2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de kendim yapıcam inşallah canım malzeme konusunda bana da yardımcı olur musun
Ogulcugum a hazır yaptırmıştım bir yastık bir kapı süsü baya da tatlı birşey ama şimdi şu makromelere çok heves ettim adı Eylül Ece olacak ya inşallah . Gelin çiçeğim gibi hazan i temsil eden soft renklerle yapraklar yapicam kasnaga makromeyle. Bir de güzelce isiklandiririm dedim doğaçlama olucak

Nasıl bişey yapacaksın kuzum foto fln varsa atabilir misn evdeyiz çoğumuz kolay bisyse bende bebeğime kendi ellerimle yapmak isterim

Çünkü yani oğluma battaniye ormustum. Anneannesi ordu battaniye teyzem ordu babaanne ordu bir sürü penye battaniyesi var 10 tane filan var yani orsem olmayacak. El emeği birşey yapmazsam da haksızlık olacak. Bu bebeğime de boyle olsun dedim

İsme karar verdiniz mi ben de Eylül çok istiyorum bizim için çok anlamlı ama ablamın kızının adı Eylül eşim zorlanabilirler dedi Aslında sevgililik dönemimizde eşim ileride kızımız olursa Miray,oğlumuz olursa da Miraç olsun mu demişti ben de tamam demiştim Miray ismi pek içime sinmese de eşimi kırmak istemiyorum

Nasıl bişey yapacaksın kuzum foto fln varsa atabilir misn evdeyiz çoğumuz kolay bisyse bende bebeğime kendi ellerimle yapmak isterim
Bence çok kolay birşey :) YouTube da o kadar çok örnek var ki tam bir model belirleyemedim ama ortaya karışık birşey yapacam canım. Çok tatlı örnekler var biraz bakarsan :)

Bence çok kolay birşey :) YouTube da o kadar çok örnek var ki tam bir model belirleyemedim ama ortaya karışık birşey yapacam canım. Çok tatlı örnekler var biraz bakarsan :)
Şimdi merak ettim baktım canım gerçekten çok güzel modeller var şimdiden eline sağlık belki bende biseyler yapabilirim

Coook çok beğendiğim başka bir isim çıkmazsa şimdilik böyle canım isim işi tamamen bende. Oğlumun da diğer adı Efe. Efe ve Ece olacak orası kesin de. Belki Eylül kısmı değişebilir. Ama eylülü de eşim çok istiyor. Bebeklerimizin ikisi de Eylül de düştü ana rahmine. Düğünümüz Eylül bizimde . Bizim için önemli yani Miray da güzel isim aslında ama bilemedim içinde Eylül kalirsa.bence kız isimlerini anne koymalı

Çok begendim kuzum ama ben yapabilir miym hiç bilmiyorum instgra da görmüştüm hazır şekilde de satılıyor çok güzel amaa
Neden yapamayalım canım hazır şekilde pek istemiyorum uğraşmak istiyorum belki profesyonelce olmaz ama emeğim olur

Günaydın herkese.. bugün bazı gelişmeler oldu. otobüslerin satıldığı kişiler artık belli, satan belli ama polis hiçbir şey yapmıyor. İki gün öncesi 10 bin istiyordu polisler bugün 25 bine çıkarmışlar.. isyan etmek istiyorum. Eşime diyorum asıl onları şikayet edeceksin böyle bir şey nasıl olabilir aklım almıyor.

Çok teşekkür ederim arkadaşım bilgilendirme için. Benim de tedirgin olduğun konu tam da bahsettiğin gibi influenzadan korunmak için hastaneye giderken covid olmak... yağmurdan kaçarken doluya tutulmak yani.

Çok güzel görünüyor canım güzel günlerde inşallah

Oğlum da 1buçuk yaşındaydı influenza olduğunda. Ölümden döndü diyebilirim. 10 gün hastanede kaldık çok zordu. Zaten koruyuculuğu az grip aşısının. Ben o dönem teyzemin cenazesinde gelininden kaptım. Saatlerce aynı ortamdaydık yani eve getirdiğim virüs yükü çok fazlaydı. O yüzden çok beter geçirdik. sağlık ocakları tehlikeli hastaneler daha da tehlikeli nasıl geçecek bu kış bilmiyorum cidden

Polisler para mı istiyor? Doğru mu anladım?

Neden yapamayalım canım hazır şekilde pek istemiyorum uğraşmak istiyorum belki profesyonelce olmaz ama emeğim olur
Ben daha oturduğum yerde yemek bile zor yiyorm kuzum birz toparlanirsam inşallah el emeği biseyler yapmak istiyorum bebeğime hatıra olsun diye bide şu boyaların acaba zararı var mı kokusu fln bebise zarar verir mi acaba

Ya bu iyiliği bir arkadaşından, komşundan yani aslında bi yabancıdan istesen sana yapar, bu nasıl annelik anlamıyorum bu insanları sonra kayınvalide neden sevilmiyor, sebebi çok açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…