2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
seninkini de hazır teslim etmediler bir ara sor istersen canım, teyit almış olursun.
gerçekten tam diyorum ki her şeyi öğrendim yine başka bir şey çıkıyor

Bence hepsinde vardir o boya ne kadar yok deseler de o yuzden sormaya gerek bile duymadim oyle bir sey ki hepsi yok sertifikali yok soyle diye kendini one cikarmaya calisiyodu modokoda benim 2 aya geliceginden insallah havalandirip silmek icin 3 ay kadar zamanım olacak mavii33 de oradan alacakti sana bir sey demisler miydi bu boya konusuyla alakali

Sadece mobilya boyası değil akülü pilli oyuncaklar kullanılan seramik tabaklar vs muzdarip hastaların geldiğini toksikoloji labından bir uzmanla konuşmuştuk. Kanda civa kadminyum kurşun değerleri fırlıyormuş. Özelleille akülü arabaları yatak odasında hatta evde kapalı alanda tutmamak gerekiyor diye kendi adıma ders çıkarmıştım.

aaaa çok şaşırdıım, bu durumda atıyorum IKEA'dan alırsam boyayacak birini bulmam lazım şeffaf da olsa - ya da direkt öyle bir yer bulmak lazım, çok şaşırdım :)
Ben mobilyaları alırken sormuştum sadece akrilik vernik boya kullanılıyormuş, su bazlı oluyor doğa dostu dediler. Zaten naturel ahşap olanlarda hiç bir boya, vernik yokmuş. Genelde parlak yüzey olan mobilyalarda daha yoğun kokan boyalar oluyor sanırım.

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Evet yaşamadan bilemiyoruz başımıza bir şey geldiğinde bizi koruyacak bir güç olarak görüyoruz ama işin aslı hiç öyle değilmiş. Özellikle İstanbul’da işler çok farklı boyutlarda işliyor anladığım kadarıyla. Orda yaşayanlara hem kolaylık hem de sabır diliyorum

Ne ki acaba bu Miray’ın olayı? Zamanında kayınvaliden koymak istedi de koyamadı, eşin de o yüzden bir gün kızım olursa Miray koyarım mı dedi acaba? komplo teorilerinde 1 numarayım
Kıza isim.koyarken çok uyanık olmak lazım valla sakin böyle numaraları yemeyin eski sevgili yok beğenilen bir artist yok kızın filmde ki adı falan. Uyanık olun ben aşşşırı komplocu ve uyanigim

Ben de Meltem mobilyada ahşap beşiklere baktığımda öyle söylediler. Kayın ağacından yapılmış, boyaları da sertifikalı Avrupa standartlarına uygun boya kullanılıyormuş. Mesela takımlar baya yüksek fiyatlıydı.

Kıza isim.koyarken çok uyanık olmak lazım valla sakin böyle numaraları yemeyin eski sevgili yok beğenilen bir artist yok kızın filmde ki adı falan. Uyanık olun ben aşşşırı komplocu ve uyanigim
İsim hakkı sadece bana ait olduğu için sıkıntı yok bizde

Bende bugün zorlandım çok fazla kendimi kastım sanırım dik durmak için belim ağrımıssss

Ben her gün 25 gidiş 25 dönüş kullanıyorum, bir rahatsızlığım olmadı şülür, hatta sanki doğurana kadar kullanabilriz gibi geliyor ya, öyle değil miymiş?

aaaa çok şaşırdıım, bu durumda atıyorum IKEA'dan alırsam boyayacak birini bulmam lazım şeffaf da olsa - ya da direkt öyle bir yer bulmak lazım, çok şaşırdım :)
Bebekler için üretildiği için bence güvenilirdir. Ben mothercareden almıştım kafamda işaret kalmasın diye. Verniksiz vs oluyor aslında. İkeanınki de zararsızdır diye düşünüyorum

Ben geçen doğumuma arabayı kendim kullanarak gitmiştim. Hiç problem yaşamadım yani 40 hafta boyunca başka bir problem olmasın canım çok mu yoruluyorsun mesela??

Ben geçen doğumuma arabayı kendim kullanarak gitmiştim. Hiç problem yaşamadım yani 40 hafta boyunca başka bir problem olmasın canım çok mu yoruluyorsun mesela??
Belki de giydiğim kıyafetle alakalıdır. Bugüne kadar sorun olmamıştı, ama bugün sanki rahatsız oldu biraz, karnım sıkıştı gibi hissettim.

Günaydın kizlar sabah sabah baş ağrısıyla uyandım ve kustum niye böyle oluyo yaa bu baş ağrıları ne zmn gecicek hiç midem bulanmaz normalde ama basım agriyinca çıkarıyorum hemn
Baş ağrısına eşlik eden bulantı hissi genelde tamsiyonla alakalı,tedbir amaçlı düzenli kontrol edin.

Bana da sertifikalı dediler boya vs bir şey demedi orası. başka bi yer demişti özel boya kullanıyoruz E1 sertifikalı falan saydılar da pek dinlemedim

Pek bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Belki şişkinlik vs. Olduysa kemer sıkıştırmış olabilir

Bana da sertifikalı dediler boya vs bir şey demedi orası. başka bi yer demişti özel boya kullanıyoruz E1 sertifikalı falan saydılar da pek dinlemedim

Aynen bende oyle zaten paranin tamamini da verdik arayip ne diyim ki bosuna moralimi bozmiyim enza bana yetiyor mobilya konusunda gunluk aktivite olarak her gun sikayet yaziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…