafama takılıyor doktorumda hiç sevmiyor konuşmayı açıklama yapmayı belki soran bilen hamişler vardır :)
Polisler para mı istiyo yani anlamadımGünaydın herkese.. bugün bazı gelişmeler oldu. otobüslerin satıldığı kişiler artık belli, satan belli ama polis hiçbir şey yapmıyor. İki gün öncesi 10 bin istiyordu polisler bugün 25 bine çıkarmışlar.. isyan etmek istiyorum. Eşime diyorum asıl onları şikayet edeceksin böyle bir şey nasıl olabilir aklım almıyor.
Evet malesef... otobüsleri bulma karşılığında. Yarısını peşin yarısını da bulunca demişler. Alan kişileri başından beri biliyorlarmış zaten artık onlardan da aldıklarını düşünüyorum nasıl bir şeyin içindeyiz bilmiyorum.. kimseye güvenemeyeceğiz artık ondan eminim.Polisler para mı istiyor? Doğru mu anladım?
Geçmiş olsun bundan sonra hep güzel haberler gelir inşallahMerhaba kızlar herkese. Belki hatırlayanınız vardır çok zorlu süreçlerden geçtim. Serüvenim ense kalınlığı artışıyla başladı. Burun kemiği küçüklüğü, bağırsakta parlaklık artışıyla katmerlendi diyebilirim. 12. haftama yakın bir zamanda iğneyle karnıma girip plasentadan biyopsi alındı. Devamlı artan ense kalınlığım en son oldukça riskli bir değer olan 4.1 mm olarak ölçüldü. Haftalardır cvs yani biyopsi sonucumun çıkmasını bir yandan da sürekli artan ense kalınlığının endişesini yaşıyordum. Cuma günü tek eksiğim olan kanamam da olunca acılarda tavan yaptığımı düşündüm. Koşa koşa doktora gittim doktor probu koydu ve şaşkın şaşkın baktı. Ne oldu dedim ya yaşamıyor mu artık bi o kaldı çünkü yaşamadığım acı. Baktım hareket ediyor bi oh çektim. Detaylı ultrason gibi 1 saate yakın baktı kalbinden beynine kadar. Şu an hiçbir sorun göremiyorum önceki halini bilmesem bu çocuk normal derim dedi. Ense kalınlığı azalmış, burnu oluşmuş (hala küçük ama olsun) bağırsaklar düzelmiş. Beyni kalbi herşeyi normal görünüyor dedi. O gün hamileliğin başından beri ilk defa güzel bişi duydum ve bu sefer mutluluktan ağladım. Yaşadığımı hissettim ben haftalardır yaşamıyormuşum dedim. Biyopsi sonucun çıkmadan bişi demek için erken bekleyelim dedi de doktorum. Dün biyopsi sonucum da çıktı herşey normal dediler. Ben dün ilk defa hamileliğimi hissettim kızlar, ilk defa elimi karnıma götürüp iyi olacaksın bebeğim beraber başarcaz dedim. Daha sürecim bitti mi hayır. Kendimi Mario oyunundaki bıyıklı adam gibi hissediyorum. Her aşamada evet diyorum bu bölümü de geçtik. Önümde zamanında yapılan (daha 16. haftadayım) ayrıntılı usg ve fetal eko var. Onları geçince oyun bitecek ve prensesi kurtarcam. Evet bir kızım olacak aylardır ilk defa mutluyum ve yüzüm gülüyor
Şahit var ama yanlarına çağırıp öyle konuşuyorlar. Telefonla iletişim kurmuyorlar.. otobüsleri bulmak için masraf edeceklermiş o yüzden 10 bin peşin kalanı bulunca demişler. Ben 3 gündür böyle saçma bi sebepten eşimden ayrı stres içinde beklediğime mi üzüleyim. Bu korona döneminde İstanbul gibi yerde ordan oraya bir sürü insanla temas ettiğine mi gerçekten bilmiyorum.Bir seyler derdim ama hamile halimle beni evden almalarindan korkuyorumkimlere kaldik gercekten Allah yardimciniz olsun bence bu konusmalari sozel yapiyorsaniz kanitlayacak sahit vs olsun yaninizda bireysel konusmasin esiniz olabiliyorsa. Ses kaydi almak yasak ama mesaj vs ile keske yazili sekilde konusulsa ne dicegimi bilemiyorum gercekten
Allah bildiği gibi yapsın yaa gerçekten bu ne biçim birşey. O para çıkmayacak mı sanki kendilerinden evlatlarından.Evet malesef... otobüsleri bulma karşılığında. Yarısını peşin yarısını da bulunca demişler. Alan kişileri başından beri biliyorlarmış zaten artık onlardan da aldıklarını düşünüyorum nasıl bir şeyin içindeyiz bilmiyorum.. kimseye güvenemeyeceğiz artık ondan eminim.
İki hafta ilerden gidiyor gibi gelişimi canım, ben dün gittim 16+5 idim doktora crl kaç görünüyo dedim bundan sonra artık crl ölçümünden farklı ölçümler yapacaz ona bakmayacağız dedi. Kafa çapı, karın çevresi ve bacak kemikleri ölçümü yaptı. Bundan sonra sana da öyle yapar heralde doktorun cnm.
