- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.181
arkadaşlar size bir sorum var, özellikle mobilya alışverişini tamamlamış olanlara..
mobilyalar özel bir boya ile boyanıyormuş bebek için, sonra onun kokusu çıksın diye uzun süre havalandırılıyormuş vs vs bu konuları hiç duydunuz muu?
Erkek çocukları kuduruk kız çocukları aglak oluyorBende Doğumdan önce hissederim insallah benim sıpa pek tembel herhalde
Yaaaaa resmen benim eşimi anlattınHaftaya benimde insallaheşim de direk 23. Hafta detaylıya gidelim dakika başı gitmeyelim diyor dakika başı dediği de ayda 1
Evet tatlım kurşun ve toksik madde içermeyen boyalarla boyuyorlar. Yeni mobilya kokusu çıksın diye biraz havalandırmak gerekiyor.arkadaşlar size bir sorum var, özellikle mobilya alışverişini tamamlamış olanlara..
mobilyalar özel bir boya ile boyanıyormuş bebek için, sonra onun kokusu çıksın diye uzun süre havalandırılıyormuş vs vs bu konuları hiç duydunuz muu?
Ya canım benim yaaaErkek çocukları kuduruk kız çocukları aglak oluyorikisini de dene tarafını seç daha karnimdayken belli bak çok kuduruk olmayacağı inşallah çok aglak da olmaz ogulcugum coook Cook nadir ağlar çünkü massallah ama.masa tepeleri cam pervazlari koltuk tepeleri hep onun gerçi ben kuduruk çocuk çok seviyorum hatta dün gece bişey oldu eşimde dedi ki Allah Allah çok aşık sana yaa bende dedim ki insanın oğlunun olması tarifsizzzz bir şey çok şükür şimdi ben bunu neden anlattım niye anlattım buraya nasıl çıktım ? Görüyorsunuz yürüdüm çıktım gibi oldu aynı ahahhaha
Valla ben ayda bir giderim kendi gelmek isterse gelsinYaaaaa resmen benim eşimi anlattınama banane ya gidicem alla allaaaaa ayda 1 gidiyoruz zaten
Beni de bir ay sonra çağırdı canım ama ben detaylı ultrasona gittiğim zaman yani 6 hafta sonra gidicem kendi doktorum+perinatolog olacak yaniHaftaya benimde insallaheşim de direk 23. Hafta detaylıya gidelim dakika başı gitmeyelim diyor dakika başı dediği de ayda 1
Evet canim oyle bir seyler var hatta bir yer cocuk dostu filli boyayla boyuyoruz mobilyayi sertifikamiz var filan demisti nasil oluyorsa
Evet tatlım kurşun ve toksik madde içermeyen boyalarla boyuyorlar. Yeni mobilya kokusu çıksın diye biraz havalandırmak gerekiyor.
Ne ki acaba bu Miray’ın olayı? Zamanında kayınvaliden koymak istedi de koyamadı, eşin de o yüzden bir gün kızım olursa Miray koyarım mı dedi acaba?Kızlar Miray ismini eledim sabah görümcemin kızı yazdı nasılsın,isim düşündünüz mü vs diye sordu ben de dayın Miray ismini istiyor düşünüyoruz dedim annem de aynı şeyi söyledi,bebeğin ismini Miray koyarlar mı acaba dedi ben daha önce onlarla ismini paylaşmamıştım sanırım eşim de ablasından daha önce fikir almış
Kayınvalidem inan hiç yorum yapmaz öyle şeylere,benim düşündüğüm şey gebeliğimi ilk öğrenince kız olursa şu,erkek olursa şu olsun demiştir görümcem ay çok mu fesatımNe ki acaba bu Miray’ın olayı? Zamanında kayınvaliden koymak istedi de koyamadı, eşin de o yüzden bir gün kızım olursa Miray koyarım mı dedi acaba?komplo teorilerinde 1 numarayım
aaaa çok şaşırdıım, bu durumda atıyorum IKEA'dan alırsam boyayacak birini bulmam lazım şeffaf da olsa - ya da direkt öyle bir yer bulmak lazım, çok şaşırdım :)
Evet uzunca bir süre o koku gitmiyor. En az 1 ay önceden almada fayda vararkadaşlar size bir sorum var, özellikle mobilya alışverişini tamamlamış olanlara..
Evet canım maddi ve manevi olarak çok yıpratıyor. Polis para dışında araba da istemiş zaten takibi neyle yapacağız demiş ben artık her şeye inanırım bu kadarını hiç tahmin edemezdim ama her şey mümkün bu ülkede.. Allah kimsenin eline düşürmesin herkes zararından fayda sağlamaya çalışıyor.Bir meseleyle yıllar evvelsi başımıza büyük bir iş geldide polis takip etmek için araba istedi. Babam sıfır araba aldı. Bunun gerçek olduğunu biliyorum malesef. Sizden para istediklerine gönülden inanıyorum. O zmn o arabaya rağmen işi takip etmediler. Babam Ankara'da kimlerin kapısında yattı istihbarattan birine ulasicam diye de öyle çözüldü bu mesele. Ha sonra hepsi fetoden girdi hapse ama giden çok şey oldu malesef maddi manevi.
Yani Miray da öyle herkesin hemen aklına gelebilecek, çok yaygın bir isim de değil ki. Yok kesin bir şey var bu isimdeKayınvalidem inan hiç yorum yapmaz öyle şeylere,benim düşündüğüm şey gebeliğimi ilk öğrenince kız olursa şu,erkek olursa şu olsun demiştir görümcem ay çok mu fesatım
Bence ikea da zaten boyuyordur cila atiyordur ama ne malzemesi kullanildigini bilmiyorum. Bazilari cocuk dostu mobilya, organik vs diye one cikiyor mesela fiyatlari da cok pahali oluyor. Sanki meltemde de boyle bir sey dediler ama tam hatirlayamiyorum sitesinde boyle bir seyler yaziyor ama tam guven vermedi bana illa bir seyler vardir
Kesinlikle ben de öyle düşündüm.Eledim bile ismiYani Miray da öyle herkesin hemen aklına gelebilecek, çok yaygın bir isim de değil ki. Yok kesin bir şey var bu isimde
Evet canım maddi ve manevi olarak çok yıpratıyor. Polis para dışında araba da istemiş zaten takibi neyle yapacağız demiş ben artık her şeye inanırım bu kadarını hiç tahmin edemezdim ama her şey mümkün bu ülkede.. Allah kimsenin eline düşürmesin herkes zararından fayda sağlamaya çalışıyor.
Canım araç kullanırken ben de zorlanmaya başladım,namaz kılınca da eğilip kalkınca karnım kasılıyor gibi bana da çok erken geldi bu durumKızlar rahat araba kullanabiliyor musunuz? Ben artık otururken zorlanıyorum sanki karnım kasılıyor. Yolcu koltuğunda sıkıntı yok, koltuğu geriye alıp bacaklarımı uzatıyorum rahat rahat ama, sürerken mecbur daha dik bir pozisyonda oturuyorum. Çok erken değil mi zorlanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?