2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İstihbarat bunu nasıl göze alır aklım almadı cidden hayretler içindeyim. Kim suçluysa bir an önce yakalansın zararınız karşılansın umarım. Devlet memuru olan insan Nası böyle riske girer hayatı bitecek haberi yok sanırım

Ekşi sözlük hesabınız ya da hesabı olan bir tanıdğınız var mı? Orda bir rezalet başlığı açılsa? Vallahi artık sosyal medya adaletine kaldık, Twitter da falan gündem olunca her şey çözülüveriyor.

Benim de aklıma savcılık geldi, bu işin içine savcı girmesi gerek.

Evet evet komple bütün hepsi işin içinde büyük ihtimalle yoksa polisler de bu kadar rahat olamaz diye düşünüyorum. O yüzden avukata verdik bütün delillerle o şikayetçi olacak inşallah gereken cezayı alırlar Çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için

Aklımdan geçmedi değil biliyor musun artık derdimizi böyle çözeceğiz sanırım. Ne kadar üzücü. Şu otobüsleri geri alabilsin de ondan sonra düşüneceğiz neler yapılabilir

Geçmiş olsun canım cimer yada içişleri bakanlığına şikayette bulun burası muz cumhuriyeti değil Twitterden de bakanlıklara mağduriyetini yaz mutlaka sana yardımcı olurlar hayret bişey kime güveneceğiz

Organize işler 3 bu anlattıkların. Yerinizde olsam sağlam uğraşırım bunlarla. Ne öyle yaptıklarının eşkiyadan farkı yok. Mesleklerinin yüzkaraları.

Canım keşke daha fazla yardımcı olabilseydim

Organize işler 3 bu anlattıkların. Yerinizde olsam sağlam uğraşırım bunlarla. Ne öyle yaptıklarının eşkiyadan farkı yok. Mesleklerinin yüzkaraları.
Dün akşam eşimle aynısını konuştuk film gibi bişey oldu gittikçe saçma karmaşık bi hal aldı.. insan başına gelince daha iyi anlıyor her şeyin gerçek yüzünü, bu kadar olabileceğini hiç düşünmezdim.

arkadaşlar size bir sorum var, özellikle mobilya alışverişini tamamlamış olanlara..

mobilyalar özel bir boya ile boyanıyormuş bebek için, sonra onun kokusu çıksın diye uzun süre havalandırılıyormuş vs vs bu konuları hiç duydunuz muu?

Canım her meslekte olduğu gibi iyisi de var kötüsü de böyle adileri de.. insanın vicdanıyla alakalı bi durum. işini gerçekten iyi yapan insanlar çoğalsa keşke
Gerçekten öyle Ne şartlarda insanlar uğraşıyor çabalıyor meslek sahibi olmak için ama böylelerini görünce işinden soğuyor insan

Bir meseleyle yıllar evvelsi başımıza büyük bir iş geldide polis takip etmek için araba istedi. Babam sıfır araba aldı. Bunun gerçek olduğunu biliyorum malesef. Sizden para istediklerine gönülden inanıyorum. O zmn o arabaya rağmen işi takip etmediler. Babam Ankara'da kimlerin kapısında yattı istihbarattan birine ulasicam diye de öyle çözüldü bu mesele. Ha sonra hepsi fetoden girdi hapse ama giden çok şey oldu malesef maddi manevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…