- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.101
Ogulcugum a hazır yaptırmıştım bir yastık bir kapı süsü baya da tatlı birşey ama şimdi şu makromelere çok heves ettimBen de kendim yapıcam inşallah canım malzeme konusunda bana da yardımcı olur musun
Nasıl bişey yapacaksın kuzum foto fln varsa atabilir misn evdeyiz çoğumuz kolay bisyse bende bebeğime kendi ellerimle yapmak isterimBebeğime çok güzel bir kapı süsü yapmaya karar verdim bende. İstiyorum ki hemen alalım baslayim ama bebekle çıkamameşim yoğun çalışıyor haftasonu yasak var alamam internetten alsam kaç gün bekliycem. Allah'ım fırsat bulsa da kocam alabilse bugün keşke malzemeleri heyecan yaptım.
İsme karar verdiniz miOgulcugum a hazır yaptırmıştım bir yastık bir kapı süsü baya da tatlı birşey ama şimdi şu makromelere çok heves ettimadı Eylül Ece olacak ya inşallah . Gelin çiçeğim gibi hazan i temsil eden soft renklerle yapraklar yapicam kasnaga makromeyle. Bir de güzelce isiklandiririm dedim doğaçlama olucak
Bence çok kolay birşey :) YouTube da o kadar çok örnek var ki tam bir model belirleyemedim ama ortaya karışık birşey yapacam canım. Çok tatlı örnekler var biraz bakarsan :)Nasıl bişey yapacaksın kuzum foto fln varsa atabilir misn evdeyiz çoğumuz kolay bisyse bende bebeğime kendi ellerimle yapmak isterim
Şimdi merak ettim baktım canım gerçekten çok güzel modeller var şimdiden eline sağlık belki bende biseyler yapabilirimBence çok kolay birşey :) YouTube da o kadar çok örnek var ki tam bir model belirleyemedim ama ortaya karışık birşey yapacam canım. Çok tatlı örnekler var biraz bakarsan :)
Coook çok beğendiğim başka bir isim çıkmazsa şimdilik böyle canım isim işi tamamen bende. Oğlumun da diğer adı Efe. Efe ve Ece olacak orası kesin de. Belki Eylül kısmı değişebilir. Ama eylülü de eşim çok istiyor. Bebeklerimizin ikisi de Eylül de düştü ana rahmine. Düğünümüz Eylül bizimde . Bizim için önemli yaniİsme karar verdiniz miben de Eylül çok istiyorum bizim için çok anlamlı ama ablamın kızının adı Eylül eşim zorlanabilirler dedi Aslında sevgililik dönemimizde eşim ileride kızımız olursa Miray,oğlumuz olursa da Miraç olsun mu demişti ben de tamam demiştim Miray ismi pek içime sinmese de eşimi kırmak istemiyorum
Çok begendim kuzum ama ben yapabilir miym hiç bilmiyorum
Neden yapamayalım canım hazır şekilde pek istemiyorum uğraşmak istiyorum belki profesyonelce olmaz ama emeğim olurÇok begendim kuzum ama ben yapabilir miym hiç bilmiyoruminstgra da görmüştüm hazır şekilde de satılıyor çok güzel amaa
AA yanlış söylemişim canım21 ine kadar oğlak burcu oluyor diye biliyorum ama orijinal olduğu kesin
Çok teşekkür ederim arkadaşım bilgilendirme için. Benim de tedirgin olduğun konu tam da bahsettiğin gibi influenzadan korunmak için hastaneye giderken covid olmak... yağmurdan kaçarken doluya tutulmak yani.Su an influenza ya yakalanma riskinden daha cok covid19 a yakalanma riski var. ayrixa bu takilan maskeler influEnza icin ds koruyucu. Bizden once guney yarim kure influEnza geciriyor gecen seneye gore bu sene influenza oranlari cok cok dusmus. Verileri yine bir karistiririm da yanlis hatirlamiyoraam 1/20 gibi bir oran var influenzada gexen seneye gore. Benzer oranlar kuzey yarim kure icin de cikacaktir diye cikarimlar vardi.
Çok güzel görünüyor canım güzel günlerde inşallahBugün mobilyacı gezdik baya bi. En sonunda Meltem mobilyada içimize sinen bir şeyler bulduk. sunta kullanmamaları malzemenin tamamiyle mdf olmasından dolayı da tercih ettik. Daha almadık ama kararımı verdim. @cansu01 senin aldığın mobilya takımını da gördük baya kampanyalı bir ürün cidden baya indirimliydi. Sadece beşik sallanmadığı için onu seçmedimSeçtiğim ürünler bunlar büyüyen karyola olarak geçiyor ilerde de kullanabiliriz bu da indirimli bir modeldi
Oğlum da 1buçuk yaşındaydı influenza olduğunda. Ölümden döndü diyebilirim. 10 gün hastanede kaldık çok zordu. Zaten koruyuculuğu az grip aşısının. Ben o dönem teyzemin cenazesinde gelininden kaptım. Saatlerce aynı ortamdaydık yani eve getirdiğim virüs yükü çok fazlaydı. O yüzden çok beter geçirdik.DuDulalala canım aşıyla ilgili bildiğim şey grip nezle gibi hastalıklarin aşısının yalan olduğu. 100 kere de grip olsan vücut antikor uretmedigi için bağışıklık olmaz. Bağışıklık olmadığı içinde aşısı mümkün değil deniyor.