Çok şükürKızlar ya bugün çok duygusal bir gün geçirdim sabah kendi doktorumdan çıkınca annem aradı ağlıyordum üstüne annem ağladı teselli etti bir şey çıkmayacak görürsün dedi sonra eşimi aradım durumdan söz ettim koşa koşa yanıma geldi perinatolog her şey yolunda deyince eşimle birbirimize baktık renkli ultrasonda yüzünü gösterince eşim çocuk gibi hüngür hüngür ağlamaya başladı o ağlayınca ben yine ağladım ah annelik,hormonlar,duygusallık...Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Canım benim eşim de polis yaptıkları alalen suç meslekten atılma sebebi bence şikayet etmeniz gerek ama elinizde ispat olsun başlarına ne geleceğini farkında değiller galibaŞahit var ama yanlarına çağırıp öyle konuşuyorlar. Telefonla iletişim kurmuyorlar.. otobüsleri bulmak için masraf edeceklermiş o yüzden 10 bin peşin kalanı bulunca demişler. Ben 3 gündür böyle saçma bi sebepten eşimden ayrı stres içinde beklediğime mi üzüleyim. Bu korona döneminde İstanbul gibi yerde ordan oraya bir sürü insanla temas ettiğine mi gerçekten bilmiyorum.
Şahit var ama yanlarına çağırıp öyle konuşuyorlar. Telefonla iletişim kurmuyorlar.. otobüsleri bulmak için masraf edeceklermiş o yüzden 10 bin peşin kalanı bulunca demişler. Ben 3 gündür böyle saçma bi sebepten eşimden ayrı stres içinde beklediğime mi üzüleyim. Bu korona döneminde İstanbul gibi yerde ordan oraya bir sürü insanla temas ettiğine mi gerçekten bilmiyorum.
Çok şükür canımÇok şükürÇok sevindim, bundan sonra da herşey yolunda gider inşallah cnm. Böyle zamanlarda sevinçten ağlamak ne güzel şey. Tüm stresler birikmiş hepinizde, rahatlayınca da ağlamayla çıkmış bütün kötü enerjiler ne güzel
Canım buna benzer bir olay bizim de başımıza gelmişti birkaç sene önce aslında polisler kimin yaptığını biliyordu üstüne azar işitmiştik gözünüzü açıp kaptırmasaydınız demişlerdi ne denilebilir ki insanın canı gerçekten çok yanıyorEvet malesef... otobüsleri bulma karşılığında. Yarısını peşin yarısını da bulunca demişler. Alan kişileri başından beri biliyorlarmış zaten artık onlardan da aldıklarını düşünüyorum nasıl bir şeyin içindeyiz bilmiyorum.. kimseye güvenemeyeceğiz artık ondan eminim.
Geçmiş olsun canım benimde sürekli düşüyor tansiyonum turşu suyu içiyorum ben toparlıyor hemenKüçük tansiyon düşünce ne yapıyorduk ?
Öğleden beri baş ağrım vardı geçer diye bekledim geçmedi az önce aklıma geldi bı olceyim dedim 4 e düşmüş. Tuzlu ayran yaptım ama inşallah fayda eder. Bir de cehaletimi mazur görün küçük tansiyon ya da büyük tansiyon düşmesi herhangi birşeyi değiştirir mi ? Yoksa düşük düşüktür yüksek yüksektir büyük küçük farketmez mi ?
Evet benim de öyle bir sürü hafta değeri var artık ayrı ayrı ölçümler hangisini söyleyeceğimi şaşırdımİki hafta ilerden gidiyor gibi gelişimi canım, ben dün gittim 16+5 idim doktora crl kaç görünüyo dedim bundan sonra artık crl ölçümünden farklı ölçümler yapacaz ona bakmayacağız dedi. Kafa çapı, karın çevresi ve bacak kemikleri ölçümü yaptı. Bundan sonra sana da öyle yapar heralde doktorun cnm.
Kayan balon demişken kız çocukları genelde kayar gibi his verirmiş doğru mu acabaEvet bacaklarinı karnina doğru çektiğinde kasıklarında , ya da ani kalkacakken ya da yataktadonerken bacak bitimlerinde kayan balon gibi günden güne büyüdüğünü hissediyorum :) bunları hani bebeği nerelerde arayacağını bil diye şey ettim :)) ne güzel bulantı yoksa gerçekten çok şanslısın. Benimde epey azaldı şükürler olsun :)
Şaka gibi. Herkes çıkar peşinde. Ülke ne hale geldi. Şikayetçi olsanız başınıza iş açılır, işler iyice sarpa sarar. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?Evet malesef... otobüsleri bulma karşılığında. Yarısını peşin yarısını da bulunca demişler. Alan kişileri başından beri biliyorlarmış zaten artık onlardan da aldıklarını düşünüyorum nasıl bir şeyin içindeyiz bilmiyorum.. kimseye güvenemeyeceğiz artık ondan eminim.
Yuhhhh hangi şubenin polisi bakıyorsa amirine ya da müdürüne çıkın lütfen komiserine bile değil. polis teşkilatının içindeyim böyle bişe meslekten ihraç sebebi ki bunu kim yapıyorsa ya da kimler yapıyorsa bu işi ticarete dökmüş büyük suç işliyor haberi yok. Lütfen şikayet edin lütfen edin ki böyleleri yer bulamasın artık.Evet malesef... otobüsleri bulma karşılığında. Yarısını peşin yarısını da bulunca demişler. Alan kişileri başından beri biliyorlarmış zaten artık onlardan da aldıklarını düşünüyorum nasıl bir şeyin içindeyiz bilmiyorum.. kimseye güvenemeyeceğiz artık ondan eminim.
Gerçekten çok şaşırıyorum olaya bak bir de bu dönemde. Umarım bir an önce açıklığa kavuşurŞahit var ama yanlarına çağırıp öyle konuşuyorlar. Telefonla iletişim kurmuyorlar.. otobüsleri bulmak için masraf edeceklermiş o yüzden 10 bin peşin kalanı bulunca demişler. Ben 3 gündür böyle saçma bi sebepten eşimden ayrı stres içinde beklediğime mi üzüleyim. Bu korona döneminde İstanbul gibi yerde ordan oraya bir sürü insanla temas ettiğine mi gerçekten bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?