Ben geçen yıl koronadan önce oğlum daha 6-7 aylikken bu influenza yi ilk defa duymuştum. İki yaş altı bebeklerde ölüm riski var diye çocuk doktorlarının paylaşımlarından. Çok geçmedi arkadasimin bebeği baya kötü günler geçirdiler epey hastanede kaldılar. Galiba bunun tek yolu aşırı dikkat etmek. Ben bir buçuk yaş aşılarını da yaptırmadım. Market dönüşü birşey sormak için sağlık ocağına ugradigimda hem doktorumuzun hem ebemizin korona olduğunu öğrendim epey korktum diğer çalışanlarda da vardır diye goturmedim oğlanı. İmza verdim yaptirmayacagim diye. Yani bilemedim sanki herkes enfekte gibi korkuyorum.
Teşekkür ederiz canımÇok güzel görünüyor canım güzel günlerde inşallah
Gözünüz aydın, kızlarımız çoğalıyorKirazHanim bebeğimin cinsiyetini öğrendik, kocamın en baştan beri tahmini doğru çıktı, kızımmış karnımdaki listeye ekleyebilirsin rosecum
Polisler para mı istiyor? Doğru mu anladım?Günaydın herkese.. bugün bazı gelişmeler oldu. otobüslerin satıldığı kişiler artık belli, satan belli ama polis hiçbir şey yapmıyor. İki gün öncesi 10 bin istiyordu polisler bugün 25 bine çıkarmışlar.. isyan etmek istiyorum. Eşime diyorum asıl onları şikayet edeceksin böyle bir şey nasıl olabilir aklım almıyor.
Ben daha oturduğum yerde yemek bile zor yiyorm kuzum birz toparlanirsam inşallah el emeği biseyler yapmak istiyorum bebeğime hatıra olsun diyeNeden yapamayalım canım hazır şekilde pek istemiyorum uğraşmak istiyorum belki profesyonelce olmaz ama emeğim olur
Ya bu iyiliği bir arkadaşından, komşundan yani aslında bi yabancıdan istesen sana yapar, bu nasıl annelik anlamıyorum bu insanlarıBu mesaj kaynana şikayeti içerir, okumak istemeyenler direkt geçebilirler
Cuma günü araştırma hastanesinde endokrin bölümünde tsh için kan vermem gerekiyor, aç karnına sabah ilk randevuda hemen gitmem gerek. Hastane il merkezinde, yaklaşık bir saat 15 dakika kadar yol gidiyoruz, bu nedenle evden sabahın köründe çıkmamız gerek ki yetişelim. Sabahları hava eksi derecelerde oluyor, arabanın içi buz gibi, ben hastanedeyken de çocuk arabada perişan oluyor diye bir gün önce gidip kaynanamda kalmaya karar verdik. O çocuğa bakar biz de hemen hastaneye gider geliriz diye plan yaptık.
Bugün eşim kaynanamı aradı, Cuma seda hanımın kontrolü var, Perşembe gelip sizde kalmayı düşünüyoruz müsait misiniz dedi, kaynanam durdu durdu sonra da “ehh ne yapalım müsait değilsek de olcaz artık mecbur” dedi... ben de konuşmaları duyuyorum. Eşim de “hayırdır başka misafirlerin mi var” dedi. Kaynanam yine bi durdu sonra yine aynı keyifsiz ses tonuyla “yok da ev soğuk üşüyoruz ona göre haberiniz olsun” dedi. Sizin için kombi açamam mı demek istedi anlamadım, tabi biz gidersek açmadığı odayı da açmak zorunda. Zaten hastayım halim yok falan diyerek de bir sürü şey sıraladı her zamanki gibi.
Eşim de konuyu değiştirmek için “ee bize ne yemek yapacaksın” dedi, kaynanam aynı ses tonu aynı umursamaz tavırla “ne yapayım ki” dedi. Buranın meşhur bir çorbası var “arabaşı” ben hiç sevmiyorum, bir de bu çorbayı yaptıklarında başka yemek yapılmaz hepsi ekmeğe hamura dayanır çorba içer.
Eşim de “nazlı Hilal’e ne yapacaksın babannesi” dedi kaynanam da hiç heyecan mutluluk falan yok aynı tonda devam... yine eveledi geveledi. Eşim bu kez “Seda hanıma ne yapacaksın kız hamile” dedi kaynanam da hepinize ayrı yemek mi yapıcam dedi
Derdimiz ayrı yemek değil de çorbanın yanına da yemeksiz olmaz yani.
Eşim de “sarma yap canı çekiyor” dedi, kaynanam da “ooo sarma hiç yapamam halim yok hastayım ben” dedi.
Biz evlendiğimizden beri hasta zaten, aslında bir şeyi yok doktor da dedi yediklerine dikkat et yürüyüş yap yeter diye ama kaynanam aşırı tembel bir kadın evde çocuklarına bile yemeği zor yapar...
Ben çok sinirlendim, allah muhtaç etmesin dedim eşime. Kızımın perişan olmayacağını bilsem hiç gitmem arabada yatarım aç kalırım yine gitmem de işte peşimizde küçük çocuk var...
Ben de ne kadar safım, burdan pasta yapıp götüreyim, yolda bozulmayacak dökülmeyecek yemeklerden yapıp götüreyim diye plan yapıyordum, maksat muhabbetle yiyelim çocuklar da mutlu olsunlar. Hastane dönüşü de gözleme simit falan alırız, öğleden sonra da dışardan sevdikleri bir yemeği alırız mutlu olsunlar diye düşünmüştüm ama bu konuşmadan sonra kendimi resmen saf gördüm, sinirden oturdum ağladım, akşama kadar yanaklarım alev alev yandı sinirden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?